Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkezett a L.O.V Cosmetics!

2016. augusztus 29. - Antalfy Krisztina

A L.O.V Nő Szenvedélyes nő, aki szereti és megéli a modern nőiességet. Egy érdekes,  sokoldalú személyiség – erős és határozott, de ugyanakkor inspiráló, tele empátiával, a szíve pedig aranyból van. Érdeklődik az építészet, design és művészet iránt. Inspirációjának forrásai az utazás és a kultúra. Szenvedélye a legapróbb részletekben és a kozmetikumokban rejlik. Mégis valódi szépsége belülről fakad.

fotorcreatedtr.jpg

A L.O.V Nő  békében él önmagával és teljes szívből, hihetetlen könnyedséggel  felel meg megannyi szerepének. Mint üzletasszony, anya és kozmopolita, igazi mestere a világok közötti egyensúlyozásnak. Tájékozott és ismeri a legújabb trendeket, de önmaga dönti el, mit szeret és mi illik hozzá. A saját stílusát követi.  

14027213_320931894920939_1005292258_n.jpg

A L.O.V-val  azzá válhatsz, amivé csak akarsz!

A Cosnova új dekorkozmetikai márkája a L.O.V, mely exkluzív termékek átfogó választékát nyújtja. Egy újdonság: presztízs a high-end tömegpiacon. Egy prémium márka minősége és design igényessége kombinálva a vonzó áron való elérhetőséggel a kiválasztott drogériákban.

image005.jpg

Az érzékiség találkozik a teljesítménnyel, a nőiesség az erővel.

Kapható Németországban, Ausztriában és Svájcban augusztus közepétől számos Müller, Rossmann és Budni drogériában, a Douglas Online Shop-ban és a kiválasztott parfümériákban – valamint a márka saját online boltjában a www.lov.eu honlapon augusztus 15-től. Továbbá augusztus végétől Magyarországon is elérhető a kijelölt top Müller drogériákban!

A L.O.V sokszínű. Minden egyes termék – önmagában egy L.O.V-sztori.

nevtelen_3_46.png
További információ:
Facebook: https://www.facebook.com/LOV-Cosmetics-482532531949301/?fref=ts
Instagram: https://www.instagram.com/lovcosmetics/
#lovcosmetics #thenewlov #lovhungary

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5211659306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása