Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

IsaDora Boho Baroque // TESZT

2016. november 27. - Antalfy Krisztina

Eddig még nem büszkélkedhettem túl sok IsaDora termékkel, a napokban viszont hozzám is került a svéd márka ünnepi kollekciójából két csodás darab, egy ragyogó highlighter, és egy csodás árnyalatú rúzs. Nem túlzok, ha azt mondom azonnal beleszerettem az IsaDora Boho Baroque kincset érő szépségeibe.  

photocat_29.jpg

Az ünnepek előtt nemcsak a lelkedet, de a sminkedet is igazi ünnepi ragyogásba öltöztetheted a márka legújabb kollekciójával. Egyszerre készíthetsz hétköznapi és ünnepi sminket velük, így a karácsonyi és az új évi partikon is elsöprő sikert arathatsz majd csodás IsaDora külsőddel.

A márkáról:

Az Isadora egy svéd kozmetikai márka, melyet 1983-ban alapítottak. Egyedi koncepciójának lényege a kiváló minőségű és biztonságú termékek gyártása. Dinamikus fejlődésük eredményeként, ma már a világ több, mint negyven országában jelen vannak. Termékeik között nem csak a különféle smink termékek találhatóak meg, kínálnak még haj- és testápolókat, napfény- és bőrvédő krémeket is. Az Isadora termékek Magyarországon a Douglasben vásárolhatók meg.

xenia_10914_bohbar_pr_rgb.jpg

Az IsaDora csakis magas minőségű,  illatanyag-mentes, klinikailag tesztelt termékeket forgalmaznak.

1. Isadora Face Sculptor Strobing Highlighter

Külcsín:

A három, egymással remekül harmonizáló, üde árnyalatú highlighter egy átlátszó, fekete műanyag tégelyben kapott helyet. A csomagolás fedelét felnyitva három részre osztott területen, amolyan tortacikkelyekben tárulnak elénk a színek.

isadora-holiday-2016-boho-baroque-collection-1.jpg

Belbecs:

Az új Face Sculptor Strobing finoman szikrázó árnyalatai gyönyörűen kiemelik a saját bőrtónust. Az egyes színek önmagukban és együtt is remekül használhatóak. A 3 ragyogó, egymással harmonizáló árnyalatú púdert tartalmazó paletta két összeállításban is elérhető: 80 Cool Glow – idális világos, hűvös bőrtónushoz, ill. 81 Warm Glow – tökéletes választás meleg, sötétebb bőrtónushoz.

Hozzám a Warm Glow nevű szépség került, és milyen jó, hogy így történt. Imádom ennek a púdernek a színeit, a finom fényeit, a szikrázó árnyalatait, na meg a tökéletes pigmentáltságát. Könnyen felvihetőek, használat közben mégsem porzanak. Kifejezetten szeretem benne, hogy csillámok nélkül is finom fényt kölcsönöz a bőrnek, és hosszú ideig megmarad.

photocat_30.jpg

Egy sminkmániásnak kötelező darab, és bár elsőre kicsit sokallhatjuk az árát, kiszerelésének köszönhetően nagyon-nagyon hosszú ideig elég lesz. még akkor is, ha sűrűn használjuk. Imádom, ahogy életre kel a bőrön, kiemeli a napcsókolta arcot, a világos bőrnek pedig ad egy egészséges csillogást. Nekem nagyon bejön. 

Ára: 9990 Ft

2. Lip Desire Sculpting Lipstick

Külcsín:

Limitált kiadás, három árnyalat, ragyogó arany csomagolásba bújtatva. A highlighter külsejével ellentétben a rúzs egy sokkal szebb, ünnepibb tokba került.

7317851111704-1-280x280.jpg

Belbecs:

Odáig vagyok a dögös vörös rúzsokért, így nem csoda, hogy ez az IsaDora darab is azonnal a kedvencemmé lépett elő. Krémes, pehelykönnyű formulájú rúzs, mely extra dimenziót és teltséget kölcsönöz az ajkaknak. Intenzív árnyalata, hidratáló összetétele biztosítja az optikailag teltebb, ápolt ajkakat. Különleges kialakítású vágott-lapos hegye lehetővé teszi a precíz felvitelt és a nőies, finom ívek kialakítását.

photocat_31.jpg

Az állagát tekintve szerintem nagyon krémes, lágy és könnyű felvinni az ajkainkra. Azonnal érezhető, ahogy hidratál, miközben gyönyörű fényt ad, és ezáltal sokkal teltebbnek tűnik tőle az ajkam. A tartósságát tekintve egészen jónak mondanám, bár a nagy ebédeket és a hosszas kávézgatást nem éli túl, egy kis javítással újra a régi fényében tündököl az ajkainkon.

Ára: 4990 Ft

Összességében:

Nagyon meg vagyok elégedve mind a két IsaDora kozmetikummal, semmi rosszat nem  tudok írni róluk. Nálam csillagos ötösre vizsgázott a márka, ez már egy hosszú távú szerelem a márka iránt. Nem mellesleg szívből ajánlom Neked is.

photocat_32.jpg

Vedd meg őket itt: Douglasnevtelen_3_86.png

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2112159947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása