Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

GUERLAIN 2016. Őszi Kollekció

2016. szeptember 01. - Antalfy Krisztina

A szemeken különleges szemhéjpúder árnyalatok, a szempillák mentén szemceruzával tökéletesen kihúzott szemek, elragadó színek az ajkakon, a 2016-os Őszi Kollekció a gyors, könnyű és természetes smink tökéletes egysége.

cqj9f8qxyau4wax.jpg

Könnyű elegancia, azonnali szépség  és tökéletes összhang

A Guerlain sminkek használata rendkívül egyszerű, minden nő hangulatának megfelelően elegánsan személyre szabható.

Új Guerlain sminkek, melyek gyönyörűvé varázsolják a szemeket

Egy teljes szempaletta, melyben mindenki megtalálja a hangulatához illő színt, mely egy 5 színből álló kollekció A Guerlain most 6 új, magával ragadó szempalettával varázsol el bennünket. Az ötszínű szempaletta segít kiemelni a szemek szépségét és viselőjét ragyogóvá varázsolja – az extrémen természetes hatástól az intenzíven füstös szemekig – nap mint nap.

ea710e1076398dfbc03daf59e4482074.jpg

A palettán található 5 különböző szín között találunk egy alapárnyalatot, két hangsúlyosabb színt és két füstös, igazán kifinomult árnyalatot, melyek még intenzívebbé teszik az végeredményt. A színek használhatók külön-külön, de rétegezve is, mivel tökéletesen összeillenek.

Finom, Egyedülálló textúra, mely szinte eggyé válik  a bőrrel

A könnyű pigment technológiának köszönhetően, a finom enyhén-visszaverődő pigmentek ragyogóbb, élénkebb színeket eredményeznek. Az eredmény az árnyalattól függően lehet matt színű, fényes, vagy fémes.

guerlain-fall-2016-5-coleurs-palette.jpg

Elegáns és praktikus kiegészítő

Hordozható, ultra-vékony fekete tok, gravírozással és dupla G-vel ellátott pecsétszerű zárrésszel. belül egy rendkívül praktikus tükör és két hosszú ecset található, melyek még inkább megkönnyítik a felvitelt. Az ecset szivacsos vége tökéletes fedést biztosít, az ecset szőrős vége pedig ferde alakjának köszönhetően segít tökéletesíteni az eredményt.

Személyre szabott eredmény
Mindegyik paletta személyre szabható.

A természetes megjelenéshez: használd először a világos alapszínt a szemhéjon, a szemöldökön és a szemek belső sarkában. A második árnyalatot csak a szemhéjakra vidd fel, majd a harmadik színnel tedd hangsúlyosabbá a szemek külső részét.

699f512e2dfa1a527f93df2deff75871.jpg

A kifinomult megjelenéshez: használd először a világos alapszínt a szemhéjon, a szemöldökön és a szemek belső sarkában. Tedd hangsúlyosabbá a szemhéjat a negyedik árnyalattal, majd az ötödik árnyalatot vidd fel a szempillák mentén a külső szemsarokra és varázsold vele füstösebbé tekinteted.

Egy tus a hibátlan fekete vonalakért L’art du trait, filc tus

Tökéletes nőiesség és magával ragadó szemek. Modern, de ugyanakkor klasszikus filces tus, mellyel saját stílusodnak és hangulatodnak megfelelően húzhatod ki szemeid, az enyhén hangsúlyos, vagy akár nagyított szemekért.  Fekete, vékony, praktikus dizájnú filces tus, mely rendkívül könnyen használható és tökéletesen elegáns.

14642125_633386673514684_8255583900681004428_n.jpg

Ultra-fekete szín

Mélyfekete színű filc tus, mely tökéletesen siklik a szemhéjon, ennek köszönhetően tökéletes vonalat és fedést eredményez már az első rétegnél is. Kenődés-mentes, víz- és könnyálló textúra, mely akár 8 órán át tart.

Tökéletes felvitel

Használatával egy kezdő sminkelő is könnyen profi sminkesnek érezheti magát. A tus rendkívül hatékony, hosszú, hegyes vége tökéletes személyre szabhatóságot tesz lehetővé. Felvihetjük vékonyan egy diszkrét, finom vonalat rajzolva, de igazán lenyűgöző füstös tekintetet is varázsolhatunk vele.

Ajánlott fogyasztói ára: 12 600 Ft

Varázsold szebbé mosolyod!  

Hagyományos kisskiss árnyalatok, a mindennapos viselethez.

A lenyűgöző stílus tökéletesítéséhez, a Guerlain két új KissKiss ajakrúzs árnyalattal teszi még ragyogóbbá az őszi sminket. Könnyű felvitel, melyet biztosan nem ronthatsz el! Egy tökéletesen természetes árnyalat és egy gyengéd rózsaszín-piros árnyalat. Ez a két könnyű őszi szín bármilyen bőrszínhez tökéletes, akár alkalomra is.

guerlain-fall-2016-new-kiss-kiss-lipstick-shades.jpg

Ajánlott fogyasztói ára: 12 600 Ft

nevtelen_3_76.pngTovábbi információ:
GUERLAIN

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7412054159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása