Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Lukéj Gabi 2016/17 ősz-tél

2016. szeptember 18. - Antalfy Krisztina

Álmodj valami igazán merészet!

Végre megérkezett Lukéj Gabi legújabb kollekciója, mely az elegancia és az örök nőiesség világába kalauzol minket. A Dream Collection a gyönyörű csipke, az örök klasszikus bársony anyagokkal és a múltat idéző szabásvonalakkal tökéletesen meghúzza a határvonalat a visszafogott szépség és az ördögi csábító között. A ruhákról készült fotósorozat szerintem imádnivaló lett, így már elnézegetni is egy valódi élmény.

ra34a2391.jpg

Ha viszont nem csak nézni, de viselni is szeretnéd ezeket a szépségeket, akkor feltétlenül ugorj be Lukéj Gabi szalonjába, ahol a mesés ruhaköltemények mellett már a ruhákhoz illő táskákat és ékszereket is megtalálod. Ha pedig még ennél is többre vágysz, akkor Lukèj Gabi legújabb őszi sminkkollekciójával teheted igazán tökéletessé a külsőd.

Alkalmi darabok emlékezetes pillanatokhoz...


Érezd a minőséget, és légy részese az örök eleganciának!

ra34a3741.jpg
További információ:
Lukéj Gabi make-up studio and Lukéj Gabi my Fashion

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2111721645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása