Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A rajongók kibékültek Scarlett Johanssonnal

2016. december 01. - Antalfy Krisztina

Tavaly hatalmas felzúdulást keltett, hogy Scarlett Johansson kapta meg a Páncélba zárt szellem főszerepét. Az eredeti manga-, illetve animesorozat (képregény és animációs film) a japán popkultúra szerves része, ezért sokan nem értették, miért nem ázsiai sztár játssza majd a félig robot, félig ember Őrnagy szerepét. Aztán amióta csordogálni kezdtek az előzetesek, egyre többen ismerték el, hogy ScarJo nem is olyan rossz választás.

649e5de9bf656897f5fe54e878cbdd8e.jpgKép

Sok korábban dühös rajongó meaculpázott, és azt posztolta, hogy alig várja a filmet. A Szárnyas fejvadász és a Mátrix látványvilág magasabb szintre emelő az alkotók azzal fejelték meg, hogy a színésznő virtuálisan meztelenül szerepel, ez pedig szemlátomást megbocsáthatóvá teszi, hogy nem Oszakában született.

Ghost in the Shell // Páncélba zárt szellem
Hazai bemutató: 2017. március 30.

nevtelen_3_72.pngTovábbi információ:
www.pancelbazartszellem.hu
www.facebook.com/GhostInTheShellMovie
Forrás:
www.uipduna.hu
www.facebook.com/uipdunafilm

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3912024895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása