Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Insta-pillanatok // Szeptember

2016. október 01. - Antalfy Krisztina

10 dolog, amit szerettem benne

Vannak pillanatok az ember életében, melyek meghatározóak és életre szóló emlékké válnak. Nagyanyáink korában ezek a boldog pillanatok általában megmaradtak valahol ott fejben, amik aztán szép lassan elhalványuló emlékké váltak, vagy jobb esetben naplóba kerültek, amik idővel elkallódtak, így egy fotó már-már kincset ért akkoriban. Ma már viszont mindent lefotózhatunk, legyen az egy hétköznapi reggeli, indulás közben elkortyolt kávé, vagy a legemlékezetesebb élményünk ünnepekkor.

fotorcreateddss.jpg

Részben ezért is kattantam rá ennyire az Instagram oldalára. Ide mindent feltölthetek, képeket a dolgos hétköznapokról, a jól sikerült ebédekről, a romantikus hétvégékről, a zajos családi összejövetelekről, na meg persze legújabb cipőimről. Ha vissza akarok emlékezni, csupán megnyitóm a telefonomat és máris elém tárul az elmúlt évek legszebb pillanatai. Ennek a közismert alkalmazásnak köszönhetően ebben a hónapban is válogattam egy csokorra való fotósorozatot, amire egyszerűen jó rá nézni!

1.

fotorcreated_105.jpg

2.

fotorcreated2_12.jpg

3.

fotorcreated3_5.jpg

4.

fotorcreatedaa_1.jpg

5.

fotorcreateddaaf.jpg

 

6.

fotorcreatedsaa.jpg

7.

fotorcreatedasqas.jpg

8.

fotorcreatedkghz.jpg

9.

fotorcreatedsdsad.jpg

10.

fotorcreatedaa_2.jpg

Neked hogy telt a szeptember?
nevtelen_3_34.png
Ha tetszett a poszt, csatlakozz a VoilaMode Facebook oldalához, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr711843273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása