Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Felejtsd el a garbót, itt a Sisley!

2016. október 28. - Antalfy Krisztina

Az idő múlásával egyvalami biztos és elkerülhetetlen, az öregedés. A férfiak szerencsések ebből a szempontból, hisz ők olyanok, mint a jó bor, a kor előre haladtával talán még vonzóbbá és sármosabbá válnak. De mi nők, akkor vagyunk a legkívánatosabbak, ha fiatalok, vagy legalább is fiatalosak maradunk. És mivel mindannyiunkban van egy egészséges hiúság, megpróbáljuk megállítani, lelassítani a ráncok kialakulásának folyamatát. Emiatt számtalan csodaszerrel ápoljuk az arcbőrünket, szemkörnyékünket, kézfejünket, de néha egyvalamiről megfeledkezünk. Mi a helyzet a nyakunkkal?

fotorcreatedggd.jpg

Kép1/2/3

Időpont: 2016. október 19.
Helyszín: Hotel Zenit Budapest

A nyak bőrét gyakran figyelmen kívül hagyjuk az öregedés-gátló bőrápolás során, pedig ez az egyik legérzékenyebb terület, mely különleges törődést igényel. Mivel a nyak bőrében kevés zsírmirigy van, ezért könnyebben elveszíti a nedvességet, így hamarabb szárad, ráncosodik.  Így sokunknál már egészen fiatalon, a húszas évek elején megmutatkoznak az öregedés első jelei a nyak bőrén. Megfelelő odafigyeléssel, azonban ez a folyamat lényegesen lelassítható.

fotorcreated_107.jpgKép1/2/3

A Sisley, annak érdekében, hogy ne csak az arcunk, de a nyakunk is fiatal maradjon, kifejlesztett egy speciális, nyakra való készítményt,a Sisley Neck Cream - Enriched formulát, amivel a márka legutóbbi sajtótájékoztatóján ismerkedhettem meg közelebbről.

A krém, gazdag formulájának köszönhetően kielégíti a feszesebb és finomabb bőr iránti igényeket.

A formula négy fő hatásmechanizmussal rendelkezik, az érzékeny terület szépségének megőrzéséhez.

  1. Azonnali feszesítés a ratánia és palástfű kivonatoknak köszönhetően.
  2. Intenzív bőrmegerősítés zabkivonattal, szója rostokkal és E-Vitaminnal
  3. Egyedülálló finomítás koffeinnel , valamint vörösmoszat és vadgesztenye  kivonatokkal
  4. Hidratálás és táplálás shea vajjal, glicerinnel, napraforgó olajjal és D-panthenollal

Ára: 41.990 Ft
nevtelen_3_64.png
További információ:
http://www.marionnaud.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5811845883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása