Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Szeptemberi AVON újdonságok

2016. augusztus 15. - Antalfy Krisztina

Ez év szeptembere óriási jelentőséggel bír az AVON életében, ugyanis ebben a hónapban mutatkozik be az új Nutra Effects testápoló család. Ez nem csupán azért fontos momentum, mert az AVON Care és a Naturals termékcsaládjaink mellett egy teljesen új márkával bővül az AVON testápolási portfóliója, hanem azért is, mert a Nutra Effects arckrémekhez hasonlóan ezek a testápoló újdonságok is számtalan értékes, a természetben fellelhető aktív összetevőt tartalmaznak, mint a chia mag vagy a mandulaolaj. Emellett pedig parabén, ftalát- és színezékmentesek, így az érzékeny bőrűeknek is bátran ajánljuk őket.

photocatgg.jpg

A Nutra Effects testápolókon kívül a szeptemberi katalógusban debütál a Wide Awake szempillaspirál, ami különleges formulájának és keféjének köszönhetően nemcsak göndör, de egyben dús pillákat is varázsol nekünk.

AVON Nutra Effects testápoló család
Érezd a természet ölelését a bőrödön

Jó hír azok számára, akik szeretik a Nutra Effects arcápolási termékeket, hogy szeptemberben érkezik az AVON-hoz az új Nutra Effects testápoló termékcsalád. A Nutra Effects névhez hűen, ezen testápolók különlegessége a természetben előforduló olyan összetevőkben rejlik, mint a chia mag vagy a mandulaolaj, mellettük pedig értékes Omega 3 esszenciális zsírsavakat, bőrtápláló vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak. Rendkívül gyorsan beszívódnak és akár 48 órán át hidratálják a bőrt. A testápolók parabén-, ftalát- és színezékmentesek, mindemellett mindegyik termék allergológiailag tesztelt, így érzékeny bőrűek számára is ajánlott.

fotorcreated_43.jpg

A folyamatosan bővülő Nutra Effects testápoló család jelenleg három tagból áll, amelyek közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet:

A Nutra Effects Intenzív hidratáló testápoló chia maggal és egyéb aktív összetevőkkel varázsolja mennyeien hidratálttá a bőrt. Segít visszaadni annak bársonyosságát, kellemes tapintását és egészséges megjelenését. Könnyed textúrájának köszönhetően normál bőrűek számára ajánlott.

A szárazabb, igénybevett bőr számára a Nutra Effects Mélytápláló testápoló nyújthat igazi megnyugvást, hiszen a benne található értékes mandulaolajnak köszönhetően segít mélyen táplálni és javítani a bőr állapotát, illetve ellenállhatatlanul puhává és ragyogóvá tenni azt.

fotorcreatedvc.jpg

A három az egyben Nutra Effects Selymesen hidratáló többfunkciós testápoló chia maggal dúsított, gazdag állagú formulájának köszönhetően testre, arcra és kézre egyaránt használható.

Ajánlott fogyasztói árak:

  • Nutra Effects Intenzív hidratáló testápoló (250 ml): 1 099 Ft
  • Nutra Effects Intenzív hidratáló testápoló (400 ml): 1 399 Ft
  • N utra Effects Mélytápláló testápoló (250 ml): 1099 Ft
  • Nutra Effects Mélytápláló testápoló (400ml): 1 399 Ft
  • Nutra Effects Selymesen hidratáló többfunkciós testápoló (200 ml): 1 299 Ft


AVON Today Tomorrow Always Absolute

A szerelem illata

Az AVON közkedvelt Today Tomorrow Always kollekciója új taggal bővül. A Today Tomorrow Always Absolute-tal az AVON a szerelem alapvető illatát alkotta meg, amelyben a nemes calabriai bergamott és a narancsvirág értékes elegye a szantálfa bájos aromájával egészül ki. A hosszan tartó hatás érdekében egy koncentrált, abszolút esszenciával készült, értékes parfüm került megalkotásra, aminek középpontjában a parfümipar egyik legértékesebb összetevője az Absolute olaj áll. Ezt az olajat mesés virágokból nyerik ki olyan speciális módszerrel, melynek köszönhetően az illat magas koncentrációjú és intenzív lesz, így szinte egész nap elkísér bennünket.

fotorcreatedf_2.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 4 899 Ft

AVON Secret Fantasy Wonderland kölni
Üvegbe zárt varázslatos csodavilág

Az AVON új Secret Fantasy Wonderland kölni egy varázslatos virágos-gyümölcsös-gourmand illatkategóriák által uralt csodavilágba kalauzolja érzékeinket. Az illatban a karakteres mandarinhéj, piros bogyós termésekkel és kimondottan nőies illatjegyekkel keveredik, amely végül a pihe-puha pézsma és a tejszín érzékisége által bűvöl el bennünket teljesen.

fotorcreatedz_2.jpg

Ajánlott fogyasztói ára: 3 299 Ft

AVON Wide Awake szempillaspirál
A nagyobbnak tűnő szemekért

Az új AVON Wide Awake szempillaspirál optikailag nagyobbnak láttatja szemeinket, miközben göndöríti és dúsítja is a szempillákat. Mindez a speciális 2 az 1-ben formulájának köszönhető, amely amellett, hogy szépen íveli, akár 4-szer dúsabbá is varázsolhatja a pillákat. A homokóra alakú kefe a tövektől kezdve emeli meg a szempillákat, így szemeink nagyobbnak tűnnek. A hosszan tartó hatásnak köszönhetően pilláink sokáig megőrzik szép, ívelt kinézetüket.

fotorcreatedu.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 999 Ft

AVON Négyes szemhéjpúder
Füstös szem mindörökké

Van, ami sosem megy ki a divatból. Az egyik ilyen a füstös szemsmink, amely minden alkalomhoz illik és tökéletesen nőies. Ennek köszönhetően az AVON Négyes szemhéjpúderek széles kínálata most további három klasszikus és egymással tökéletesen harmonizáló árnyalatokat tartalmazó palettával bővül. Válasszunk hajszínünk, bőrtónusunk, vagy éppen kedvünk szerint a kékes, barnás vagy a szürkés színeket felvonultató paletták közül.

fotorcreated7.jpg

Amennyiben szeretnénk tekintetünket még drámaibbá tenni, rajzoljuk át szemünk kontúrját az új, továbbfejlesztett formulájú Szemkontúrceruzával, amelynek három új árnyalata tökéletesen kiegészíti az új Négyes szemhéjpúderek színeit. A szemceruzák lágy állagának köszönhetően könnyű velük dolgozni, intenzív színük pedig akár 10 órán át is ékesíti szemeinket. Speciális, csavarható csomagolásának köszönhetően hegyezést nem igényel.

Ajánlott fogyasztói árak:

  • Négyes szemhéjpúder: 2 499 Ft
  • Szemkontúrceruza: 1 398 Ft

Kisméretű utazós szemöldökformázó eszközszett
A gyönyörűen ívelt, formás szemöldökért

A csodás ívű szemöldök nemcsak divatos, de nagyban meghatározhatja egész arcunk kinézetét is. Az ápolt, formázott szemöldök fiatalíthatja kinézetünket, valamint segítségével friss, üde és ápolt benyomást gyakorolhatunk másokra. Szemöldökünk ívének kialakításában és a szálak formázásában nyújt segítséget az új Kisméretű utazós szemöldökformázó eszközszett, amelyben minden eszközt megtalálunk, amely elengedhetetlen szemöldökünk formában tartásához. Az apró nesszeszer egy-egy kis méretű spirálkefét, szemöldökcsipeszt, szemöldökecset és egy összecsukható szemöldökfésűt tartalmaz, így bárhová magunkkal vihetjük.

fotorcreatedh_3.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 2 299 Ft

AVON Tipp:

A formázást követően használjuk a AVON Szemöldökformázó készletet, amellyel első lépésként a wax segítségével formáljuk és fixáljuk szemöldökünket, majd töltsük ki a hiányzó részeket a barna festékkel. Végül a púderrel fixáljuk a szemöldököt, hogy az egész nap tartsa a formáját.

AVON Körömerősítő és körömnövekedést elősegítő szérum
Varázsszérum a körmeinknek

Az AVON új 2 az 1-ben Körömerősítő és körömnövekedést elősegítő szérum hidratáló majomkenyérfa- és akáckivonatokkal ápolja körmünket és annak bőrét. A szérum serkenti a mikrokeringést, így segíti elő a körmök egészséges növekedését, miközben kondicionáló vitaminokkal ápolja azokat. Rendszeres használat mellett segít, hogy akár 5 nap alatt hosszabb és erősebb körmeink lehessenek.

fotorcreated_44.jpg

AVON Tipp:

Naponta egyszer vigyük fel körmeinkre a szérumot, majd lágyan masszírozzuk be körmeinkbe és körömágybőrünkbe.

Ajánlott fogyasztói ár: 1 398Ft

AVON Color Trend gyorsan száradó körömlakk
Trendi színparádé

Ugyan már véget ért a nyár, azonban ősszel sem kell lemondani a vidám, színes, pasztelles körmökről. A Color Trend körömlakkok ennek örömére 6 új, trendi és fiatalos árnyalattal bővülnek, amelyek mindegyike remek fedőhatással bír és gyorsan szárad. A vidám színű lakkokat pedig kedvünk szerint variálhatjuk, hiszen nem csupán egy árnyalattal kifestve mutatnak remekül körmeinken.

fotorcreatedl_1.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft

AVON Anew Vitale szemkörnyékápoló krém
A gyönyörű és kipihent tekintet titka

Az ANEW Vitale család nemrégiben megújult nappali-, éjszakai-, illetve BB krémje után most az Anew Vitale szemkörnyékápoló krém is új, továbbfejlesztett formulával ápolja és teszi varázslatossá szemünk környékét. Rendszeres használat mellett segít csökkenteni a ráncok külsejét, a szem alatti sötét karikákat és a duzzadtságot. Helyreállítja a bőr természetes ragyogását és intenzíven hidratálja azt.

fotorcreatedi.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 2 599Ft

AVON Anew arctisztító lapocskák
Professzionális glikolsavas arctisztítás

Az arctisztítás professzionális és innovatív formáját hozzák el otthonunkba az AVON új Anew arctisztító lapocskák. A bőrpuhító aloe vera mellett az arctisztító 10% glikolsavat és hialuronsavat is tartalmaz. Előbbi segít a sejtek megújulásában, utóbbi pedig a mélyhidratálásról gondoskodik. A termék hozzájárul a ráncok kisimításához, kiegyenlíti a bőr tónusát, miközben csökkenti annak elszíneződéseit. Emellett összehúzza a pórusokat és helyreállítja a bőr természetes ragyogását.

fotorcreatedhh_6.jpg

Használjuk hetente 2-3 alkalommal esténként, a már megtisztított arcbőrön. Egyenletesen haladjunk végig az arcon, nyakon, elkerülve a szem környékét. Leöblítést nem igényel, használat után vigyük fel az éjszakai krémünket.

Allergológiailag tesztelt, 30 darab lapocskát tartalmaz.

AVON Tudtad-e?

Az arcbőr rendszeres tisztítása és hámlasztása az arcápolás alapja. Ez ugyanis elősegíti a sejtek megújulását, a kollagén termelését, valamint a ráncok csökkentését. Éppen ezért hasznosnak az Anew arctisztító lapocskái, amellyel hatékonyabbá válhat az otthoni arctisztítás és hámlasztás.

Ajánlott fogyasztói ár: 4 499Ft

AVON Planet Spa Treasures of the Desert regeneráló masszázsolaj
Argánolajos regenerálódás

Az AVON Planet Spa Treasures of the Desert termékcsaládja egy 3 az 1-ben argánolajos regeneráló masszázsolajjal bővült, amelyet arcra, hajra és testre egyaránt használhatunk. A masszázsolaj hidratálja az arcot és a testet, miközben ellenállhatatlanul puhává varázsolja a bőrt. Hajon alkalmazva kondicionáló hatást fejt ki, miközben természetes ragyogást kölcsönöz neki.

fotorcreatedfg_2.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 699 Ft

AVON Senses Anti-Stress tusfürdő

Mi kényeztetheti jobban testünket és elménket egy fárasztó nap után, mint egy kellemes, lazító zuhany? Az AVON új Senses Anti-Stress tusfürdő különleges anti-stressz illatkombinációja megadja nekünk mindazt a kényeztetést, amire ilyenkor vágyunk. Harmonikus ylang-ylang- és érzéki pacsulikivonatot tartalmaz, amelyek együtt az ellazulás új élményét nyújtják.

fotorcreateda.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:

  • Senses Anti-Stress tusfürdő (250 ml): 669 Ft
  • Senses Anti-Stress tusfürdő (500 ml): 1 099 Ft

title-hamarosan.png

AVON Life for Him & for Her

Októberben az AVON egy óriási illatkollaborációval jelentkezik, amelyet nem mással, mint a neves divattervezővel, Kenzo Takadaval közösen alkotott.

fotorcreated_45.jpg

További információ:
AVON Magyarország

nevtelen_3_39.png
Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5710412406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása