Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ismerd meg a tökéletes alapozót!

GUERLAIN LINGERIE DE PEAU

2016. november 25. - Antalfy Krisztina

Nehéz kiválasztani a tökéletes alapozót, mely úgy tökéletesíti bőrünket, hogy közben nincsen maszkhatása és nem tömíti el pórusainkat. A hibátlan arcbőr már világszerte fontos elvárás a nőknél, ami természetesen minden kultúrában, országban mást jelent: frissesség, egyenletesség, könnyed  fedés, természetesség, tökéletes fedés, természetes ragyogás…de van, ami mindenhol közös: a  természetes hatás iránti vágy.

fotorcreated_181.jpgKép1/2/3/4

A Guerlain-nél, mi úgy gondoljuk, hogy a megfelelő árnyalat és textúra kiválasztása a legfontosabb  szempont, mellyel gyönyörű, tökéletes és teljesen természetes megjelenésű arcbőr varázsolható.

Milyen a tökéletes textúra?

Teljesen láthatatlan. Már évek óta divat a természetes, vagy második-bőr hatás, mely a hibátlan arcbőr jelképe. A természetesség ideálja mögött az egészséges, ragyogó bőr iránti vágy áll. Az új ultra-érzéki és rendkívül könnyű Lingerie de Peau alapozó tökéletesen eggyé válik a bőrrel, második-bőr hatást eredményez, és hosszantartó komfortérzetet nyújt különleges textúrájának köszönhetően.

210a9c0b843e3e6adcdd5ca8fb864194.jpg

A Bio-egyesítő mikroháló

Egy különleges Guerlain technológia, mely rendkívül könnyű fátylat képez az arcon, ezáltal hosszantartó komfortérzetet nyújt a bőrnek. Tökéletesítő pigmentek és púderek ölelik körbe ezt a mikrohálót, melyek egységes, hibátlan bőrt eredményeznek. A légies textúra könnyen kenhető és rendkívül jól rétegezhető. Egészséges ragyogást kölcsönöz a bőrnek maszkhatás nélkül.

A tökéletes árnyalat?

Ez nem csalás! Annak érdekében, hogy a Lingerie de Peau alapozó minden bőrárnyalatot tökéletessé varázsoljon, a Guerlain 44 különböző korú és bőrtípusú nővel dolgozott együtt, hogy tapasztalatait felhasználva végül tökéletesítse teljes színpalettáját.

A Guerlain 6 különböző intenzitású árnyalatot hozott létre a porcelán fehértől az ében barnáig, melyek közül mindegyikhez 3-3 színhatás tartozik:
- Hideg
- Természetes
- Meleg

Az eredmény:

18 árnyalatból álló paletta, melyek tökéletesen illenek bármilyen bőrszínhez és hihetetlenül természetes, hibátlan arcbőrt eredményeznek. Nincs maszkhatás, nincs csalás, az eredmény teljesen természetes. A Lingerie de Peau alapozóval az arc ragyogóvá válik, nincs különbség a sminkelt és természetes megjelenés között. Az arc ugyanolyan természetes és felismerhető marad, az alapozó viszont kiemeli a bőr szépségét. A Lingerie de Peau-nak köszönhetően kis titkunk – mely szabad szemmel nem látható – sosem tudódik ki!

3346470423046_03c_546_546.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 18 100 Ft

Magyarországon bevezetett árnyalatok:

Természetes skála: 02N Light, 03N Naturel, 04N Medium
Hideg színskála: 02C Light, 03C Naturel
Meleg színskála: 03W Naturel

 Korrektor, az elengedhetetlen szövetséges

A Multi funkciós Tökéletesítő Korrektor az első hibrid korrektor, mellyel időt spórolhatunk meg.

Hogyan?

A korrektor és a bőrápoló hatás ötvözésével, könnyedén korrigálhatóak a sötét karikák, pigmentfoltok és bőrhibák. A korrektor pigmentjei tökéletesen illenek minden bőrárnyalathoz, elfedik a sötét karikákat és a kisebb bőrhibákat. Tökéletesen rétegezhető formulájával teljes mértékben személyre szabható.

3346470423169_546_546.jpg

Továbbá bőrápoló összetevőkben gazdag textúrája csökkenti a szem alatti táskákat, kezeli a bőrhibákat és hidratálja a száraz bőrt. Tökéletesen összeolvad a bőrrel, könnyű, észrevehetetlen, természetes hatást eredményezve. A korrektor négy árnyalatban érhető el Magyarországon, a nagyon világostól a közepesen sötét árnyalatig, melyek közül mind – Hideg, Meleg, Természetes – személyre szabható és teljesen összhangot alkot az alapozóval.

Ajánlott fogyasztói ár: 11 600 Ft

Az alapozó ecset

A sminkesek púderecsetet szoktak használni a folyékony alapozó felviteléhez. Ezzel a trükkel még természetesebb eredményt lehet arcunkra varázsolni. A Lingerie de Peau ecset egy elegáns, rózsaszín ecset, melyet könnyen össze lehet téveszteni egy púderecsettel. Sűrű, rendkívül lágy szőrű ecset, mely tökéletes felvitelt tesz lehetővé, használata hihetetlenül gyors és egyszerű. 

3346470423381_546_546.jpg

Ajánlott fogyasztói ár: 15 400 Ft

nevtelen_3_78.pngTovábbi információ:
GUERLAIN Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4112055805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása