Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Találd meg a hozzád illő vöröset!

2016. augusztus 05. - Antalfy Krisztina

Ismerd meg a Max Factor Lipfinity erejét!

Széles árnyalatválaszték és ragyogó végeredmény minden nőnek. Változtasd át ajkaidat a Max Factor Lipfinity “A vörös ereje” kollekcióval! A Max Factor legendás, hosszan tartó ajakrúzs termékcsaládja gazdag, vörös árnyalataival most lehetővé teszi, hogy légy saját sminkmestered és az árnyalatok megfelelő párosításával találd meg a TE vörös színedet, amely hosszan tart és alakítsd át megjelenésedet a megfelelő vörös rúzs használatával. Egy gyors rúzsozás, egy szempillantás alatti átalakulás!

fotorcreatedfef_2.jpg

A Max Factor számára fontos, hogy ismerje a nők szépséggel kapcsolatos igényeit, biztosítva őket abban, hogy a választott sminkben magabiztosak és csodálatosak. Ennek az elkötelezettségnek a részeként a Max Factor tudja, hogy a vörös színhez az erő, a motiváció és a szenvedély jelentések társulnak, amelyek mind a magabiztos, vonzó nő tökéletes jellemzői.

A Max Factor új Lipfinity kollekciójával, “A vörös erejével” a nők magabiztosnak és vonzónak érezhetik magukat, hiszen egy olyan vörös rúzs kollekció tárul eléjük, amelyben telt és finom árnyalatokat, valamint selymesen puha és hosszantartó ajakrúzsokat találnak. A Lipfinity kollekció összesen 34 árnyalatot, ebből 12 vörös árnyalatot tartalmaz, három különböző kivitelben. Max Factor bemutatja a legjobb ajakszín kollekciót a minden elsöprő ajakművészetért.

90812-1.jpg

Szűcs Adri, a Max Factor vezető sminkmestere így vélekedik a kollekcióról:
"A vörös ajkak akkor mutatnak igazán jól, ha kontúrjuk hibátlan, éles, az ajkakon a szín egyenletes. A precizitást és időt igénylő munkához olyan rúzst érdemes választani, amely több órán át is megőrzi azt az állapotot, ahogy elkészítettük. A Lipfinity kollekcióból választva biztosak lehetünk abban, hogy sminkünk még evés-ivás után is éppúgy ragyog, mint amikor a tükör előtt elkészítettük sminkünket."

Lipfinity Long Lasting ajakrúzs

Egylépcsős, hosszan tartó ajakrúzs a csodálatos, telt árnyalatokkal, krémes állag és az ajkak akár 8 órán át kasmír puhaságúak és hidratáltak maradnak.

4385bddcd21f8d8b77bc7c8c7858e248.jpg

A 3 új, csodálatos vörös árnyalat, amellyel megalkothatod a szezon népszerű sminkjét, fókuszban a vörös ajkakkal. A színtechnológiát alkalmazva 3 olyan új árnyalat született, amelynek segítségével szakértő módon még tovább szélesedett a Max Factor palettája.

#23 Sienna: csodálatos fáradt rózsaszín a modern glamouros ajak megjelenésért
#53 Garnet: mély pinkes vörös a telt ajakátváltozásért
#66 Scarlet: egyszerű, elegáns, ikonikus árnyalat a klasszikus vörös megjelenésért.

maxfactor_500x500.jpg

Lipfinity 2 lépcsős ajakszín

A Lipfinity 2 lépcsős, ajakszínt és hidratáló ajakápolót tartalmazó összeállításával a Max Factor felforgatta a sminkvilág tartós rúzsról alkotott fogalmát, az egyedi formulát tartalmazó, intenzív ajakszínek akár 24 órán át biztosítanak tartósságot. A márka legnépszerűbb ajaktermékeivel egész nap csodálatosak maradnak ajkaid. A hidratáló ajakápoló finom fényt biztosít, valamit gondoskodik az ajkak hidratáltságáról.

Lipfinity Colour & Gloss

Innovatív kétvégű ajakrúzs, amellyel többdimenziós hatású, telt ajkakat varázsolhatsz magadnak, amely akár 10 órán át tart. A termék két oldalán kétféle szín található: az egyik oldalon egy gazdagon telített, kissé fényes alapszín található, a másik oldalon egy színezett ajakfény, amely fényvisszaverő részecskéivel gondoskodik a szuperfényes végeredményről.

max-lip-1.jpg

A kifutók vöröse

A nagy divatházak, mint Miu Miu, Victoria Beckham, Dolce & Gabbana 2016-os tavaszi-nyári kifutóira Pat McGrath a Max Factor globális kreatív igazgatója gazdagon színezett ajkakat készített. Az idei trend a minimálisan kikészített arc és hozzá intenzív, gazdagon díszített ajkak. Minél teltebb az ajak, annál nagyobb lehetőség van rétegezni a színeket a többdimenziós hatás érdekében.

Ha pedig a backstage-ben sokat alkalmazott módszert tekintjük: az ajkakat az ujjunk segítségével sminkeljük, az ajakéleket kevésbé kihangsúlyozva. Most minden nő megtalálhatja a hozzá legközelebb álló vörös árnyalatot és tartósságot a Max Factor Lipfinity “A vörös ereje” kollekcióban.

lipfinity_heroic_bundle_v5.jpg

A Max Factor Lipfinity “A vörös ereje” kollekció 34 árnyalata elérhető 2016. augusztusától az állvánnyal rendelkező drogériákban.

Javasolt fogyasztói ár:
Lipfinity 2 lépcsős ajakszín: 4299.-
Lipfinity Color&Gloss: 3999.-
Lipfinity Long Lasting ajakrúzs: 3899.-

nevtelen_3_34.png
További információ:
Max Factor Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr818953366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása