Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ilyen egy adventi hétvége a Várkertben!

2016. november 25. - Antalfy Krisztina

Várkert Bazár programajánló - I. adventi hétvége

Hihetetlen, de hamarosan újra beköszönt a karácsony. A Várkert Bazár tavaly első alkalommal, hagyományteremtés szándékával megrendezett, óriási népszerűségnek örvendő Adventi programsorozatát ennek örömére idén is megvalósítja, csupán egy kicsit nagyobb léptékű formában. Vasárnap hangolódj, hát te is a Karácsonyra a főváros egyik legkülönlegesebb ékszerdobozában!

fotorcreated_129.jpgKép1/2/3/4

November 26., szombat

9.00 -13.00 Családszervezetek I. Adventi Jótékonysági Vására

A fiatal Családosok Klubja (FICSAK) kezdeményezésére idén első alkalommal családos szervezetek és közéleti szereplők fognak össze, hogy jótékonysági vásár keretében együtt segítsenek. Az Őrzők Alapítvány munkatársai, a Tűzoltó utcai gyermekklinika részeként több mint 25 éve segítik a leukémiás- és daganatos gyermekek gyógyulását. A Családszervezetek I. Adventi Jótékonysági Vásárán házi lekvárok, sütemények, apró mécsesek, szappanok, gyertyatartók és koszorúk megvásárlásával támogathatjuk az Alapítvány munkáját. A Várkert Bazár ingyenesen biztosítja a helyszínt, hogy ezzel is segítse a gyűjtés eredményességét.

15192715_898644163605105_8640310924526577275_n.png

A vásár színes családi programokat is kínál:
9.15-kor fellép az Újbudai Babszem Táncegyüttes,
10.30-kor koncertet ad Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar,
11.10-kor RINGATÓ - Éneklés és mondókázás várja a gyerekeket Gróh Ilonàval és a ringatósokkal
12.15-kor a Petőfi Musical Stúdió növendékeinek műsora.

Egész nap: logikaland vetélkedő, kézműves foglalkozás, játszó sarok. Az esemény fővédnöke Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége, aki csodálatos adventi koszorúkkal készül a vásárra.

November 27., vasárnap

15:30-kor Molnár Piroska Kossuth-díjas színésznő gyújtja meg az első adventi gyertyát a Várkert Bazár aulájában. A színésznő ünnepi gondolatait is megosztja a résztvevőkkel.
16.00 órakor kezdődik a Mátyás király szárnyai című bábszínházi előadás, a MárkusZínház produkciója: A „Győzhetelen Mátyás király” gyermekkora, diadalmas csatái és az a világ elevenedik meg a bábelőadásban, amikor még angyalok töltötték meg az eget és a kapukban sárkányok fújták a tüzet… 

140602_molnarpiroska01.jpgKép

További információ és jegyvásárlás: www.varkertbazar.hu, www.jegy.hu

Minden adventi vasárnap 11:00 - 19:00 között a Várkert Bazár Rendezvénytermében varázslatos téli gyermekvilág elevenedik meg. A legkisebbeket Környei Alice interaktív gyermekjátszója várja. A nagyobbak számára ügyességi játékokkal, kézműves műhellyel készülünk.

Állandó programok december 25-ig

Az idei adventi programsorozat különlegessége a Várkert Bazár előtti karácsonyi vásár: a Hello Wood egyedi faházaiból felépített minivárosban a Népművészeti Egyesületek Szövetségének iparművészei termékei is megvásárolhatók lesznek. A vásárról a gasztronómiai ínyencségek sem hiányozhatnak, látogatóink a Magyar Street Food Egyesület tagjaiból álló csapat látványkonyhájának kínálatából válogathatnak. Idén műjégpálya teszi teljessé az ünnepi hangulatot, korcsolyázás után vagy a hideg elől elvonulva áttetsző melegedő sátorból gyönyörködhetünk a budapesti panorámában.

nevtelen_3_70.png

További információ:
www.varkertbazar.hu
www.facebook.com/varkertbazar

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5312005534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása