Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Októberi AVON újdonságok

2016. szeptember 12. - Antalfy Krisztina

Októberben mutatkoznak be az AVON legújabb, várva várt prémium illatai, az AVON Life for Him & for Her parfümök. Ennek megalkotásában az AVON nem mással, mint a neves divattervezővel, Kenzo Takadaval működött együtt, így az általa képviselt életöröm és pozitivitás köszön vissza az illatpárban.

fotorcreated_68.jpg

Ugyanakkor az ősz is beférkőzött a katalógusba, amely főképp az évszaknak megfelelő árnyalatokban és a regeneráló bőr- és arcápolási újdonságok formájában köszön vissza. Ezen kívül új ruhát kapott és továbbfejlesztett formulával debütál ebben a hónapban az egész Advance Techniques termékcsalád, ami így még odaadóbb ápolást biztosít a hajszálainknak.

AVON Life for Him & for Her

Az AVON büszkén mutatja be legújabb prémium illatait, az AVON Life illatpárt, amelyet a neves divattervező, Kenzo Takada kizárólag az AVON számára tervezett.

fotorcreated_69.jpg

Az AVON Life parfümök már megjelenésükkel is egyediséget és pozitív energiát sugároznak, amelyet a bennük található magával ragadó luxus aromák csak tovább fokoznak. Az AVON Life for Her egy kifinomult, virágos illat, amely az írisz eleganciáját ötvözi a vízililiommal és az ibolya esszenciájával, így alkotva egyedi illatkombinációt. Az AVON Life for Him ugyanakkor egy kirobbanóan energikus, vibráló illat, amelyben a feketebors, az ibolyalevelek és a cédrusfa friss jegyei pompáznak.

Ajánlott fogyasztói árak:
AVON Life for Her: 8 999 Ft
AVON Life for Him: 7 999 Ft

AVON Extratartós púderalapoz
Gyönyörű arcbőr ősszel is

Az AVON új Extratartós púderalapozója egy kompakt termékben egyesíti az alapozó és a púder tulajdonságait, amellyel hosszantartó és gyönyörű, természetes hatású sminket készíthetünk. A púderalapozó ugyanis egy lépésben fed, mint egy alapozó és fixál, mint egy púder. A praktikus tükrös kiszerelésnek köszönhetően pedig bárhova magunkkal vihetjük, így napközben sem kell lemondanunk a tökéletesen kinéző arcbőrről.

fotorcreatedtr_1.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 3 199 Ft

AVON True Colour újdonságok
A vörös 7 árnyalata

Ősszel az élénk, pasztelles árnyalatok helyét újra a mélyebb, vöröses árnyalatok veszik át. Főleg, ami a rúzs- és a körömtrendeket illeti. Az új True Colour Perfect Reds ajakrúzsok és a True Colour Pro+ Perfect Reds körömlakkok 7-7 új, vadító vörös árnyalatban pompáznak, így mindenki megtalálhatja kedvencét

fotorcreated_71.jpg

A True Colour Perfect Reds ajakrúzsok önmegújító pigmentjeinek köszönhetően intenzív színt és krémes hatást biztosítanak. Emellett kondicionáló olajokkal és E-vitaminnal dúsított formulájuknak köszönhetően ápolják is ajkainkat.

A True Colour Pro+ Perfect Reds körömlakkok hosszan tartó színbe öltöztetik és erőt adnak körmeinknek. A könnyű és egyenletes felvitelt a precíziós, lapos ecset segíti, amellyel pillanatok alatt elkészíthetjük a manikűrünket.

fotorcreated_72.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:
True Colour Perfect Reds ajakrúzs: 1 699 Ft
True Colour Pro+ Perfect Reds körömlakk: 1 398 Ft

AVON Por állagú szemhéjpúder
Ragyogó pigmentek, vibráló színek

Az AVON új por állagú szemhéjpúdere a 100%-ban természetes pigmentjeinek és ásványi összetételének köszönhetően tartós, ragyogó csillogásba borítja szemhéjunkat. Válasszunk kedvünkre a hat gyönyörű, vibráló árnyalat közül.

fotorcreatedasas_1.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 999 Ft

AVON Arcecset      
Tökéletes alapozás

A tökéletes alapozás két sarkalatos pontja, egyrészt a megfelelő alapozó kiválasztása, másrészt pedig annak egységes felvitele. Ebben az utóbbiban nyújt segítséget az AVON új nagyméretű arcecsete, mely sűrű sörtéinek köszönhetően profi módon dolgozhatjuk el az alapozót vagy a púdert.

arcecset_2299_ft_1320_1.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 2 299 Ft

AVON Tipp:

Minden sminkecsetnél, de különösen az alapozó ecsetek esetében nagyon fontos a higiénia. Mivel a baktériumok könnyedén megtapadnak sörtékben, ezért ügyeljünk arra, hogy ecseteinket rendszeresen tisztítsuk. Ehhez használjunk ecsettisztító folyadékot vagy folyékony szappant, de a patikában kapható sebbenzin is tökéletes szolgálatot tehet.

AVON Gél hatású körömlakk
5 új árnyalat az ősz jegyében

Az AVON Gél hatású körömlakkok 5 új árnyalattal köszöntik az őszt. A színek az évszak jellegzetes hangulatát tükrözik, mintha csak a lehulló faleveleket néznénk egy hűvös, őszi napon. Ezt a barnás, szürkés, zöldes színhatást adják vissza az új Gél hatású körömlakkok.

fotorcreatedss_3.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 398 Ft

AVON Nutra Effects Mélytápláló nappali és éjszakai krém SPF 20
Hatékony regenerálás az igénybevett arcbőrnek

A hűvösebb idő beköszöntével arcbőrünknek is gondosabb ápolásra lehet szüksége. Az igénybevett bőr regenerálódását bátran bízzuk az új Nutra Effects mélytápláló arckrémeire, amelyek az aktív összetevőknek és a mandulamag-kivonatnak köszönhetően védik a bőrt a kiszáradástól, illetve a hidegtől, valamint pótolják annak nedvességtartalmát. Gyorsan beszívódnak és minden bőrtípusra ajánlottak. Érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják, hiszen a termékcsalád többi tagjához hasonlóan parabén-, ftalát- és színezékmentesek.

nutra_effects_melytaplalo_ejszakai_krem_1599_ft_0627_0_2.jpg

A Nutra Effects Mélytápláló nappali krém táplálja a bőrt, és visszaadja annak rugalmasságát miközben hidratál, így védi a bőrt a kiszáradás ellen. Emellett 20-as faktorszámmal óv a nap káros sugaraitól. A Nutra Effects Mélytápláló éjszakai krém alvás közben revitalizálja bőrünket, így bőrünket az alvás során is mélyrehatóan táplálja és hidratálja.

Ajánlott fogyasztói árak:
Nutra Effects Mélytápláló nappali krém: 1 599 Ft
Nutra Effects Mélytápláló éjszakai krém: 1 599 Ft

AVON Nutra Effects Intenzív regeneráló testápoló lenmag- és marulaolajjal
Megváltás a nagyon száraz, feszülő bőrnek

Októberben testünk bőrének intenzív regenerálásáról az aktív összetevőkkel dúsított Nutra Effects testápoló termékcsalád legújabb tagja gondoskodik. A benne található lenmag- és marulaolajnak köszönhetően a krém valóságos megnyugvást hoz az igazán durva, száraz és feszülő bőrnek. A testápoló gazdag összetételéhez ezen kívül vitaminok és ásványi anyagok, illetve a bőr számára értékes Omega-3 esszenciális zsírsavak járulnak hozzá, amelyek annak természetes védőrétegét erősítik. A könnyű textúrának köszönhetően gyorsan felszívódik és pillanatok alatt enyhülést és komfortos érzést kölcsönöz, hogy ismét jól érezhessük magunkat a bőrünkben. Parabén-, ftalát- és színezékmentes, így érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják.

fotorcreatedsya.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 099 Ft

AVON Planet Spa Turkish Hammamm agyagos tisztító arcmaszk és tisztító fekete szappan
Regeneráló bőrtisztító rituálé a borostyán és az agyag erejével

Törökországban a spa és a fürdőzés több évszázados hagyományokkal bír. Ebből merít ihletet a Planet Spa legújabb arcápolási termékcsaládja, mely otthonunkba hozza el ezt a különleges regeneráló bőrtisztító rituálét. A Planet Spa Turkish Hammamm agyagos tisztító arcmaszk mélyen tisztítja a pórusokat és felszívja a fölösleges faggyút anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt. Vigyük fel a mélytisztító hatású maszkot arcunkra, majd várjuk meg, hogy az megszáradjon, és színe rózsaszínné változzon, ezután langyos vízzel öblítsük le. Hetente akár 2 alkalommal is bevethetjük, hogy bőrünk sima és puha maradjon. A Planet Spa Turkish Hammamm tisztító fekete szappan hatékonyan tisztítja, kisimítja és revitalizálja testünk igénybevett bőrét. A fekete szappant vigyük fel a benedvesített bőrünkre, masszírozzuk be gyengéden, majd öblítsük le. Ezt ismételjük meg heti 2-3 alkalommal.

fotorcreatedsda.jpg

AVON Tipp:

A fekete szappan egy közepesen kemény, növényi illatú szappan, amelynek színe az egészen világosbarnától a feketéig változhat. A fekete szappant hasonlóan a shea vajhoz nők készítik Afrikában, receptje generációról generációra száll. Az összetevők közül a szárított leveleket, magokat és azok héját egy nagy üstben égetik el, majd a keletkezett hamut vízzel elegyítik és szűrik meg. Ezt követően olyan olajféléket adnak hozzá, mint például a pálmaolaj, a sheavaj, vagy a kakaóvaj és az így keletkezett masszát legalább egy napig keverik, majd hosszabb ideig állni hagyják. A fekete szappan a legtöbb bőrtípusra kiválóan alkalmazható, nagy előnye pedig, hogy bőrbarát és nem szárít.

Ajánlott fogyasztói árak:
Planet Spa Turkish Hammamm agyagos tisztító arcmaszk: 1 439 Ft
Planet Spa Turkish Hammamm tisztító fekete szappan: 1 799 Ft

AVON Naturals Tej és méz család
Tejes, mézes kényeztetés

A tej bőrre gyakorolt szépítő hatását már Kleopátra is ismerte, így rendszeresen fürdőzött benne. Az AVON Naturals tejes, mézes családja ezt a kényeztetést igyekszik megadni bőrünknek, miközben hidratálja és simává varázsolja azt. Az illatos tusfürdőből és testpermetből, hidratáló kézkrémből, illetve ápoló, könnyű állagú testápoló balzsamból álló termékcsalád édes aromáival segít abban, hogy mi is királynőnek érezhessük magunkat a nap bármelyik pillanatában.

fotorcreated_73.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:
Naturals Tej és méz testápoló balzsam: 999 Ft
Naturals Tej és méz tusfürdő: 999 Ft
Naturals Tej és méz testpermet: 999 Ft
Naturals Tej és méz kézkrém: 999 Ft

AVON Naturals testpermetek
Bogyós gyümölcsök és fűszerek találkozása

Aki szereti az AVON Naturals testpermeteket, az egyenesen imádni fogja a kollekció legújabb két tagját. Ezekben ugyanis a már megszokott ínycsiklandó bogyós gyümölcsök mellett csábító fűszerek is helyet kaptak és adnak plusz karaktert az illatoknak. A lédús szeder mellé a vanília szegődött, míg a vörös áfonya a fahéjjal alkot ellenállhatatlan párost.

naturals_szeder_es_vanilia_testpermet_999_ft_0997_7.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft

AVON Advance Techniques
Megújult külső, továbbfejlesztett belső

A közkedvelt és jól ismert AVON Advance Techniques termékcsalád októberben teljes egészében, kívül-belül megújul. A hajápolók nem csupán külsőleg kapnak új, megnyerő külsőt, hanem továbbfejlesztett formulájuknak köszönhetően még inkább óvják és ápolják hajszálainkat.

fotorcreated_74.jpg

AVON Anew Ultimate Supreme kettős szérum

Az AVON novemberi újdonsága az Anew Ultimate Supreme kettős szérum, ami öt luxus olaj egyedi kombinációját hozza el nekünk. A regeneráló szérum feszesíti a bőrt, helyreállítja annak rugalmasságát és halványítja az elszíneződéseket, emellett pedig hidratál és segít kisimítani a ráncokat.

fotorcreatedys.jpgAjánlott fogyasztói ár: 6 399 Ft

nevtelen_3_51.pngTovábbi információ:
AVON Magyarország

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1611692857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása