Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ajándékozz gondoskodást szeretteidnek!

2016. november 08. - Antalfy Krisztina

Új karácsonyi ajándékcsomagok az Eucerintől

Imádod az érzést, mikor egy csodás, hozzád illő ajándékra bukkansz a fa alatt? Akkor idén Te is szerezz hasonló örömet a hölgy családtagoknak, barátnőknek és ismerősöknek! Az Eucerin az ünnepek alatt is gondoskodik a személyre szabott szépségápolásról a Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő, a Volume-Filler Bőrfeszesítő és a Q10 ACTIVE ajándékcsomagokkal.fotorcreatedswewd.jpgKép1/2/3/4

Sokan nem csupán az ajándékvásárlást, hanem az ötletelést is az utolsó pillanatokra hagyják, így előfordulhat, hogy nem a tökéletes meglepetés kerül a fa alá. A következő összeállítás a segítségedre lesz abban, hogy elkerüld az ünnepek előtti őrületet és időben beszerezd a testet és lelket kényeztető, praktikus karácsonyi ajándékokat. Ajándékozz gondoskodást korosztálytól, bőrtípustól függetlenül!

1. Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém száraz bőrre és éjszakai arckrém 25% kedvezménnyel

eucerin-hyaluron-filler-karacsonyi-csomag-2016-rancfeltolto-nappali-arckrem-szaraz-borre-rancfeltolto-ejszakai-arcrem-50ml-50ml.jpg

2. Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém normál/vegyes bőrre és éjszakai arckrém 25% kedvezménnyel

A krémek fő hatóanyagai a hialuronsav, mely szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben, valamint a szaponin, ami a hialuronsav termelődésének fokozásáért felelős a bőrben. Rendszeres használat mellett jelentősen csökkenthető a homlok, száj és az orr környéki ráncok mélysége, hiszen a krémek hatásosan töltik fel a ráncokat és a bőrtolerabilitásuk is kiváló. Parabenmentes termékek, a nappali arckrém pedig 15-ös fényvédőt is tartalmaz.

_vegyes.jpg

Az első ráncok kialakulásától ajánlott használni, melyek általában 25 éves kortól jelennek meg apró barázdák, majd később ráncok formájában.

Ajánlott fogyasztói ár: 11 490 FT

1. Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrém most csak 990ft + Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém (világos színárnyalat)

image007_1.jpg

2. Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrém most csak 990ft + Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém (medium színárnyalat)

A ránctalanító CC krém innováció az arcápolási termékek között. A termékekben található hialuronsav szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben. A színezett nappali CC krém színpigmentjeinek köszönhetően egységesebb, ragyogóbb arcbőrt eredményezhet, kiváló sminkalap. Parabenmentes termékek, melyek 15-ös fényvédő faktort tartalmaznak.

image006.jpg

Az első ráncok kialakulásától ajánlott használni, melyek általában 25 éves kortól jelennek meg apró barázdák, majd később ráncok formájában.

Ajánlott fogyasztói ár: 8 780 FT

1. Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő szemránckrém most csak 990 forintért és Volume-Filler Bőrfeszesítő nappali arckrém száraz bőrre

image011.jpg

2. Eucerin® Volume-Filler Bőrfeszesítő szemránckrém most csak 990 forintért és Volume-Filler Bőrfeszesítő nappali arckrém normál, vegyes bőrre

A krémek egyszerre hatnak az arckontúr megereszkedését okozó számos tényezőre, illetve azokra a rétegekre, ahol a rugalmasságvesztés jelentkezik. Három aktív hatóanyagának kombinációja hatására az arcbőr érezhetően feszesebbé válik. A magnolol a bőr feszességét javító sejtek számát növeli, az oligo-peptidek erősítik a kollagén hálózatot, a hialuronsav pedig intenzíven hidratálja a bőrt és segít a ráncok csökkentésében.

image010.jpg

Paraben- és színezőanyagmentes krémek, 15-ös fényvédő faktorral. A szemránckrém ezenfelül illatanyagot és alkoholt sem tartalmaz. 40 év körüli hölgyeknek ajánljuk.

Ajánlott fogyasztói ár: 8 590 FT

1. Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém száraz bőrre és éjszakai arckrém 25% kedvezménnyel

Az érzékeny, száraz arcbőrre kifejlesztett termékek energetizálják a bőrt, hogy megóvják azt idő előtti öregedéstől. A Q10 koenzim tartalma hosszan tartó ránctalanító hatást biztosít, erősíti a sejteket, helyreállítja a hatékonyabb sejtregenerációhoz szükséges energiaszintet, s így a finom barázdák és a ráncok mélysége csökken. Nem tartalmaznak alkoholt, mesterséges színező- vagy illatanyagot, továbbá parabenmentesek, ezáltal jó bőrtoleranciát biztosítanak. 35 éves kortól, az érzékeny arcbőr ránctalanítására ajánljuk.

st_szeretteidnek_1.jpeg

Ajánlott fogyasztói ár: 9 990 FT

nevtelen_3_67.png

Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9911957577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása