Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Most szépségdobozzal segíthetsz a beteg gyermekeken

2016. szeptember 14. - Antalfy Krisztina

Egyedülálló beauty box-szal debütált az Arena Plaza

A szépséggel most gyógyítani is lehet! Az eddigi legkülönlegesebb szépségdobozt mutatta be az Arena Plaza és az InStyle magazin: az új beauty box-szal nemcsak izgalmas újdonságokra tehetünk szert, de nemes célt is támogathatunk. A dobozok megvásárlásával a Csodalámpa Alapítványt segítjük, akik súlyosan beteg kisgyermekek álmait váltják valóra. A dobozokat szeptember 30-ig szerezhetjük be az Arena Plazában.

unspecified.png

Mi, nők bármit megteszünk a szépségért. Az Arena Plaza és az InStyle példamutató összefogásával azonban most nemcsak a külsőnket varázsolhatjuk szebbé, hanem beteg kisgyermekeken is segíthetünk. A napokban mutatkozott be az egyedülálló InStyle Beauty Box, mely az Arena Plaza üzletei, a Douglas, az Estée Lauder, a L’Occitane, a Frisör Klier, a The Body Shop, az Yves Rocher és a Pink Beauty – Crystal Nails felajánlásait, azaz 5 izgalmas szépségtermékét tartalmazza. A dobozokból befolyt teljes bevétel pedig a Csodalámpa Alapítványhoz kerül, mely életveszélyes betegséggel küzdő gyermekek kívánságait váltja valóra. Az Alapítvány célja, hogy egy-egy életre szóló, különleges élménnyel tegye könnyebbé a beteg kisgyermekek mindennapjait és segítse őket a gyógyulásban, ehhez nyújt most támogatást a Beauty Box kezdeményezés.

unspecifiedg.png

„Magyarországon sajnos több ezer gyermek küzd súlyos betegséggel. Önkénteseink nap, mint nap azért dolgoznak, hogy örömöt csempésszenek a sokszor kilátástalan mindennapokba. Hálásak vagyunk azért, hogy a szépségdobozok segítségével még több kisgyermek kívánságát teljesíthetjük” – mondta el Patzauer Éva, a Csodalámpa Alapítvány vezetője.

unspecified_10.jpg

„Büszke vagyok arra, hogy az Arena Plaza is részese lehet a Beauty Box különleges jótékonysági akciónak. Szeretnénk arra biztatni a vásárlóinkat, hogy a szépségdobozok megvásárlásával segítsük közösen a kisgyermekek álmainak valóra váltását és ezzel remélhetőleg a mihamarabbi gyógyulásukat is” – tette hozzá Gedeon Éva, az Arena Plaza marketing menedzsere.

Az új szépségdoboz az InStyle Beauty Bar esemény megnyitóján, szeptember 9-én debütált, a legelső Arena-InStyle Beauty Box tulajdonosa Lakatos Márk lett. A reményt adó szépségdobozok szeptember 30-ig vásárolhatók meg az Arena Plazában.

nevtelen_3_52.png
További információ:
Arena Plaza
InStyle Magazin

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr611705157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása