Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A nyári smink 7 aranyszabálya

2016. július 13. - Antalfy Krisztina

Ragyogó, napcsókolta smink

Nyáron némiképp változtatnunk kell a sminkelési rutinunkon, hiszen a nagy melegben nem esik jól bőrünknek a nehéz smink, ezért ehelyett inkább a könnyebb érzetű, gyorsan elkészíthető sminkekre szavazzunk. Szabó Doris, az AVON magyarországi sminkmestere most elárulja, hogyan készíthetünk magunknak egyszerűen ragyogó, napcsókolta sminket, amely abszolút nyár-kompatibilis.

image001.jpg

Tovább

Teszt // Eucerin Sun Anti-Age Napozó Krém Arcra SPF50+

A tiltások, ill. a bőrrákról szóló hírek ellenére sokan napoznak fényvédő termékek nélkül, és bátran kifekszenek a vízpartra a tiltott 11 és 15 óra között. Bár a természetes UV-fény D-vitamint termel, mely elengedhetetlen a jó egészséghez, bőrünk pedig rendelkezik saját védelmi rendszerrel a napsugárzás káros hatásival szemben, azért fontos, hogy odafigyeljünk a fényvédelemre, hisz egy kis gondviseléssel nagyon szép, napbarnított bőrre tehetünk szert, miközben nem kell az árnyékban töltenünk az egész napot, rettegve a leégéstől. Az alábbi posztban elhoztam számodra az Eucerin Sun Anti-Age napozó kréme, mely nem csak megvédi a bőröd, de hidratál és mattít is egyszerre.

photocat.jpg

Tovább

10 tuti kellék fesztiválszezonra

Így fesztiválozz idén nyáron!

Teljesen őszinte leszek veled, nem vagyok egy fesztiválra járó, koncerteken tomboló csaj, részben, mert nem bírom a hatalmas tömeget, részben mert már kiöregedtem a hajnalig tartó bulizásokból. Igaz, már egyetemista koromban sem vonzott a sátorban alvós, sárban tomboló, műanyag pohárból söröző buli hangulat, de nálam is van az az éneke, akiért gumicsizmát húznék a lábamra, és bevetném magam a fesztiválok széttáncolt homokjába. Számomra ő Rihanna, aki a Sziget Fesztivál 0. napján fog fellépni augusztus 11-én.

fotorcreascted.jpg

Tovább

Kóstolj bele a chocoMe díjnyertes ízeibe!

Eszményi ízek világsikerű randevúi

A minőségi csokoládék, a felejthetetlen ízek megalkotásában hazai és nemzetközi szinten is élvonalbeli magyar cég, a chocoMe idén is győztes színekben tündökölt a rangos londoni Academy of Chocolate (Londoni Csokoládé Akadémia) díjkiosztóján. A tavasszal megrendezett világversenyen a manufaktúra által jegyzett öt csokoládékülönlegesség is komoly elismerésben részesült. A chocoMe ikonikus Raffinée-jának családjából négy termék is megbabonázta a gasztro-szakértőkből álló szakmai zsűrit. A díjátadó Londonban zajlott július 8-án, ahol a chocoMe alapítója Mészáros Gábor személyesen vehette át a díjakat.

bg14.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása