Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így vess véget a töredezett, szálkás hajnak!

2016. június 22. - Antalfy Krisztina

Induljon a hajtöredezés elleni terápia!

A városban sétálva számtalan gyönyörű nőt, fiatal lányt látok, mind nagyon csinos, divatos az öltözékük, csodás a sminkjük, de a legtöbben száraz, töredezett hajjal rendelkezik. Nem tagadom, sajnos én is közéjük tartozom, évekig a legkülönbözőbb festékekkel szőkítettem a hajam, és persze sosem kíméltem a tincseimet, ha kellett naponta mostam, szárítottam, a gyakori formázásról, hajvasalásról már nem is beszélve. Így azonnal felkaptam a fejem, amikor rátaláltam a ghd Advanced Split End Therapy készítményre, mely ha csak a felét teljesíti annak, amit ígér, már megéri a pénzét.

ghd-advanced-split-end-therapy.jpgKép

Mára mindennapjainak elkerülhetetlen részévé vált a hajsérülés, azaz a haj szerkezetének, vagy egy részének kémiai és/vagy fizikai bomlása, esetleg hiánya. Ezek a sérülések tovább gyengítik a hajszálakat, kiszolgáltatottá téve azokat a további károsodásokkal szemben.

Mik a hajsérülést okozó káros hatások?

Termikus: 185 C fölött a haj eléri az üvegesedési hőmérsékletét, mely függőleges repedéseket hasít a haj szerkezetébe a kutikula mentén. Ez a haj összeugrását és gubancolódását, végül a hajszerkezet töredezését okozza.

b36-400x600.jpg

Kémiai: Hajfestékek, szőkítők tartós használata, a dauer és a nap a töredezett hajvégek legfőbb kiváltó okai.

Mechanikus: A száraz haj fésülése, kefélése a másik legfőbb oka a töredezésnek. Tudtad, hogy a száraz haj fésülése több kárt okoz, mint a nedvesé?

A töredezett hajvég okozhatja az egész hajszál függőleges kettéhasadását, ha nem kezelik időben. A nap UV sugarai nagyban hozzájárulnak a haj kiszáradásához, ami az egyik kiváltó oka a hajtöredezésnek.

MIT TEHETSZ A HAJAD EGÉSZSÉGÉÉRT?

A megoldáshoz vezető úton az első állomás a kíméletes hajmosás. A hajat 2­ – 3 naponta szokás mosni, ám ősszel és télen azonban érdemes megpróbálni kitolni a hajmosások közötti időintervallumot, mert a hajzsír védelmére szüksége van hajadnak ezekben a hónapokban.

A fejbőrt és a hajat is kímélni kell a hőtől, tehát a túl magas szárítási hőmérséklet káros és tilos is. Akkor csináljuk helyesen a műveletet, ha alacsony hőmérsékleten elővigyázatosan végezzük a szárítást és a hajmosásra is egyaránt igaz, hogy túl meleg vizet ne használjunk.

shampoo-ingredients-hair.gif

Nyáron még megtehettük, ősszel és télen már viszont egyáltalán nem jó ötlet hagyni megszáradni a hajunkat, sőt alaposan át kell szárítani és a legjobb, ha nem indulunk el egyből utána, hogy meg ne fázzon a fejbőrünk. Ha helyesen mosol hajat, akkor a hajad is kevésbé lesz zsíros, aminek az alapja az, hogy a sampont nem a hajra viszed fel, hanem a tenyeredben habosítod fel és utána kerül a fejbőrre tarkótól homlok felé haladva.

És most ismerd meg a hajregenerálás új korszakát!

Hőre aktiválódó terápia a töredezett hajvégeknek

Ne hagyd, hogy sérült hajad elrontsa a frizurád! A ghd advanced split end therapy egy olyan úttörő hajterápiás készítmény, ami hő hatására aktiválódik, hogy azonnal táplálja és erősítse a sérült hajszálakat., lágy érzetet és hosszan tartó, akár 10 hajmosás után is érzékelhető csillogást biztosítva a hajadnak.

w10-683x1024.jpg

Az advanced split end therapy tápanyagban gazdag összetevők keverékét tartalmazza. Ezeket az összetevőket a hajformázód vagy hajszárítód hője aktiválja, hogy már a hajszárításkor táplálja a száraz, sérült hajrészeket és lezárja a szálakat. Ettől lesz hajad igazán sima, selymes és csillogó. A különleges Termo Marine Bounding System™ – kötési rendszer beépül a töredezett hajvégekbe, azonnal regenerálva azokat, míg a Super Complex Nutrient – tápanyagok különleges összetevői minden egyes szál körül védőréteget képezve óvják a hajat a mindennapos formázás és környezeti hatások jövőbeli káros hatásaitól.

Hogyan működik?

A ghd hajvég rehabilitációs terméke a hő erejét kihasználva tölti fel, állítja helyre és óvja meg a sérült részeket, új életre keltve ezáltal a haj töredezett végeit.

A tápanyagokban gazdag növényi eredetű óceáni fehérjék speciális keverékét a ghd hajformázó hője aktivizálja, így az már formázás közben táplálja és erősíti a sérült végeket, lesimítva és lezárva azokat. Hatására a haj sokkal erősebbé és simábbá válik, a feltöltött végek csillógó és egészséges hatást keltenek. A készítmény vörös hínárt (Hypnea musciformis) tartalmaz, melynek molekuláris felépítése hálószerű szövethez hasonlítható: ez erősíti a hajat, és fogja össze a töredezett végeket.

 

aset_igy_mukodik.jpg

Így használd!


Hajmosás után, a már törölközőszáraz hajon – melyből a felesleges nedvességet már eltávolítottad – egy diónyi (kb. 10mg) terméket egyenletesen oszlass el. Alkalmazhatod az egész hajon, vagy csak a sérült részeken. Válaszd hajad külön tincsekbe – ghd kontyfésű segítségével – és szárítsd meg ghd air™ vagy aura™ hajszárítóddal. Ezután jöhet a hajformázás, ahol ghd platinum® vagy gold® stylereddel nem csak stílust adsz hajadnak, hanem az advanced split end therapy komplex hatóanyagait is hajadba zárod.
Kiszerelés: 100ml

Előtte
tumblr_m2n906cyji1qmxmrao1_500.gif

Rendeld meg még ma!

A ghd advanced split end therapy hajregeneráló készítmény végre megrendelhető online!

E jeles alkalomból limitált csomagok közül is választhatsz! Így fordulhat elő, hogy az advanced split end therapy mellett alkalmi áron kaparinthatod meg a ghd 35mm-es kerámia körkeféjét , vagy akár egyedi kiadású arctic gold fésű- és kefeszettjét is. Egyszóval, ha prémium minőségű ghd készletre vágysz, az alábbi csomagokat imádni fogod! De ne gondolkozz sokáig, a csomagakció korlátozott ideig él ( július 13. ), utána a termékek újra az eredeti árukon érhetőek el!

Utána
giphyujhi.gif

Hamarosan jelentkezem a végeredménnyel!
nevtelen_3_26.pngTovábbi információ:
ghd Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr878834824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása