Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Teszt // Veet Sensitive Precision készülék

2016. november 10. - Antalfy Krisztina

A selymesen puha bőrért

Idejét sem tudom mióta használok szőrtelenítőket, talán minden azzal a ’97-es, nyár esti sétával, és azzal a falatnyi rövidnadrággal kezdődött. Kezdetben csak borotvát használtam, majd jöttek a gyanták és az epiláló készülékek, de valójában egyikkel sem voltam 100%-ban elégedett. Az utóbbi időben azonban szemet vetettem a Veet újdonságára, a Sensitive Precision Elektromos trimmelő és szőrvágó készülékére, mely a szőreltávolítást- és formázást hivatott elősegíteni, melyről már olvashattál itt a blogon.

14485058_1217535438302663_9123432194351429288_n.jpg

Az élet tele van meglepetésekkel, váratlan fordulatokkal, ami gyakran  megköveteli a sima, ápolt lábakat. Csak gondolj bele, amikor este felhívnak a barátnőid, hogy elhívjanak egy buliba, amikor a nagy ő az utolsó pillanatban hív el moziba, vagy arra a hétvégére, amikor az otthoni pizsama partyból, nagycsaládi ebéd lett az anyósodnál. Számtalan ilyen és ehhez hasonló helyzetben volt részem az életem során, és biztos vagyok benne, hogy te is órákig tudnád sorolni az ilyen szituációkat, amikor talán már bántad, hogy nem szőrtelenítettél időben.

 img_0019.JPG

Bár nagyon sokféle szőrtelenítőt kipróbáltam már az évek során, mégis mindig a borotvánál maradtam, mert egyszerű, viszonylag gyors és, ha nem bénázok, akkor fájdalommentes is. Most azonban a borotvát Veet Sensitive Precision készülékre cseréltem, melynek különlegességét az adja, hogy sokszínűen használható, ugyanis különböző cserélhető fejekkel, és ahhoz tartozó kiegészítőkkel rendelkezik, így könnyen alkalmazhatjuk eltérő testrészeken is. A készülék pengéi közvetlenül nem érintkeznek a bőrrel, így bátran alkalmazhatjuk érzékeny területeken is, mint például az arc, a hónalj és a bikinivonal, hiszen nem okoz semmilyen irritációt. A kiváló eredmény eléréséhez nincs szükség borotvahabra vagy zselére, hosszas előkészületekre.

 img_0020_1.JPG

Új korszak a kényes területek szőrtelenítésére
Veet Sensitive Precision elektromos trimmelő és szőrvágó

Használata fájdalommentes és egyszerű, működési mechanizmusának köszönhetően a vágások, égési sérülések vagy allergiás reakció miatt sem kell aggódnunk. Tisztítása is gyerekjáték, a felső részeket vízzel leöblíthetjük, de a készülék teste nem vízálló, így zuhanyozás közben ne használjuk.

Az én személyen nagy kedvencem a legkisebb vágófej, amit én a szemöldököm igazítására használok, míg a párom a tipikus orrszőr kivágására alkalmaz. Nagyon megszerettünk mind a ketten. Remek partner rohanós reggeleken, amikor sminkelés közben kiszúrok egy-két kósza szőrszálat, de tökéletes utazáshoz is, hiszen egy kompakt, kis helyen elférő készülékről van szó.

 img_0021.JPG

A végeredmény pedig egy sima, szőrmentes, ápolt bőrfelület...

A szett tartalma:

- 2 oldalú trimmelőfej, szőrvágófej a szemöldök formázásához (16 mm és 6 mm)
- 2 mm és 4 mm-es fésű kiegészítő az egyenletes szőrhosszért
- Védő kupak 
- Trimmelőfej, szőrvágófej 20 mm -es
- Fésű kiegészítő az egyenletes szőrhosszért 
- Tisztítókefe 
- Hordozható kistáska 
- AA elem tartozék

nevtelen_3_67.png

Ugye érdemes kipróbálni?
További információkért látogass el a veet.hu weboldalra!

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3311949813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása