Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

TESZT // Vitalcare Natural Bio Sampon És Balzsam

A természetes az új divat

2016. május 30. - Antalfy Krisztina

Egy sor bio sampont kipróbáltam már az elmúlt egy év alatt, ugyanis nagyon érzékennyé vált a fejbőröm. Igazán kísérletező típus vagyok ezen a téren, de végül mind közül mégis a Vitalcare Natural Bio Sampon és Balzsam vált be számomra. Az alábbiakban szeretném neked is bemutatni a Vitalcare Natural Bio hajápoló két termékét, ami organikus összetevőkkel táplálja és tisztítja a hajat.

img_6808.JPG

Bár vannak régi, jól bevált termékeim a fürdőszobám polcain, amiket mindig újra veszek, azért olykor elcsábulok egy-egy újdonság erejéig, főleg, ha az a kozmetikum nem tartalmaz parabéneket, SLS-t, SLES-t, PEG-et, színezőanyagot, szilikont és vazelint, mint ahogy a Vitalcare Natural Bio Sampon és Balzsam sem.

img_6810.JPG

Egyrészt azért, mert tartok a túl sok vegyszertől, másrészt, mert nagyon érzékeny fejbőröm, vékonyszálú, kevés hajam van, de még az a kevéske is hihetetlenül gyorsan zsírosodik, így elég nehéz kihoznom belőle a maximumot. Éppen ezért sok újdonságot kipróbálok, de amennyiben egy termék beválik, ahhoz hűségesen ragaszkodok.

A samponról:

A Vitalcare Natural Bio sampon organikus zabbal és kamilla kivonattal gazdagított formula, mely hidratálja, helyre állítja és erősíti a hajat, a gyökerektől egészen a hajvégekig. A kondicionáló az organikus zab, kamilla kivonat és panthenol erejével táplálja, hidratálja és puha tapintásúvá varázsolja a hajat. A Vitalcare Natural Bio sampon SLS, SLES, PEG, színezőanyagok, szilikon, parabén és vazelin felhasználása nélkül készül. 

img_6812_1.JPG

A végeredmény erősebb, egészségesebb és ragyogóbb frizura.

Illata

Az első benyomás nagyon kellemes volt. Az kifejezetten bejön, hogy nincs semmilyen erőteljes, tolakodó, parfüm illata, talán enyhe gyógynövény, talán kamilla illat ütötte meg az orrom, de szerintem ez is kellemes.

img_6813.JPG

Mit tapasztaltam?

Alaposan és kíméletesen tisztítja a fejbőrt, enyhén habzik (bár elvileg nincs benne Sodium Lauryl Sulfate, az ún SLS habképző tenzid) ugyanakkor remekül eltávolítja a szennyeződést. Rendszeres használata során – és én bizony minimum 2 naponta alkalmazom - a hajvégeket lágy, puha tapintásúvá varázsolja, a hajam nem szálkásodik, vagy bolyhosodik a fejtetőmnél. Emellett nem nehezíti el a hajam és könnyen kezelhetővé teszi szárításnál és formázásnál egyaránt, ami nekem nagyon fontos, hisz már az is valami, ha az én vékony szálú, kezelhetetlen frizurámnak ad egy kis tartást valami.

Bár szerintem a sampon önmagában is megállja a helyét, a balzsammal együtt remek párost alkotnak.

Balzsamról:

A Vitalcare Natural Bio kondicionáló az organikus zab, kamilla kivonat és panthenol erejével táplálja, hidratálja és puha tapintásúvá varázsolja a hajat. A végeredmény erősebb, egészségesebb és ragyogóbb frizura. A kondicionáló SLS, SLES, PEG, színezőanyagok, szilikon, parabén és vazelin felhasználása nélkül készül. 

img_6814_1.JPG

Összességében:

Bár a hajammal nem tett csodát – persze ilyen termékkel eddig sem találkoztam – nem lett tőle sem több, sem vastagabb szálú, azért nem tudok róla semmi rosszat írni, mert meg voltam vele elégedve. Szépen kisimítja a szálkásodásra hajlamos hajszálakat és kellemes tapintásúvá varázsolja az egész frizurámat.

img_6811.JPG
Kiszerelés: 250ml

Ne feledd! Ahány ember, annyiféle igény, bőrtípus és persze hajtípus: amik befolyásolhatják a termékről kialakult véleményeket. Én tehát nem befolyásolni szeretnélek, csupán inspirálni, hisz a döntés mindig a Te kezedben van!

nevtelen_3_20.png
A terméket keresd a dm üzletekben, vagy online is megrendelheted a Takeme shop oldaláról.

További információ:

Takemeshop

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr228760766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása