Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ismerd meg az AVON Nutra Effects testápoló családját!

2016. szeptember 16. - Antalfy Krisztina

A tegnapi nap folyamán a AVON sajtótájékoztatóján jártam, ahol megismerkedhettem a neves kozmetikai márka testápolási palettájának egy új családjával, a Nutra Effects testápolókkal. Ezeknek a finom, kellemes termékek különlegessége az olyan természetben előforduló összetevőkben rejlik, mint a chia mag vagy a mandulaolaj. Az ígéret szerint megadják a bőrnek mindazt a gondoskodást, amire annak a mindennapok során szüksége lehet. Kipróbáltam és nem csalódtam!

20160915_004.jpg

Időpont: 2016. 09. 15.
Helyszín:
Hemingway Étterem

Az esemény helyszínéül szolgáló Hemingway Étteremben már ott vártak ránk a Nutra Effeects újdonságok, így azonnal tesztelhettük is magunkon. A csomagolásuk egyszerű, letisztult, mégis tetszetős, az illatuk kellemes, de nem tolakodó, az állaga krémes, könnyen felvihető és a hatása nálam csillagos ötös.

20160915_009.jpg

A Nutra Effeects testápoló gyorsan beszívódó formulájuknak köszönhetően rövid időn belül, akár 48 órán át hidratálja bőrünket. A testápolók parabén-, ftalát- és színezékmentesek, mindemellett mindegyik termék allergológiailag tesztelt, így érzékeny bőrűek számára is ajánlott.

Mellékesen azért megemlítem, hogy az AVON csapata milyen szuper kis sajtótájékoztatót hozott össze számunkra, hisz az újdonságok prezentálása mellett megismerkedhettünk az esemény gyönyörű  háziasszonyával, Ördög Nórával, aki első körben Istenes Katával, az AVON Bőrápolási tanácsadójával beszélgetett a testápolás fontosságáról a mindennapjainkban, majd az Énidő alapítóját, Törköly Erika életmód tanácsadóját faggatta a testi-lelki egyensúlyról. Számomra nagyon inspiráló beszélgetés volt, így hamarosan bővebben is olvashattok majd itt a blogon az Énidőről...

20160915_114.jpg

De most lássuk az AVON újdonságait!

Nutra Effects Intenzív hidratáló testápoló

A Nutra Effects Intenzív hidratáló testápoló aktív összetevőkkel és chia maggal varázsolja mennyeien hidratálttá a bőrt, továbbá Omega-3 esszenciális zsírsavakat, illetve bőrtápláló vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz. Szuperkönnyű és gyorsan felszívódó formulája rövid időn belül akár 48 órára hidratálja a bőrt, így segít visszaadni annak bársonyosságát, kellemes tapintását és egészséges megjelenését.

20160915_155.jpg

Ajánlott fogyasztói árak és kiszerelések:

Nutra Effects Intenzív hidratáló testápoló (250 ml): 1099 Ft
Nutra Effects Intenzív hidratáló testápoló (400 ml): 1399 Ft

Nutra Effects Mélytápláló testápoló

A Nutra Effects Mélytápláló testápoló az értékes mandulaolajnak és aktív összetevőknek köszönhetően segít mélyen táplálni a bőrt, javítani annak állapotát, valamint ellenállhatatlanul puhává és ragyogóvá tenni azt. Emellett Omega-3-at, illetve bőrtápláló vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz, melyek együtt megadják a száraz, igénybevett bőrnek mindazt, amire szüksége van.

20160915_007.jpg

Ajánlott fogyasztói árak és kiszerelések:
Nutra Effects Mélytápláló testápoló (250 ml): 1099 Ft
Nutra Effects Mélytápláló testápoló (400ml): 1399 Ft
Nutra Effects Selymesen hidratáló többfunkciós testápoló

A Nutra Effects Selymesen hidratáló többfunkciós testápoló chia maggal dúsított, gazdag állagú formulájának köszönhetően testre, arcra és kézre egyaránt használható. Gyorsan beszívódik és akár 48 órán át gondoskodik bőrünk hidratáltságáról, anélkül, hogy ragadós utóérzetet hagyna maga után.

20160915_151.jpg

Ajánlott fogyasztói árak és kiszerelés:
Nutra Effects Selymesen hidratáló többfunkciós testápoló (200 ml): 1299 Ft
Nutra Effects Selymesen hidratáló többfunkciós testápoló (400 ml): 1599 Ft

Nutra Effects Intenzív regeneráló testápoló

A Nutra Effects Intenzív regeneráló testápoló a benne található lenmag- és marulaolajnak köszönhetően a krém valóságos megnyugvást hoz az igazán durva, száraz és feszülő bőrnek. Ezen kívül a testápoló gazdag összetételéhez vitaminok és ásványi anyagok, illetve a bőr számára értékes Omega-3 esszenciális zsírsavak járulnak hozzá, amelyek annak természetes védőrétegét erősítik. A könnyű textúrának köszönhetően gyorsan felszívódik és pillanatok alatt enyhülést és komfortos érzést kölcsönöz, hogy ismét jól érezhessük magunkat a bőrünkben.

20160915_016.jpg

Ajánlott fogyasztói árak és kiszerelés:
Nutra Effects Intenzív regeneráló testápoló (250 ml): 1099 Ft

Neked mi a kedvenc testápolód?
nevtelen_3_52.pngTovábbi információ:
AVON Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4111713203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása