Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Teszt // Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém

2016. november 14. - Antalfy Krisztina

Azonnali bőrszínkorrekció pár lépésben

A kor sajnos senkit sem kímél, így idővel a bőrön is megjelennek az öregedés első jelei. Kinél előbb, kinél később jelentkezik a rugalmatlanság, a fakó arcszín – ehhez persze a genetika is hozzájárul – de tény, hogy minden nő igyekszik lehetőségeihez képest mindent megtenni, hogy bőre szép és fiatalos maradjon. Mielőtt egyből drasztikus kezelések felé fordulnánk, érdemes kis lépésekkel kezdeni, első körben használhatjuk az Eucerin ráncfeltöltő színezett krémet, mely egyenletessé és sugárzóvá teszi az arcbőrt.

fotorddcreated.jpg

A barátnőmmel mindig azon nevetünk, hogy egy nő kb. úgy 30 évig van tartósítva, addig sok mindent megtehet a testével, de aztán beüt a krach, és az a sok éjszakázás, kevés alvás, alkohol, dohányzás, cukor, kávé, rengeteg ülőmunka a gép előtt, stressz végül szép lassan kiül az arcunkra.

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém // teszt

Ez szomorú, talán picit elkeserítő is, mert bár az időt nem tudjuk megállítani, megfelelő termékekkel szabályozhatjuk és lelassíthatjuk, hisz ha egyszerre gondoskodunk az egészségünkről, és a külsőnkről, akkor az idő előtt ráncok, barázdák kialakulását akár meg is előzhetjük. Az Eucerin CC krém remekül javítja a bőr szerkezetét és ezáltal az arc kinézete is üdébbé válik.

Belbecs:

Az illata kifejezetten kellemes, jellegzetes az Eucerin termékekre. A krém sűrű, mégis lágy állagú. Könnyedén felvihető, szépen feldolgozható, állagának köszönhetően egy kevés is elég, hogy használatával szép tónusú bőrt kapjunk. Nagyon kellemes viselni, felvitele után nem húzódik, nem hagy ragacsos érzést és nem nehezedik rá a bőrre.

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém // teszt

Én minden reggel egy alapos arctisztítás, tonizálás és a nappali arckrémem felvitele után használom, mert szerintem egy smink csak és kizárólag ápolt, egyenletes arcbőrön mutat szépen. Az Eucerin színezett CC krémtől sokkal élettel telibb, kipihentebbé válik az arcbőr. Nem ül be a szem alatti apróbb ráncokba, szépen eltűnteti az apróbb bőrhibákat, piros foltokat. Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali színezett CC krém azonban többet nyújt a bőrszín korrekciójánál, a remek alapozás mellett hatékony ráncfeltöltést is biztosít.

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém // teszt

Ráncfeltöltés:

A formula egyaránt tartalmaz magas és alacsony molekulasúlyú hialuronsavat, és ezzel a ráncok eredetére hat, a bioaktív glicin szaponin pedig fokozza a bőr saját ráncfeltöltő hialuronsavainak termelődését. A 15-ös faktorú fényvédelem az UVA-védelemmel együtt hatékonyan megelőzi az idő előtti öregedést, valamint azt, hogy a már meglevő ráncok az UV-sugárzás hatására elmélyüljenek.

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém // teszt

Arcszínkorrekció:

A világos színű pigmentek egyenletessé teszik az arcbőr árnyalatát és ezáltal azonnal javíthatnak az arcképen. Az egyenletes és sima fedés kitűnő feltételeket teremt az alapozó használatához (amennyiben szükség van további fedésre), valamint a sminkeléshez.

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém // teszt

Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém medium árnyalatának nem-zsíros textúrája eloszlik a bőrön és a szokásos hidratáló krém helyett, vagy azzal együtt is használható. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják, hogy minden bőrtípuson alkalmazható.

Külcsín:

Pumpás csomagolásának köszönhetően könnyedén adagolható, használata nagyon higiénikus.  Az egyetlen dolog, ami kicsit zavaró lehet benne, hogy pumpás csomagolása nem átlátszó, így nem lehet látni, hogy mennyi fogyott a termékből.

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém // teszt

Klinikai és laboratóriumi vizsgálatok bizonyítják a kiváló hatékonyságot és bőrtolerabilitást.

Összességében:

Nagyon elégedett vagyok vele, számomra ez az eddig legjobban bevált színező krém, amit eddig használtam. Önmagában is remekül megállja a helyét rohanó reggeleken, a sűrű hétköznapokon, de kedvenc alapozód alatt is jól megfér.

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém // teszt

A krémes állagú CC színezőt én mindig az ujjaimmal viszem fel, szivacs, ill. ecset nélkül, mert szerintem így sokkal jobban felvihető és eldolgozható. Rohanós reggeleken csupán egy kis szájfényt, spirált és púdert használok mellé, utóbbit a zsíros arcbőröm miatti kifényesedés miatt.  

Termékinformáció

  • Eucerin® Hyaluron-Filler Ránctalanító színezett nappali CC arckrém – világos árnyalat:
    A világos, hidegebb tónus (több sárga színpigmenttel) világos bőrtípusnak. A krém SPF 15 UVA szűrővel is rendelkezik, így védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen is. Kiszerelés: 50 ml Ajánlott fogyasztói ár: 7.790 Ft
  • Eucerin® Hyaluron-Filler Ránctalanító színezett nappali CC arckrém – medium árnyalat:
    A medium, melegebb tónusú krém több pirosas színpigmentet tartalmaz, sötétebb árnyalatú bőrtípusra ajánlott. A krém SPF 15 UVA szűrővel is rendelkezik, így védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen is. Kiszerelés: 50 ml Ajánlott fogyasztói ár: 7.790 Ft

nevtelen_3_79.png

További információ:
EUCERIN Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4312066613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása