Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Novemberi AVON újdonságok

2016. október 06. - Antalfy Krisztina

A karácsony még ugyan oly távolinak tűnik, az AVON azonban már most ünnepi lázban ég. Régi visszatérő kedvencekkel, különleges ünnepi kiadásokkal és téli fűszeres, gyümölcsös, kényeztető illatkombinációkkal kecsegtet a novemberi katalógus. Így akár már most elkezdhetjük gyűjtögetni az ötleteinket ahhoz, hogy mivel lepjük meg szeretteinket a fa alatt.

fotorcreated_89.jpg

AVON Anew Ultimate Supreme kettős hatású szérum
Kettős szérum, öt luxus olaj

Az AVON novemberi újdonsága az Anew Ultimate Supreme kettős szérum, ami öt luxus olaj egyedi kombinációját hozza el nekünk. A regeneráló szérum feszesítheti a bőrt, helyreállíthatja annak rugalmasságát és halványíthatja az elszíneződéseket, emellett pedig hidratál és segíthet kisimítani a ráncokat.

fotorcreatedff_1.jpg

Használata egyszerű: a két összetevőt nyomjuk ki, keverjük össze tenyerünkben, majd ezt követően vigyük fel gyengéden arcunkra. Használjuk minden nap reggel vagy este, esetleg mindkétszer a megtisztított arcbőrre.

Ajánlott fogyasztói ár: 6 399 Ft

AVON Premiere Luxe Oud for Her parfüm
A luxus illata oud-olajjal

A Premiere Luxe Oud az AVON első illatkollekciója, mely oud-olajjal csábítja el az érzékeket. Az oud-olaj a világ legdrágább olajainak egyike, amit folyékony aranyként is emlegetnek. A Premiere Luxe Oud for Her orientális-virágos-fás jegyeket magába foglaló parfüm, amely az oud-olaj csábító illatán kívül a mandarin és a bolgár rózsa aromáit ötvözve alkot fenséges illatkombinációt.

fotorcreateddsad.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 5 799 Ft

AVON Tudtad-e?

Az oud-olaj voltaképpen a trópusi agarfa egyfajta penész által képzett sötét és egyben rendkívül erős illatú, értékes gyantája, melyet luxus parfümök összetevőjeként is ismerhetünk.

AVON Magix HD sminkfixáló púder
Profi sminkfixálás

Az új AVON Magix HD sminkfixáló púder biztosan elengedhetetlen darabja lesz sminkkészletünknek. Ez az univerzális por állagú púder ugyanis segít abban, hogy sminkünk hosszú ideig megőrizhesse tartósságát. A selymes formula nem csupán fixál, hanem a benne lévő HD Finish komplex-szel, a fényvisszaverő részecskék segítenek elfedni az apróbb bőrhibákat is és természetes ragyogást kölcsönöznek arcunknak. Színtelen, így minden bőrtípushoz illeszkedik.

fotorcreatedoo.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 3 199 Ft

AVON True Colour Ideal Flawless púderalapozó
Tökéletes fedés egy lépésben

Napjainkban ki ne szeretné a praktikus megoldásokat, melyekkel lerövidíthetjük akár a sminkelés folyamatát is? Épp ilyen az új AVON True Colour Ideal Flawless púderalapozó, mely egyetlen újdonságban egyesíti az alapozót, a púdert és a korrektort. A krémből púderré változó formulája tökéletes, mégis láthatatlan fedést biztosít, miközben elrejti a bőrhibákat és így egyenletesíti a bőrt. Emellett 15-ös fényvédő faktorral arcunkat is óvja a nap káros sugaraitól. Normál, zsíros bőrűeknek ajánlott.

fotorcreatedkk_2.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 3 199 Ft

AVON Mega Effects krémes szemhéjfesték

Az AVON metálfényben úszó újdonságokkal visz némi pompát és ragyogást a téli időszakba. A hat csodálatos, pasztelles árnyalatban kapható, de annál megkapóbb metálos fényű Mega Effects krémes szemhéjfestékek tökéletesen tükrözik a közelgő ünnepek hangulatát. A krémes állagú, tartós szemfestékek vízállóak és nem állnak össze a szemhéj redőiben, így akár 18 órányi intenzív színhatást biztosítanak viselőjüknek. Tökéletes választás akár hétköznapra vagy estére.

fotorcreatedki.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 999 Ft

AVON Pro+ hosszantartó körömlak           
Metálos ragyogás

A Pro+ hosszantartó körömlakkok négy új árnyalata körmeinknek kölcsönöznek elegáns ragyogást, melyet a metálfénynek köszönhetően egy csipetnyi vagánysággal fűszereznek. A hidegebb hangulatú ezüsttől a melegebb aranyos, bronzos árnyalatokig terjedő színskálán mindenki megtalálhatja kedvencét.

fotorcreateddsacf.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 398 Ft

AVON Rúzsceruza   
Új árnyalatok, ünnepi külsőbe burkolva

Az AVON Rúzsceruzák a megszokott krémes árnyalatokon kívül négy új, csillogó árnyalattal bővültek, melyek ráadásul ünnepi külsőt is öltöttek magukra. A praktikus 2 az 1-ben rúzsceruzákkal először megrajzolhatjuk ajkaink kontúrját, majd ezt követően tölthetjük fel őket a választott színnel. Így rúzsunk biztosan pontos és tartós lesz.

fotorcreated_88.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 398 Ft

AVON True Colour Always on Point szemkontúrceruza  
Pontos vonalak egy vonással

A közkedvelt True Colour Always on Point szemkontúrceruzák három új árnyalattal bővültek. A krémes állagú szemceruzával bármikor pontosan rajzolhatjuk meg szemünk kontúrját, hiszen a kupakba rejtett hegyezőnek köszönhetően ceruzánk mindig használatra kész.

fotorcreateddas_1.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 1 599 Ft

AVON Color Trend ajakrúzs

Az AVON Color Trend különleges ünnepi csemegékkel örvendezteti meg azokat, akik szeretik a különlegesebb, kihívó színeket. A Color Trend ajakrúzsok a klasszikusabb, ugyanakkor annál intenzívebb rózsaszínes és lilás árnyalatok mellett, extravagáns arany és ezüst színben is kaphatóak, melyekkel garantáltan mi leszünk a karácsonyi és a szilveszteri buli sztárjai.

fotorcreateddsaed.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 549Ft

AVON Color Trend csillámos körömlakk  

Körmeinket borítsuk káprázatos ragyogásba az új ünnepi kiadású Color Trend csillámos körömlakkokkal. Használjuk őket mind a tíz körmünkre, vagy egy-kettőt kiválasztva dobjuk fel vele megszokott manikűrünket.

fotorcreatedokopp.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 699 Ft

AVON Vibrációs arctisztító kefe      
Hatékony és kíméletes arctisztítás

A szép bőr egyik alapja a megfelelő arctisztítás. Az AVON új Vibrációs arctisztító kefe akár ötször hatékonyabban tisztíthatja meg a bőrt, mint a normál, kézzel történő arcmosás. A puha sörtéjű kefe apró vibrációs mozgásával gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket és a sminket, valamint segít helyreállítani a bőr természetes ragyogását. A legjobb eredmény elérése érdekében használjuk kedvenc AVON arctisztítónkkal.

vibracios_arctisztito_kefe_10000_ft_4233_3.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 10 000 Ft

AVON Rénszarvasos és Télapós habfürdők
Téli cukiságok a fürdőbe

Az AVON ünnepi kínálatából nem hiányozhatnak a cuki külsejű habfürdők, melyek mosolyt csalnak a téli fürdőzések alkalmával mind a gyermekek, mind a felnőttek arcára. A Rénszarvasos habfürdő édeskés szilva és vanília, míg a Télapós habfürdő klasszikus alma- és fahéj illattal kényeztet. Új, gyengéd formulájuknak köszönhetően már akár 3 éves kortól gyermekek is használhatják. Tökéletes választás ajándékba, vagy ha csak magunkat szeretnénk meglepni egy kis karácsonyi hangulatú habfürdővel.

fotorcreatedssa.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:
Rénszarvasos habfürdő szilva- és vaníliaillattal: 949 Ft
Télapós habfürdő alma- és fahéjillattal: 949 Ft

AVON Care Méhpempős testvaj
Tápláló kényeztetés a bőrnek

Az AVON Care méhpempővel dúsított testvaja ideális társ a mindennapi testápolásban. A méhpempő fehérjében és vitaminokban gazdag, valamint számtalan tápláló, védő és hidratáló tulajdonsággal rendelkezik, amellyel gyengéden ápolja bőrünket. Segít a bőr mielőbbi simává válásában és regenerálásában. Az AVON Care méhpempős testvaj a termékcsalád többi tagjához hasonlóan amellett, hogy táplálja a bőrt, akár duplájára is növelheti a bőr hidratáltsági szintjét, így megóvja azt a kiszáradástól.

avon_care_mehpempos_testvaj_949_ft_6401_4.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 949 Ft

AVON Naturals Méz és vörös áfonya sampon és balzsam
Megoldás a nehezen kezelhető hajra

Az új Naturals Méz és vörös áfonyás családja ideális megoldás a nehezen kezelhető haj ápolására. Táplálja és hidratálja a fűtött helyiségekben könnyen kiszáradó hajat, megszelídíteni és lesimítja a rakoncátlankodó és repkedő hajszálakat. Így nyugodtan viselhetjük akár kedvenc sapkánkat is, hiszen azt levéve is biztosak lehetünk benne, hogy hajunk a legjobb formáját hozza.

fotorcreatedww_1.jpg

Ajánlott fogyasztói árak:
Naturals Méz és vörös áfonya sampon: 599 Ft
Naturals Méz és vörös áfonya balzsam: 599 Ft

AVON Senses Creamy Fantasy karamellás krémtusfürdő
Sóskaramellás mandulafürdő - ínyenceknek

A Senses tusfürdők széles választéka egy különlegesen ínycsiklandó variánssal bővült. A krémes tusfürdőben a gyengéd karamell és a mandula édes illatát sós jegyek bolondítják meg és teszik igazán különlegessé. Így illatával kényezteti érzékeinket, miközben odaadóan táplálja bőrünket. Csakis igazi ínyenceknek ajánlott használatuk!

fotorcreatedxdsa.jpg

Kiszerelés és ajánlott fogyasztói árak:
Senses Creamy Fantasy karamellás krémtusfürdő (250 ml): 669 Ft
Senses Creamy Fantasy karamellás krémtusfürdő (500 ml): 1 099 Ft

AVON FootWorks Vaníliás és piros bogyós család
Kényeztető ápolás a lábnak

Igaz, már vége van a szandál szezonnak, de ilyenkor sem szabad megfeledkeznünk lábaink ápolásáról. Az AVON új FootWorks Vaníliás és piros bogyós család tökéletes választás a téli lábápolási rutin elvégzéséhez. Először vegyünk egy nyugtató meleg lábfürdőt a FootWorks Vaníliás és piros bogyós relaxáló lábfürdetővel, mely tisztítja, frissíti és megnyugtatja a megfáradt, sajgó lábakat. Ezt követően a FootWorks Vaníliás és piros bogyós hámlasztó lábradír segítségével távolítsuk el lábfejünkről az elhalt hámsejteket, hogy az újra puha tapintású legyen. A bársonyos végeredmény érdekében végül masszírozzuk be gyengéden a gazdag összetételű FootWorks Vaníliás és piros bogyós hidratáló lábkrémet. Ez segít puhává varázsolni az érdes bőrt és hozzájárul lábunk megfelelő hidratálásához. Ha mindezzel megvagyunk, nincs más teendőnk, mint feltenni lábainkat, hátradőlni és élvezni ezt az ápolt érzést.

footworks_vanilias_es_piros_bogyos_szett_2747_ft_5054_2.jpg

A szett ajánlott fogyasztói ára: 2 747 Ft

AVON FootWorks forgófejes elektromos pedikűreszköz
Viszlát bőrkeményedés, helló pihe-puha bőr

Az AVON új FootWorks forgófejes elektromos pedikűreszközzel végre búcsút inthetünk az alattomos bőrkeményedéseknek lábunkon. A forgófejes, mikroméretű radírozó szemcsés reszelő ugyanis könnyedén távolítja el a durva, kemény bőrt, bársonyos puhaságot hagyva maga után. Használata az ergonomikus kialakítású nyélnek köszönhetően rendkívül kényelmes és egyszerű. Elemmel működik, így bárhová magunkkal is vihetjük, így sehol nem kell lemondanunk a puha láb érzéséről. A pedikűreszköz többszöri használatra alkalmas, illetve cserélhető fejjel rendelkezik, így elhasználódás után elég csupán a reszelőt cserélni benne.

footworks_forgofejes_elektromos_pedikureszkoz_6699_ft_4778_7_mood.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 6 699 Ft

Megvan már az új AVON kedvenced?
nevtelen_3_58.pngTovábbi információ:
AVON Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4311774727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása