Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Megérkeztek a Dove őszi újdonságai!

2016. szeptember 14. - Antalfy Krisztina

Így kerülj újra közel önmagadhoz!

Bármennyire is imádjuk a forró napsütést, a vidám tengeri fürdőzéseket, vagy a féktelen fesztiválokat - a bőrünket a nyári vakáció ideje alatt ért külső hatások rendkívüli módon igénybe veszik. Itt az ideje hát, hogy újra foglalkozzunk egy kicsit önmagunkkal és az elhanyagolt testápolási rutinunkat újra felelevenítsük!

fotorcreated_76.jpg

Mindenki bársonyos, pihe-puha bőrről ábrándozik, ezzel szemben a száraz bőr rengeteg nő számára okoz mindennapos fejfájást. Mégsem szükséges, hogy erre a jelenségre problémaként gondoljunk: inkább tekintsünk rá úgy, mint egy új esélyre, lehetőségre, hogy megtaláljuk az összhangot, a kapcsolatot a testünkkel, és egy vadonatúj, kényeztető rituálét alakítsunk ki magunknak.

 dove_dermaspa_cashmerecomfort_eng_group_02b.png

A száraz bőr sok kényelmetlenséget okoz – nem tudja megtartani a nedvességet, ezért nehéz táplálni, így irritálódik, feszül, és könnyebben jelennek meg a ráncok is a felületén. Ráadásul emocionálisan is hatással van ránk, a száraz bőr által idegenebbként érzékeljük a saját testünket. A Dove ezen a területen is szeretne segíteni a nőknek: most ősszel két termékcsaládot is bemutat, amelyet kifejezetten a száraz és az extra száraz bőr számára fejlesztett ki.

A Dove Nourishing Care & Oil bőrtápláló krémtusfürdő és szépségápoló krémszappan a zuhanyzás közben segít helyreállítani a bőröd szépségét és ragyogását. Marokkói argán olajjal táplálja és hidratálja bőröd, miközben gyömbérrel, afrikai gerániummal és keleties, fűszeres illatjegyeivel titokzatos, egzotikus helyekre csábítja a képzeleted egy átlagos hétköznap este is.

dove_divine_full_collection_v1_02_cmjn.jpg

A Dove DermaSpa Cashmere Comfort testápoló, test vaj és kézkrém koncentrált olaj esszenciákkal kasmír puhaságúvá varázsolják a száraz, feszülő bőrt, gyengéd törődéssel ápolják tested – épp úgy, mintha egy igazi luxus spa kezelése kényeztetne. A bársonyos textúra mellett a krémes vanília, a gyömbér és különleges fűszerek gazdag illata érzéki élménnyé változtatja a mindennapos testápolást.

A shea és kakaóvajat tartalmazó testápoló krémek speciális, Cell-MoisturisersTM arcápoló technológiával teszik selymessé, fénylővé és hidratálttá a bőröd.

nevtelen_3_52.pngTovábbi információ:
Dove Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6711705219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása