Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Karácsony a `20-as évek fényűző stílusában

2016. november 13. - Antalfy Krisztina

Az F&F büszkén mutatja be a felejthetetlen Art Deco inspirálta party kollekcióját a karácsonyi szezonra. A huszas évek megka trendeji keverednek modern szabásokkal a női, férfi és gyerek alkalmi darabokon.

fotorcreated_122.jpg

 

NŐI KOLLEKCIÓ

A húszas évek Amerikájának izgalmas, elragadó és fényűző világát hozzuk el az idei party szezonra. A kollekció fémesen csillogó ruhái, nőies overáljai és elegáns, kétrészes pizsamaszerű darabjai biztosítják, hogy mindenki megtalálja a kedvenc darabját.  A rövidített kabátok és a csodaszép csipke betétek mind a Jazz korszak dekadenciáját idézik, a geometriai, art deco minták pedig plusz kifinomultságot és galmourt adnak az ünnepi szezonra.

sds.jpg

A rétegek és az arányok körültekintő kiválasztásával egyszerű lesz az átmenet a nappali és az esti öltözetek között. A szezon legtrendibb darabját, a bársony vagy fekete flitteres bombert viseld a fémesen csillogó overálok vagy a teljesen testhez álló ruhák fölé.  A pliszírozott midiszoknya egyformán jól mutat egy vastag, kötött pulóverrel és egy selymesen könnyű felsővel is, így indulhatunk könnyedén az irodából a céges party-ra.

unnamedsw.jpg

A texturáltság az egyik kulcs szempont. A finom tapintású bársony, a selymes szatén és a flitterek garantálják, hogy minden szempár rád szegeződjön az ünnepekkor.

FÉRFI KOLLEKCIÓ

A klasszikus szabások modern sármot kapnak az új szezonban. A gyönyörű sötétkék, hosszú fazonú zakók kényelmes farmerrel párosítva nyújtják együtt a klasszkius, téli öltözetet.

dsfcssd.jpg

A kötött pulóverek a szezon legszebb bordó árnyalatában és erdőzöldjében érkeznek majd és tökéletesen fognak mutatni az elegáns ingek fölé, így lesz egyszerre laza mégis trendi az esti öltözeted.dfsvf.jpgunnamed_1.jpg

GYEREK KOLLECKIÓ

A klasszikus skandináv minták állnak a karácsonyi kollekció inspirációjának hátterében idén télen. Minden eseményre találsz majd megfelelő darabot, a karácsonyi ünnepségtől az otthoni bekuckózásig. A csillogó overálok és a csillagmintás kötött darabok tökéletesen beilleszkednek majd a kislányok ünnepi ruhatárába az elbűvölő, bojtos sapkák és a vicces kiegészítők mellett.

dsfdsf.jpg

A kisfiúk öltözködését az elegáns szabások, az apró csokornyakkendők és a menő nadrágtartók teszik ellenállhatatlanná. A műszőrme galléros kabátok és kényelmes farmerek mellett a puha kötött kardigánok gondoskodnak majd a hétköznapokról. sacfsa.jpgsdassa.jpgsdfcsa.jpgTovábbi információ:
F&F Magyarország

 nevtelen_3_68.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1511958167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása