Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

CHANEL // LE ROUGE N1 kollekció

2016. július 18. - Antalfy Krisztina

Megszállottan imádom a vörös színt, így volt ez mindig. A vörös igazán meleg és erőteljes. A vörös erős és igazán a Chanel világa. Coco Chanel mondta, „tedd fel el a rúzst és támadás”. Számomra ezek alapvető gondolatok a piros kozmetikumokkal kapcsolatban. Egyszerre jelent védelmet, erőt és játékosságot.

lerouge1.jpg

"A LE ROUGE KOLLEKCIÓ N1 megalkotásában egyszerre volt fontos, hogy eltérő legyen a megszokottól és mégis klasszikus maradjon. Szóljon a nőiesség erejéről és sebezhetőségéről. A vörös intenzív, sebezhető, szexuális és örök. Ebben a kollekcióban a vörös igazi színét vizsgáltam, és ami mögötte van. Elsősorban érzelmi okokból és a jelentése miatt választottam a vöröset.

4e906e72e275186179b9361656c307e7.jpg

Ugyanakkor azt akartam, hogy a sminkelés gyors, merész és hatékony legyen ezekkel a termékekkel. Elképzelésem a kollekcióval kapcsolatban a szabadság és a praktikum elvét követi, a vörös erejét kihasználva. Azt akartam, hogy ellentmondásos legyen, ez a kettősség kíséri a munkásságomat is.

Nő vagyok, a nőkhöz beszélek. Általánosságban a sminket arra szeretném használni, hogy a karaktert fokozza és ne egy maszkot hozzon létre. Azt akarom, hogy azt erősítse ami van. 

357233.jpgLucia Pica

Az erő a tökéletlenségben rejlik. Van, hogy valaki vagy valami nem túl tökéletes, de hiszek boldog balesetekben és a spontaneitásban az életben. Az nem baj, ha tökéletlen a szemsminked vagy kicsit fakó a rúzsod, a lényeg, hogy élj benne. Ha te is úgy érzed, légy aki vagy és viselj rúzst." - LUCIA PICA.

Megjelenés: 2016 Augusztus vége.

nevtelen_3_78.pngTovábbi információ:
CHANEL

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7012055665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása