Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Íme a Max Factor új szépsége!

2016. október 25. - Antalfy Krisztina

A Max Factor bemutatja a legújabb globális márka nagykövetét, a szupermodell és social media sztár Stella Maxwell-t. A Belgiumban született és Új-Zélandon nevelkedett nemzetközi modellel, Stellával olyan magazinok címlapján találkozhattunk, mint a Vogue vagy a Harper’s Bazaar, valamint a Versace, Chanel, Marc Jacobs kifutóin láthattuk. Több mint 1,8 millió Instagram követőjével Stella bámulatos átváltozó képessége és inspiráló életstílusa tökéletesen összhangban van a Max Factor márka kortárs szépségről alkotott imázsával.

stella_maxwell_kiss_still.jpg

Az egyik legkeresettebb szupermodell, Stella a Max Factor család a legújabb nagykövete Candice Swanepoel jelenlegi márkaszóvivő mellett. Stella a Max Factor márka 2017-es termékbevezetéseinek arcaként fog debütálni.

Stella Maxwell izgatott a márkához való csatlakozásával kapcsolatban:

“Max Factor egy ikonikus sminkmárka és imádok sminktermékeket próbálgatni, így egy álmom vált valóra azzal, hogy a márka legújabb nagykövete lettem. Nagyon izgatott vagyok, hogy modelltársamhoz, a Victoria’s Secret egyik angyalához, Candice-hez csatlakozhatok. Emlékszem, amikor először próbáltam sminkelni, a nővéremtől csentem el a Max Factor termékeit, most pedig a hektikus napirendemnek köszönhetően még inkább támaszkodok a termékekre, mint korábban. Alig várom, hogy leleplezhessem a 2017-es Max Factor bevezetéseket.

candice_vs_2015_image_2.jpg

Karen Owen, Max Factor marketing részleg elnöke az alábbiakban kommentálta:

“Nagy örömmel üdvözöljük Stellát a Max Factor családban. Természetesen szépsége mellett Stellát a magabiztosságáért, energikusságáért és játékosságáért választottuk. Ő egy igazi kaméleon, bátran választ a különféle look-ok közül. Valódi szeretete a sminkelés, valamint elhivatottsága az átváltozás iránt teszi Stellát igazi Max Factor nagykövetté, egy tökéletes választás a közönségünk támogatására.”

max_factor_false_lash_epic_main_look_image_1.jpg
További információ:
Max Factor Magyarország
nevtelen_3_62.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6011836921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása