Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Fogadj örökbe, és tiéd az álom lakás 9 €/éj áron!

2016. szeptember 14. - Antalfy Krisztina

Egészen újszerű online kampányba kezdett az Erste Bank az Airbnb-vel karöltve az Illatos úti Ebtelep kutyáinak megmentésére. Első lépésként megkerestek három Airbnb-n szereplő budapesti lakás tulajdonosát, és édes, árva kutyusok fotóval módosították a hirdetések profiljával, mintha a kiskutyák máris elfoglalták volna új otthonukat.

dog2.png

A Team Red Reklámügynökség hozta életre ezt a figyelemre méltó kezdeményezést…

A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság Állategészségügyi Szolgálata folyamatos helyhiánnyal küzd, 94 férőhelyen sokszor 120-130 kutya és macska él, ezért minden újszerű ötlet segíthet nekik végre igazi otthont találni.

A kampány lényege pedig az, hogy ha valaki örökbe fogad egy, vagy akár több cuki négylábút, három napra kiveheti a három Airbnb-n szereplő meseszép lakás valamelyikét alig 2700 Ft/éj áron.

dog4.png

Az ötlettől egyrészt azt várják, hogy az emberek kedvet kapjanak az örökbefogadáshoz, és minél több kutyának sikerüljön új otthont találni, de a kampánynak az is célja, hogy újszerűsége révén az itthoni, a nemzetközi sajtóban, és az online közösségi térben is minél többen beszéljenek a témáról.

dog5.png

Szia,

Kiara vagyok, 1 éves árva lány kutya, és otthont keresek. Fogadj örökbe engem, vagy egy másik gazdátlan kutyát innen a profilról, és tiéd ez a csodálatos lakás a legalacsonyabb áron, 3 napra!

nevtelen_3_52.pngTovábbi információ:
Erste Bank Hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3911705713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása