Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Így élesz bársonyos és ápolt az arcbőröd!

2016. augusztus 25. - Antalfy Krisztina

Tudjuk, hogy nehéz megtalálni a tökéletes arcápoló termékeket, hiszen nagyon sok elvárásnak kell megfelelniük: hidratáljon, ugyanakkor ne hagyjon zsíros érzetet maga után, legyen diszkrét, ugyanakkor kellemes illata, ha szükséges, akkor ránctalanításban is segítsen, és persze legyen pénztárcabarát. A lengyel Lirene márka erre a komplex kérdésre kínálja arckrémeit és a piacon újdonságnak számító micellás arclemosó gélt – mindezt igen kedvező áron!

fotorcreated_53.jpg

Hidratálás és táplálás arckrémek

A Lirene Hidratálás és Táplálás arckémek a legkiválóbb természetes alapanyagok és a legmodernebb innovációk ötvözéséből alakultak ki. Minden egyes terméket a Lirene Kutató Központban állítottak elő és teszteltek, azért, hogy maximálisan biztonságot és hatékonyságot nyújtsanak. A hidratálás és táplálás termékcsalád mindennapi használata segít megőrizni a bőr természetes egészségét és szépségét. A termékek megóvják a bőrt a kiszáradástól, védelmet biztosítanak a kedvezőtlen környezeti hatások ellen, ezáltal késleltetik az öregedést.

A Cseresznye és citrom frissítő, hidratáló krémmel könnyedén varázsolhatod arcod ragyogóvá a gyümölcsök erejével. A barbadosi cseresznye az összes ismert gyümölcsfajta közül a leggazdagabb C-vitamin tartalommal rendelkezik, mely erős antioxidánsként gátolja a bőr idő előtti öregedését, hidratál, szűkíti a pórusokat, és ragyogóvá teszi az arcszínt. A citromlé nagyszerű vitaminforrás (C, A és PP vitaminok), mely aktiválja a sejtek regenerációs folyamatait, elsimítja, felfrissíti a bőrt, és egészséges, természetes tónust biztosít.

asea.jpg
A Mandulaolajos bőrsimító és tápláló arckrém természetes hatóanyagai nyugtatják és regenerálják a bőrt, mely csodálatosan rugalmassá és puhává válik. Gyulladáscsökkentő hatású, lassítja a bőrsejtek öregedését, telítetlen zsírsav tartalma miatt védőréteget képez a bőrön, ezáltal óvja annak hidro-lipid köpenyét a külső hatásoktól. Az A-vitamin aktív formája ránctalanító hatású.

A Méz és citrom fiatalító bőrsimító arckrém egyesíti e két összetevő tápláló és frissítő erejét,  természetes tápanyagokat és vitaminokat juttatva a bőrbe, hogy az fiatalosan és üdén ragyogjon. A méz antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású, így kiválóan alkalmas a bőr tisztítására. Száraz, érzékeny, fáradt vagy öregedő bőrre is érdemes használni, hiszen táplál és hidratál, mindemellett pedig feszesít, ránctalanít, javítja a bőr tónusát és nyugtat is. A Lirene Aloe és Sheavaj regeneráló krém egyesíti a természet kincseit, hogy jótékonyan ápolja és fiatalítsa az arcbőrt, feltöltse a természetben található értékes tápanyagokkal. Az aloe vera hidratálja és táplálja a bőrt, serkenti a regenerálódást. A sheavaj megóvja a bőrt a környezet káros hatásaitól és a szabad gyökök pusztításaitól is. E-vitamint tartalmaz, mely bizonyítottan antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatással bír. Bőrtápláló és bőrpuhító hatású, ezért hidratálja és ápolja a bőrt, a természetes lipidek és az A-vitamin pedig feszesítő hatásúak, így csökkentik a mély ráncokat.

dsad.jpg

Elérhetőség: Auchan, Rossmann
Fogyasztói ár: 999 Ft

 

Gyönyörű, ragyogó bőr – Pearl Rejuvenation arcápoló család

A Pearl Rejuvenation ráncok mélységének csökkentésére és elhalványítására alkalmazható termékcsalád. Egyedülálló technológiája két fázisban csökkenti a ráncokat. Kívülről a fehérgyöngy kivonat azonnal csökkenti a finom ráncok láthatóságát, javítja a bőr tónusát és optikailag azonnal simább bőrt eredményez, valamint belülről csökkenti a ráncok mélységét és szélességét a szabadalmaztatott komplexnek köszönhetően. A különleges formula növeli a bőr rugalmasságát, sűrűségét, feszességét és javítja szilárdságát, a bőr rostjainak erősségét.

adsewas.jpg

A Bőrsimító krém-szérum nappali krémként egyedülállóan minden bőrtípusra alkalmas, bármely 35 év feletti nő számára. Egyedülálló kétfázisú ránccsökkentő technológiája a szabadalmaztatott komplexnek és a FitoDHEA fiatalsághormonnak köszönhetően csökkenti a ráncokat és azonnal optikailag simább bőrt eredményez. Használata 25%-kal csökkenti a ráncok mennyiségét, segíti, hogy a bőr hidratáltabb, jobb tartású, rugalmasabb, simább, egészségtől ragyogó legyen.

A Ránctalanító éjszakai krém-koncentrátum a szabadalmaztatott komplex szinergikus hatásával és természetes olajok együttes alkalmazásával optikailag azonnal simább bőrt, hosszútávon pedig a ráncok csökkenését eredményezi. Használata 25%-kal csökkenti a ráncok számát, javítja a bőr tartását, tónusát, rugalmasságát, simaságát, mélyen táplálja és regenerálja a bőrt alvás közben.

dewe.jpg

A BB krém anti-aging make-up egy könnyű, kellemes illatú krém, amely gyorsan beszívódó formulájának köszönhetően azonnal elfedi a bőrhibákat és simává teszi a bőrfelületet. Vitamin E és C komplexet tartalmaz, mely hidratálja a bőrt, javítja tónusát, lelassítja az öregedési folyamatokat és halványítja a pigmentációkat. A Regeneráló krém-korrektor a szem és ajkak környékének vékony, érzékeny bőrét ápolja. Csökkenti a ráncok mélységét, szélességét és optikailag azonnali simább hatást eredményez. Használata következtében a szemek és száj környéki ráncok kisimulnak, a bőr feszesebb, rugalmasabb, jobb tartású ragyogóbb, az arcszín árnyalata szebb lesz, elhalványulnak a ráncok.  A bőrsejtek sűrűsége 24 óra alatt növekszik.

Elérhetőség: Rossmann
Fogyasztói ár: 2699 Ft

Egyedülálló arctisztító formula! Lirene Physio-micellás arctisztító gél

A Lirene Physio-Micellás arctisztító gél egy dermatológiailag tesztelt, hypoallergén, innovatív termék, mely új szintre emeli a micellás technológiát. Kiválóan alkalmazható arclemosó gélként, micellás vízként vagy akár tonikként. Víz nélkül is tökéletesen alkalmas az arcbőr megtisztítására, a smink és szennyeződések eltávolítására. Használata gyors és hatékony, mivel gömbölyű mikro-molekuláinak vizes szuszpenziója a bőrrel érintkezve mágnesként vonzza magához a szennyeződéseket. Formulájának köszönhetően kiváló választás száraz, normál, érzékeny, allergiás vagy akár hajszáleres bőr arc és szemkörnyéki ápolására is.  Frissítő gél textúrájának köszönhetően hatékonyan tisztít, miközben megőrzi a bőr természetes pH értékét, míg a benne található mangó viasz puhítja, hidratálja, a D-panthenol elsimítja a fáradt bőrt és enyhíti az irritációt. Frissítő gél állagának köszönhetően nem habzik, pumpás adagoló feje megkönnyíti és praktikussá teszi használatát.

sas.jpg

Elérhetőség: Rossmann
Fogyasztói ár: 1699 Ft

nevtelen_3_45.pngTovábbi információ:
Lirene Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4911653240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása