Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A hónap 5 kedvence // Szeptember

2016. október 01. - Antalfy Krisztina

El sem hiszem, hogy az ősz első hónapja így elrohant. Még csak most válogattuk az iskolakezdéshez szükséges taneszközöket, épp csak most pakoltuk ki a bőröndünket a nyár végi nyaralás után, és csak a minap húztuk fel kedvenc gumicsizmánkat a szeptemberi szürethez, és máris átléptünk az októberbe. De ha már így alakult, elhoztam a szeptemberi hónap nagy kedvenceimet, amiket feltétlenül érdemes kipróbálnod.

fotorcreated_87.jpg

1. Vichy Slow Age arckrém

Bár mennyire is szeretnénk, az idő rohan és pillanatok alatt elillan, ráadásul mindig azt érezzük, hogy sohasem elég, ezért egyre jobban tapossuk a pedált, hogy lépést tartsunk vele. Ez azonban gyors egészségügyi romláshoz és kiégéshez vezet. Ennek elkerülése érdekében itt az ideje, hogy kicsit lelassítsunk, kiálljunk a sorból és végre teljes életet éljünk a soha véget nem érő feladataink helyett.

20160924_114439.jpg

A Vichy Laboratories ennek fényében most egy új dimenziót nyitott a bőröregedés megközelítésében. Bár túl nagy elvárásokat nem támasztottam a krémnél szembe, hisz tisztában vagyok vele, hogy még a legjobb, legdrágább krémek is csak ideiglenesen megoldást nyújtanak, és legfeljebb századmilliméterekkel csökkentik a ráncok mélységét.

20160924_114456.jpg
Lassan 3 hete már, hogy először felkentem az arcomra. Bár a meglévő ráncaim nem tűntek el, újabbak egyelőre nem jelentkeztek. Emellett elképesztően gyengéd és kíméletes az arcbőrömmel, szépen feltölti nedvességgel a kiszáradt területeket, így hidratáltságban maximálisan elégedett vagyok vele. Használata után nagyon sima, puha lett a bőröm tőle, amin jobban mutat a smink, és amitől én is jobban érzem magam egész nap.

2. Lirene Mandulaolajos Bőrsimító és Tápláló Arckrém

Bőrsimító és tápláló arckrém ceramidokkal és A-, C-, E-vitaminnal. Nekem tetszik. Kellemes illata és jó állaga van. Könnyen beszívódik. Kombinált bőröm van, tökéletes rá. Száraz bőrre biztosan kevés lenne. Nem csípte az arcomat. Ár-érték arányban fantasztikus.  

20160924_102403.jpg

3. L'Oreal Paris Elseve Agyagos Sampon

Már nagyon vártam ezt a szilikonmentes sampont, mióta megláttam Palvin Barbival reklámozva. Az ígérete szerint gyengéden megszabadítja a hajat a zsírtól, hosszantartó, légies frissességet kölcsönözve a hajtövektől a hajvégekig és emellett nedvességgel látja el a hajvégeket.

20160924_120442.jpg
Már az első használat után megtetszett. Remek az illata, jól habzik és kevés is elég az egyszeri hajmosáshoz, de nem árt, ha a balzsammal együtt használjuk. Szárítás után a hajam érezhetően finomabbá, lágyabb tapintásúvá, könnyedén kifésülhetővé vált, és láthatóan jobb lett tőle a tartása.

20160924_120521.jpg

Mivel a hajam könnyedén zsírosodik, így gyakorta, akár naponta is mosnom kell. De amióta ezzel a samponnal mosok hajam, akár 3 napig is vállalható a frizurám, ami azért elég jó teljesítmény nálam. Szerintem érdemes kipróbálnod, nagyon jó vele hajat mosni, kellemes az illata és a benne lévő három féle agyag csak jót tehet a hajkoronádnak.

4. Maybelline Color Sensationa ajakrúzs // 886.

Drámai, de én pont ezért imádom! Az egyik legjobb rúzs, ami valaha is a birtokomba került. De amennyire jó belül, annyira nem tetszik kívül. A csomagolása nem túl megnyerő, így szerintem ez a rúzs nem a külsejével fog hódítani. Viszont, ha egyszer kipróbálod, utána az összes árnyalatát beszerzed.

20160924_124918.jpg

Bár nincs hatalmas csókszájam, imádom a vörös, dögös rúzsokat. A Maybelline Color Sensationa ajakrúzs pedig azonnal az első helyre lépett nálam a kedvencek közül.  Precízen lehet vele rúzsozni, szépen, egyenletesen viszi fel a rúzst az ajkakra, könnyen siklik. Gyönyörűen fed, hidratál, nem csomósodik és az első ebédszünetig simán fennmarad. Egyszerűen imádom viselni!

20160924_125016.jpg

5. Maybelline The Rock Nude Palette

Mindig bezsongok az új sminkektől és a csodás színárnyalatoktól. És bár a Maybelline The Nudes Paletta is nagy szerelem nálam, ez az új Maybelline New York The Rock Nudes paletta csillagos 5-ös. Mióta megvan, szinte csak ezt a 12 különleges fémes csillogású árnyalatból álló palettát használom. A füstös színektől a hideg tónusú természetesekig végtelen kombinációjával minden alkalomra könnyedén elkészítheted a tökéletes sminket, legyen szó rohanós reggelekről, megbeszélésekről, késő esti színházi előadásról, vagy egy romantikus randevúról.

20160924_122938.jpg

A színek csodásak, önmagukban, de egymással kombinálva is remekül néznek ki. A selymes textúrát könnyű eldolgozni, pillanatok alatt felvihetőek, a pigmentált színek pedig sokáig tartanak. Nálam igazi Must Have darab lett. Aki még nem próbálta, annak bátran ajánlom.

20160924_123122.jpg

Ne feledd! Ahány ember, annyiféle igény és bőrtípus: amik befolyásolhatják a termékről kialakult véleményeket. Én tehát nem befolyásolni szeretnélek, csupán inspirálni, hisz a döntés mindig a Te kezedben van!
nevtelen_3_36.png
Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5411766865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása