Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Lépj a jövőbe a Native cipőkkel!

Kortalan, mégis egyedi dizájn

2016. május 27. - Antalfy Krisztina

Szereted a hagyományos cipők stílusát, mégis modern, stílusos szeretnél lenni, és persze kényelmes lábbelit hordani? Akkor a Native cipőket neked találták ki. A kanadai márka a legmodernebb technológiát egyesíti a könnyű anyagokkal, az egyedi stílust a retro életérzéssel. Válaszd akár a klasszikus tornacipőket újraértelmező Jefferson kollekció vagy a legújabb Apollo Moc kollekció egy darabját, biztosan nem maradsz észrevétlen.

unspecified3.jpg

A Native cipőmárkát 2009-ben alapította néhány lelkes és innovatív gondolkodású fiatal a kanadai Vancouverben. A márka a hagyományos cipőfazonokat új és merész anyaghasználattal és technológiai módszerekkel ötvözi, így jönnek létre a teljesen egyedinek számító Native cipők. A Native cipőket sajátos formavilágukról és élénk színeikről is könnyen meg lehet különböztetni. Valamennyi lábbeli egy klasszikus fazonra épül, amit a legújabb technológiákkal és egy, csak arra a kollekcióra jellemző egyedi tulajdonsággal dolgoznak ki, miközben maximálisan figyelnek arra, hogy a cipő könnyed maradjon.

unspecified_3.jpg

Valamennyi Native cipő igazodik a láb formájához, emellett vízálló és mosható is. Nem izzad bele a cipőbe a lábunk, antibakteriális védőréteget képez a szagok ellen. Strapabíró, annak ellenére, hogy pillekönnyű.

A márka kezdetben kizárólag habszivacs-fröccsöntött, úgynevezett EVA műanyagból készítette cipőit, az elmúlt években viszont már más, új anyagok használatával is folyamatosan kísérleteznek a tervezők. Az egyediséghez olyan dizájnerek is hozzájárultak, mint Marc Jacobs, COMME des GARÇONS, PLEATS PLEASE ISSEY MIYAKE, vagy a gyerekcipők esetében az izraeli Nununu, akiknek különleges stílusjegyét egy-egy kollekció erejéig a Native cipők is magukon viselték.

unspecified2.jpg

A Native nem csak az innovatív technológiában és anyaghasználatban tekint folyamatosan a jövő felé, hanem környezetvédelmi gondolkodásában is. Tevékenysége során igyekszik a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyni, ezért állati eredetű termék egyik kollekciójában sem található. A gyártás során minimalizálja a keletkező anyagfelesleget, csomagoláshoz és szállításhoz újrahasznosított anyagokat használ, emellett folyamatosan keresi az új és egyre erőteljesebben környezetbarát alapanyagokat.

nevtelen_3_20.pngTovábbi információ:
http://nativeshoes.com/
http://www.tranzitshop.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr558751628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása