Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így tedd tökéletessé bőröd egy pillanat alatt!

2016. augusztus 05. - Antalfy Krisztina

Íme a Max Factor Miracle kollekció!

A Miracle alapozók minden nő számára egészséges arcbőrt és fiatalos megjelenést varázsolnak, bőrtípustól függetlenül. A Max Factor célja, hogy termékeikkel és tapasztalatukkal segítő kezet biztosítson a hölgyek számára annak érdekében, hogy a legelőnyösebb adottságiakat kiemelhessék, csakúgy, mint a sminkmesterség iránt elkötelezett márka mestere és alapíja, Mr. Max Factor tette évtizedekkel ezelőtt.

fotorcreatedrgfreg.jpg

Ez a megközelítés áll a Max Factor Miracle Kollekció középpontjában; a 4 alapozóból álló kollekció célja, hogy megoldást kínáljon a nőknek a bőrükkel kapcsolatos problémák megjelenésének kezelésére.

Bőrtípustól függetlenül minden nő megtalálja a tökéletes árnyalatú, állagú és tulajdonságú alapozót az egészséges, fiatalos bőr érdekében. A Max Factor Miracle kollekció minden nő számára kínál egyéni, bőrtökéletesítő megoldást, hogy igazán magabiztosabban érezzék magukat a bőrükben.

max-factor-miracle-match-foundation-ft-candice-swanepoel-6-610x0-c-default.jpg

Találd meg a saját Miracle alapozód!

A Miracle termékek fókuszában a különböző bőrproblémák és az elérni kívánt eredmények állnak:

A bőr kiegyenlítő:

Miracle Touch Alapozó – Ez a szilárd állagú alapozó bőrrel érintkezve folyékonnyá válik, kiegyenlíti a bőrhibákat és elfedi a tökéletlenségeket a hibátlan végeredmény elérése érdekében. Tökéletes azoknak a nőknek, akiknek nem egyenletes az arcbőr textúrájuk.

max-factor-miracle-touch.jpg

A tónus kiemelő:

Miracle Match Alapozó – Elhalványítja a bőr hibáit, mesterfokon alkalmazkodik a bőr tónusához, miközben közepes fedést is biztosít, a nude hatású smink alapterméke. Tökéletes azoknak a nőknek, akik olyan alapozóra vágynak, amely láthatatlanul alkalmazkodik a bőr saját tónusához.

tutorial_light_tuimb_miraclematch.jpg

A ragyogást biztosító:

Skin Luminizer Miracle Alapozó – Fényvisszaverő részecskék és hosszantartó hidratáló kombinációja a gyönyörűen ragyogó, egészséges arcbőrért. Tökéletes választás a szárazabb, fénytelen arcbőrrel rendelkező nőknek.

max-factor-miracle-match-foundation.jpg

A bőr fiatalító:

Ageless Elixir Miracle Alapozó – Az azonnali és hosszú távú előnyök most egy alapozóban találkoznak: hibátlan fedés és védelem az UV sugárzás* káros hatásai ellen. Tökéletes választás érett bőrre.
*SPF15 fényvédőt tartalmaz

ÉS... BEVEZETÉSRE KERÜL AZ ÚJ MAX FACTOR SMOOTH MIRACLE PRIMERT!

A legújabb, kihagyhatatlan kiegészítő a MAX FACTOR MIRACLE kollekcióban

Az új Max Factor Smooth Miracle Primer tökéletes kiegészítője a Max Factor Miracle alapozóknak. Hidratáló formulát tartalmaz az egyenletes, sima bőrfelület elérése érdekében. Előkészíti a bőrt az alapozásra, egészséges bőrt és fiatalos megjelenést eredményez.

Az egyenetlen bőrszerkezet egyre nagyobb probléma a nők körében, és ez érthető is, hiszen ez áll a ragyogó, fiatalos bőr útjában. A Smooth Miracle Primer ugyanazzal a forradalmi technológiával készült, mint a Miracle Touch alapozó, kifejezetten azoknak a nőknek, akiknek egyenetlen a bőrük, mégis egyenletes bőrt és tökéletes fedést szeretnének.

glamourstatement_fprod2_eternal.jpg

Tudomány a Max Factor Smooth Miracle Primer mögött

A formula finom szilikon elasztomereket tartalmaz, amely aktív szerepet játszik a durva felületek feltöltésében, miközben optikailag gondoskodik a finom ráncok és bőrtökéletlenségek halványításán. Bőrápoló összetevőket is tartalmaz, mint például glicerin, niacinamid és N-acetil-glükózamin, hogy hidratálja és kondicionálja a bőrt a szuper sima felületért. Antioxidánsokat is tartalmaz, mint például E-vitamin, niacinamid, panthenol és a zöld tea kivonat, az egészségesebb és fiatal bőrért.

A hibátlan alap elérése

A Miracle Touch alapozó bőrrel érintkezve átalakul folyékony állagúvá, hogy kiegyenlítse és lefedje az arcbőrt. A termék tartalmaz egy láthatatlan viasz formulát, amelynek köszönhetően a selymes, folyékony állag rejtve marad, bőrrel érintkezve azonban ultra finom színének és részecskéinek köszönhetően egy könnyű rétegben biztosítja a tökéletes fedést.

Miracle Primerrel használva az eredmény: egészséges, fiatalos arcbőr.

Sminkmesterek tippje:

A Max Factorral még sohasem volt ilyen egyszerű megtalálni a tökéletes alapozót! A Miracle Kollekcióban minden nő megtalálhatja a számára leginkább megfelelő alapozót a megfelelő árnyalatban, a tökéletes végeredmény elérése érdekében, bőrtípustól függetlenül.”

max-factor_jean-harlow_application-473x600.jpg

„A tökéletes megjelenés kulcsa a bázis. Sminkmesterként mindig használok Primert az alapozás előtt, hogy az arcbőr tökéletesen sima legyen, így az alapozó is könnyebben felvihető, és ez a végeredményen is meglátszik.”

A Max Factor Miracle Kollekció, beleértve az új Max Factor Smooth Miracle Primer sminkalaptot elérhetőek 2016. szeptemberétől az állvánnyal rendelkező drogériákban.

Max Factor Smooth Miracle Primer sminkalap - javasolt fogyasztói ára: 4699 Ft
Miracle Touch alapozó - javasolt fogyasztói ára: 4699 Ft
Miracle Match alapozó - javasolt fogyasztói ára: 4599 Ft
Skin Luminizer Miracle alapozó - javasolt fogyasztói ára: 4499 Ft
Ageless Elixir Miracle alapozó - javasolt fogyasztói ára: 4999 Ft
nevtelen_3_34.png
További információ:
Mac Factor Magyarország

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr78955418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása