Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Vagány őszi smink az ARTISTRY-től

2016. október 04. - Antalfy Krisztina

Futurisztikus hangulat, fényes textúrák, merész színek és egy csipetnyi glamúr: a fémes hatású, drámai smink az új szezon meghatározó trendje. Az új ARTISTRY Metallic Luxe sminkkollekcióval és SATINIQUE Hajolaj szérummal a kifutók világát idézhetjük meg a mindennapokban is.

r4er.jpg

Ősszel a sminkünk is frissítésért kiált! Érdemes kihasználni az évszak adta lehetőségeket: a falevelek színpompás árnyalatai visszaköszönhetnek a szemhéjunkon, de akár a pirosítónk vagy a rúzsunk segítségével is. Az ARTISTRY sminkmesterei is a földszínekhez nyúltak tervezésekor, amelyet metálos csillogással tettek még izgalmasabbá.

eew.jpg

Az új prémium kollekció darabjai egytől-egyig a luxus érzését csempészik a sminktáskánkba, melyet a nemzetközi kifutók csillogása inspirált. A multifunkciós ARTISTRY 3D arcpúder 6 különböző árnyalatból áll (világos, közepesen sötét és sötét), melyeket egyenként, vagy akár összekeverve is használhatunk. A púder könnyen eldolgozható és leheletkönnyű, de mégis egész napon át tart. Az eredmény pedig gyönyörű, természetes csillogás, mely nélkülözhetetlen a metálos sminkhez. Tökéletes highlighter az arccsont kiemelésére, de ragyogóbbá varázsolhatjuk vele akár a dekoltázsunkat is.

gt.jpg

Ajánlott fogyasztói ára: 9.000 Ft

A földöntúli ragyogás a szemhéjakon tud érvényesülni igazán. A különlegesen tartós formulájú ARTISTRY Luxe Metallic Szemhéjpúder Trio három metálosan csillogó árnyalata kiemeli a szemeket. A különleges krémes festék rendkívül jól pigmentált, felvitelkor púderessé válik, így könnyen eldolgozható mindhárom szín, ráadásul speciális formulájának köszönhetően 24 órán át tartós marad. A szemhéjpúdereket külön-külön, de akár együtt is használhatjuk: a Platinum árnyalatot vigyük fel a belső szemzugba, a szemhéj belső felét az Amethyst külső részét az Emerald fantázianevű színnel árnyaljuk, majd egy ecsettel mossuk össze őket.

wwef.jpg

Ajánlott fogyasztói ára: 15.100 Ft

A pontot az i-re az ARTISTRY SIGNATURE COLOR Hosszantartó Folyékony Szemhéjtusával tehetjük fel, mely igéző fekete és csábító lila árnyalatban tündököl és attól függően, hogyan esik rá a fény, mindig más arcát mutatja. Ráadásul könnyen szárad, így precízen felvihető a szempillák tövébe, vízálló és egész nap a helyén marad.

wwwa.jpg

Ajánlott fogyasztói ára: 10.300 Ft

Ha a sminkünk rendben van, ne feledkezzünk meg hajunk ápolásáról sem! A SATINIQUE Hajolaj Szérum mélyen hidratálja tincseinket. Speciális formulája tápláló argán, avokádó és kukui bab olajat tartalmaz, melyek azonnal simítják, puhává, könnyen kezelhetővé és fényessé teszik a hajat, anélkül, hogy az elnehezülne. Minden hajtípuson alkalmazható, szárazon vagy vizesen egyaránt.

rerf.jpg

Ajánlott fogyasztói ára: 6.600 Ft

r4trf.jpgÉn első pillantásra beleszerettem a kollekcióba. Neked hogy tetszik?
nevtelen_3_59.pngTovábbi információ:
AMWAY Magyrország

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9511767435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása