Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Több mint 1 millió gyűlt össz a GLAMOUR Gardróbfrissítésen!

Hétszámjegyű felajánlással támogatta a paralimpikonokat a GLAMOUR

2016. május 23. - Antalfy Krisztina

A GLAMOUR magazin ismét bebizonyította, hogy az újrafelhasználás népszerű és trendi. A Gardróbfrissítés jóvoltából idén több mint egy millió forint gyűlt össze a paralimpikonok támogatására. Az érdeklődők olyan hírességek és ismert tervezők kedvenceire is lecsaphattak, mint Debreczeni Zita, Dukai Regina, Ónódi Eszter, Dallos Bogi, Jakabos Zsuzsa, a NAPSVGAR, az Elysian vagy Ferencz Vanda. Az árverés legdrágábban elkelt darabja pedig a magazin főszerkesztője, Maróy Krisztina felajánlása lett.

szabo_laszlo_a_magyar_paralimpiai_bizottsag_elnoke_laszlo_kata_a_westend_marketingigazgatoja_maroy_krisztina_es_urr_anita_a_magyar_paralimpiai_biz_fotitkara.JPG

Néhány év kihagyás után tért vissza a GLAMOUR Gardróbfrissítés, ahol három nap alatt ezúttal is több száz ruha cserélt gazdát. Ezúttal is számos nagyszerű adomány érkezett a magyar hírességektől, tervezőktől, amelyek közül a május 21-i árverésen Debreczeni Zita pólója, a NAPSVGAR és Ferencz Vanda felajánlása érte el a legmagasabb licitet, míg Maróy Krisztina főszerkesztő Emporio Armani estélyije kelt el a legtöbbért. A különleges darabot Pátkai Rozina vásárolta meg 30.000 Ft-ért, aki saját felajánlással is támogatta a kezdeményezést.

napsvgar_melleny.JPG

„Nagyon örülök, hogy ilyen szép adományt sikerült gyűjtenünk, annak pedig különösen, hogy a saját felajánlásom ilyen népszerűségnek örvendett. Különleges volt számomra, mivel pár éve egy nagyszabású bemutatón viseltem Moszkvában” – mesélte Maróy Krisztina. „Darabonként jelképes 500 forintért lehetett vásárolni - az eladott darabokból, illetve a sztárok által árverésre szánt ruhákból és kiegészítőkből befolyó pénzzel a paralimpikonokat támogattuk. Idén a teljes bevétel 532.090 Ft volt, amit a WestEnd City Center megduplázott, így 2016-ban 1.064.180 Ft-tal segíttettük a sportolókat” – tette hozzá.

szecsi_saci_es_bobe.JPG

A nemes cél érdekében több hazai sztár és tervező is csatlakozott a kampányhoz, az árverésen pedig személyesen is részt vettek olyan ismert nevek, mint Szilágyi Szilvi, a NAPSVGAR, Ferencz Vanda, a Bridget&Olivia, Müller Mónika lakberendező, valamint Szécsi Saci és Böbe.

pop_up_store.JPG

nevtelen_3_19.pngTovábbi információ:
GLAMOUR Magyarország

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr358741092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása