Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A hónap 5 kedvence // Július

2016. augusztus 01. - Antalfy Krisztina

Már csak alig egy hónap van hátra a nyárból, ezért nem árt, ha a hátra lévő hétvégékből még megpróbáljuk kihozni a maximumot. Az augusztus a last minute nyaralásokról, a spontán balatoni leruccanásokról és a baráti sütögetésekről szól. De mielőtt még megmártózol a vízben és elfogyasztod azt az isteni fokhagymás lángost, fusd át velem az előző hónap nagy kedvenceit, ugyanis nagyon szuper és kihagyhatatlan termékek jöttek össze.

photocat_3.jpg

1. L'Oreal Paris Nude Magique Cushion alapozó

Nagy rajongója vagyok a CC krémeknek, de most rabja lettem az új őrületnek, a cushion technológiának, mely egy merőben új különlegesség a sminkek világában. A cushion alapozók Korea egyik legkeresettebb kozmetikai termékei közé tartoznak, és szerencsére már kishazánkban is kaphatóak, így hát gyorsan ki is próbáltam a L'Oreal Paris Nude Magique Cushion légies alapozóját.

photocatl.jpg

Hatás:

A Nude Magique Cushion alapozónak nagyon egyszerű a felvitele, gyönyörűen fed és jól építhető rá akár a hétköznapi, akár az alkalmi smink. A használata gyerekjáték: fogod a szivacsot, óvatos mozdulatokkal bele nyomkodod az alapozós részbe, majd a krémes réteget a sminkszivacs segítségével finom, ütögető mozdulatokkal felvisszük az arcunkra.

photocatikk.jpg

Szerintem remekül elfedi az apróbb bőrhibákat, a szem alatti karikákat és csodásan kitölti az apróbb barázdákat. Ha hozzám hasonlóan a te bőröd is zsírosodásra hajlamos, akkor feltétlenül használj rá mattító púdert, ami szépen elfedi a fényes területeket.

13732346_1645196942463534_1302277736_n.jpg

Az eredmény igazán csodás, ragyogó, üde külső, egyenletes, sima bőrfelszín. Valahogy úgy írnám le, mintha egy remek szűrőt vinnék fel sminkelés közben az arcomra, amitől ugyanakkor nem érzem nehéznek a sminket. Engem meggyőzött!

2. Playboy Queen Of The Game tusfürdő

Képtelen vagyok ellenállni a Playboy játékos csábításának. Nagyon szeretem a márka üde, friss illatát, akár parfümbe, akár tusfürdőbe van zárva. Igaz nem egy örök darab, tartóssága gyenge lábakon áll, de a nyár esti összejövetelekre, ill. a hétvégi kerti partikra épp megfelelő.

photocat_4.jpg

Hatás:

Az illata kifejezetten tetszik, kellemesen finom, rendkívül intenzív, mégsem tolakodó. Egyszerűen imádok ezzel a tusfürdővel fürdeni, édes illata kényeztetően átöleli az egész testemet. Hatása hosszan tart, néha azon kapom magam, hogy gépelés közben szagolgatom a karomat. Ilyenkor a szürke iroda helyett egy színes, virágos réten érzem magam.

3. Biobaza Sun Barnulásfokozó Testápoló Lotion

E könnyed formula kettős hatással rendelkezik – intenzíven ápolja a bőrt napozás után és meghosszabbítja a bőr barna színmegtartó képességének időtartamát. A szert napozás után használja arca és teste hidratálására. Ideális minden bőrtípusra. Visszaállítja a szükséges bőrnedvesség egyensúlyát és zsírfoltokat hagyhat. A bőr bársonyosan puha, színe pedig kiegyensúlyozottá válik.

photocatbb.jpg

Hatás:

Eddig sosem használtam napozás utáni terméket, kizárólag fényvédőket, napozás előtti krémeket kentem magamra, egészen eddig. Most azonban egy tapodtat sem mozdulok a vízpartról, amíg fel nem viszem a Biobaza Sun Barnulásfokozó Testápoló testápolót.

Személy szerint maximálisan meg vagyok elégedve vele, finom, krémes állaga könnyedén felvihető, eldolgozható. A lotion remekül hidratál, ugyanakkor hamar felszívódik, nem hagy maga után zsíros, olajos hatást. Az illata kellemes, kókuszos, amit én kifejezetten imádok benne. És amíg eddig hamar búcsút inthettem a nyári barnaságomnak, most tovább megmarad, napokig élvezhetem még itthon a ragyogó, napbarnított bőrszínt, amihez még nagyobb élménnyel veszem elő a gardróbom mélyéről a világos, élénk fehér darabokat.

4. Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém normál/kombinált bőrre

Fedezd fel a gondosan válogatott természetes összetevők egyedi kombinációját. A krém tokaji aszú, szőlőmagolaj, sheavaj, B5 provitamin és E-vitamin tartalma hatékonyan gondoskodik a bőr hidratálásáról.

Külcsín:

Akárki is tervezte az új Helia-D dobozát és üvegét, nagy dicséret érte. Annyira gyönyörű, kifinomult és elegáns, szinte beugrik a polcról a bevásárló kosaradba.

photocatbb_1.jpg

Nagy tisztelője vagyok a minőségi boroknak, így nem volt kérdés, hogy mielőbb ki akarom próbálni a Helia-D újdonságát.

Hatás:

Miután kibontottam, az illata azonnal elvarázsolt, finom, mézédes szőlőlére emlékeztet, olyan mintha abban a pillanatban leugrottam volna a csodálatos Tokaj-hegyaljai borvidékre.

Reggelente használom, minden nap az arctisztítást követően, finom mozdulatokkal bemasszírozom az arcbőrömbe, a nyakamra és a mellkasomra. Óvatosan, ügyelve arra, hogy a szemembe ne kerüljön. Állaga krémes, lágy, könnyedén felvihető és pillanatok alatt felszívódik, miután megmosom a fogam, vagy megiszom a reggeli kávémat már nyoma sincs. Marad viszont helyette egy puha, kellemes, lágy érzet. A bőröm sokkal frissebb, hidratáltabb és üdébb tőle.  Két hete használom már lassan, de semmilyen bőrproblémát, irritációt nem okozott. 

A krémnek köszönhetően a sminkem sokkal szebb, az arcom teltebb, egyenletesebb, az éjszaka született kis ráncokat szépen elsimítja, feltölti.

photocatee.jpg

5. Eucerin DermoPurifyer Fedő Stift

Az Eucerin® DermoPURIFYER Fedő stift kettős hatású ápolást nyújt, bizonyítottan csökkenti az aknét, valamint elfedi a bőrhibákat és nyugtatja az irritált bőrt. Az érintett bőrterületek mindennapos ápolása során a szalicilsav komedolitikus hatást fejt ki, szabaddá teszi az eltömődött pórusokat és nyugtatja a bőrt.

photocatkk_1.jpg

Hatása:

Méretéhez képest ez a termék egy valódi kis csoda. Remekül elfedi a bőrhibákat és már alig egy napos használat után nyugtatja az irritált bőrfelszínt. A ceruzaforma kialakításának köszönhetően lehetővé teszi a pontos alkalmazást a pattanásokra, vörös foltokra.

Én naponta 2 alkalommal használom, reggel induláskor, smink alá, ill. este, kifejezetten az undok pattanásokra. Nagyon szépen elfedi és hamar leszárítja a piros, kitüremkedő kis csúfságokat, így csak dicsérni tudom ezt a terméket.

photocatee_1.jpg

Már az első használat után megnyugtatja a bőrt és lehúzza a fájdalmas pattanásokat, amiket képtelenség kinyomni. Tökéletes társ a mindennapokban, így tuti újraveszem majd.

Ne feledd! Ahány ember, annyiféle igény és bőrtípus: amik befolyásolhatják a termékről kialakult véleményeket. Én tehát nem befolyásolni szeretnélek, csupán inspirálni, hisz a döntés mindig a Te kezedben van!
nevtelen_3_36.png
Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr829957688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása