Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ilyen volt az első MOM Talks

2016. november 25. - Antalfy Krisztina

Tegnap este ünnepelte megújulását a MOM Park – a több hónapig tartó felújítási munkálatok elkészültét egy különleges kerekasztal-beszélgetéssel koronázták meg, ahol az enteriőr design rejtelmeibe avatták be a résztvevőket.

design_tematikaval_derubalt_az_elso_mom_talks_1.jpg

Elindult ugyanis a bevásárlóközpont új rendezvénysorozata, a MOM Talks: az első összejövetel alkalmával Jakupcsek Gabriella vezetésével Huszár András, a Hello Wood építésze, Garam Judit, a NUBU tervezője és Hadnagy Tímea belsőépítész meséltek tárgyi környezetünk egyre jelentősebb szerepéről.

A kerekasztal-beszélgetés témájának apropója a bevásárlóközpont átalakítása volt, mely során nem csak technikailag lett korszerűbb az épület, de számos olyan izgalmas enteriőr-részlettel gazdagodott, amely új külsőt és exkluzív megjelenést kölcsönöz a háznak. Az esztétika mellett a modern funkcionalitás is kiemelt szerepet kapott a kivitelezés során, melynek célja, hogy még harmonikusabb, letisztult környezetet biztosítson látogatói számára a MOM Park.

design_tematikaval_derubalt_az_elso_mom_talks_4.jpg

Az átalakult lounge és az izgalmas belső terek mellett az egyik leglátványosabb elem kétség kívül a Hello Wood installációja, amely fáival a Bagatellini kávézóját varázsolta mesebeli erdei tájjá. „A fa és más természetes anyagok használata izgalmas kontrasztot jelent pláza környezetben. Emellett az is fontos volt számunkra, hogy atmoszférát teremtsünk, és tudjunk hatni az emberek hangulatára, akik az installáció fái alatt elfeledhetik a rohanás okozta stresszt.” – mesélt a projektről Huszár András.

Hadnagy Tímea, a Chez Elles bloggere belsőépítészként irodáktól kezdve virágbolton át egy barber shop-bisztróig számtalan enteriőrt álmodott újjá, de a legfontosabb tanulságként azt emelte ki, hogy ma már a látogatók egyre nagyobb szerepet kapnak és nem csak megfigyelői, de aktív részesei és alkotói szeretnének lenni a térnek.design_tematikaval_derubalt_az_elso_mom_talks_3.jpg

Végezetül, de nem utolsó sorban Garam Judit elmondta, hogy egy márka sikerereiben milyen szerepe lehet a kirakatok kialakításának vagy az üzletek berendezésének, mert nem csak a brand imidzséhez, de a városképhez is hozzájárulnak.

A megújult MOM Park tehát nem csak építészeti megoldásaiban nyitott a fiatal tervezőkre és az újdonságokra, de programjaiban is: ezentúl évente kétszer kínál kötetlen hangulatú, szórakoztató estéket a törzsvásárlóinak.

nevtelen_3_69.pngTovábbi információ:
MOM Park // MOM Talks

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1212005510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása