Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Teszt // Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém

2016. augusztus 10. - Antalfy Krisztina

Bor, mámor, Tokaj. Mindig is nagy tisztelője voltam a minőségi boroknak. Számomra nincs is annál nagyobb élvezet, mint egy forró augusztusi hétvégén elvonulni a világ elől egy pohár jó fajta borral a kezemben, távol a város zajától, távol a stressztől. A bor folyékony szerelem, amit a Helia-D márkának köszönhetően már a kozmetikumaink között is számot tarthatunk.

photocat_5.jpg

A bor iránti szerelmem – és most ne gondold, hogy minden nap iszok, mint a kefekötő – valamikor, akkor kezdődött, amikor pár évvel ezelőtt volt szerencsém ellátogatni Tokaj-hegyaljai borvidékre, ahol bejártam a legszebb boros pincéket és megismerhettem a legnevesebb szőlőtőkéket. Azonnal beleszerettem az aszúszemekben gazdag helybe, a gyönyörű lejtőkbe és az ott elterülő szőlőbirtokok hangulatába.

photocatbb_1_1.jpg

Így azonnal felkaptam a fejem, amikor megláttam a Helia-D legújabb termékét, a Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló krémet, hisz köztudott, hogy a szőlőnek számos kedvező élettani hatással rendelkezik. Az egyik legfontosabb, hogy gazdag antioxidánsokban, így hatásosan veszi fel a fegyvert az öregedéssel szemben.És most már az arcbőröm is megtapasztalhatja ezeket a pozitív hatásokat.

Míg az aszú a tokaji bor koronája, addig a Tokaji Aszús Hidratáló krém a Helia-D gyöngyszeme.

Fedezd fel a gondosan válogatott természetes összetevők egyedi kombinációját. A krém tokaji aszú, szőlőmagolaj, sheavaj, B5 provitamin és E-vitamin tartalma hatékonyan gondoskodik a bőr hidratálásáról. A gyorsan felszívódó krém-géles textúra, értékes természetes tápanyagokat és vitaminokat tartalmaz és 24 órás hidratálást biztosít. 

photocatee_2.jpg

Külcsín:

Akárki is tervezte az új Helia-D dobozát és üvegét, nagy dicséret érte. Annyira gyönyörű, kifinomult és elegáns, szinte beugrik a polcról a bevásárló kosaradba.

Hatás:

Miután kibontottam, az illata azonnal elvarázsolt, finom, mézédes szőlőlére emlékeztet, olyan mintha abban a pillanatban leugrottam volna a csodálatos Tokaj-hegyaljai borvidékre.

photocat_6.jpg
Reggelente használom, minden nap az arctisztítást követően, finom mozdulatokkal bemasszírozom az arcbőrömbe, a nyakamra és a mellkasomra. Óvatosan, ügyelve arra, hogy a szemembe ne kerüljön. Állaga krémes, lágy, könnyedén felvihető és pillanatok alatt felszívódik, miután megmosom a fogam, vagy megiszom a reggeli kávémat már nyoma sincs. Marad viszont helyette egy puha, kellemes, lágy érzet. A bőröm sokkal frissebb, hidratáltabb és üdébb tőle.  Két hete használom már lassan, de semmilyen bőrproblémát, irritációt nem okozott. 

A krémnek köszönhetően a sminkem sokkal szebb, az arcom teltebb, egyenletesebb, az éjszaka született kis ráncokat szépen elsimítja, feltölti.

Bőrtípus: Normál/Kombinált, Száraz/Extra száraz
Kiszerelés: 50 ml
Ár: 1890 Ft

Ne feledd! Ahány ember, annyiféle igény és bőrtípus: amik befolyásolhatják a termékről kialakult véleményeket. Én tehát nem befolyásolni szeretnélek, csupán inspirálni, hisz a döntés mindig a Te kezedben van!

nevtelen_3_37.png

További információ:
Helia-D
Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1910116792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása