Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Guerlain Karácsonyi Smink Kollekció

by Natalia Vodianova

2016. december 01. - Antalfy Krisztina

A folyamatosan megújuló smink kollekciók kínálatában szinte már elveszünk, év végére azt sem tudjuk, hogy mit válasszunk magunknak, hisz van, aki a matt, visszafogott sminkeket preferálja, míg mások a csillogó, extrém darabok mellett teszik lá a voksukat. Egy dologban azonban mindannyian megegyezhetünk, karácsonykor mi szeretnénk lenni a legszebbek. A Guerlain pedig épp egy olyan márka, amivel tuti nem nyúlunk mellé az ünnepekkor sem. Az új Karácsonyi Sminkkollekciót pedig az tette még különlegesebbé, hogy a gyönyörű Natalia Vodianova és Olivier Echaudemaison közösen alkotta meg számunkra.

guerlain-shalimar-souffle-de-parfum-fragrance-2016.jpg

Egy különleges művészeti élmény annak a nőnek, aki világszerte képviseli a Shalimar illatot.

Shalimar a Guerlain és Én

Natalia Vodianova, a Guerlain ház múzsája, Először alkotta meg saját smink kollekcióját, Olivier Echaudemaison, a Guerlain kreatív igazgatójának segítségével.

A kollekcióból származó bevétel egy részét a Natalia Vodianova által alapított Meztelen Szívek alapítványnak ajánlották fel.

guerlain-shalimar-holiday-2016-makeup-collection-3216.jpg

Első kollekciómnak a shalimar nevet adtam, mellyel tiszteletemet szeretném kifejezni egy olyan illat iránt, melynek már 8 éve az arca vagyok és ami a Guerlain-nel való kapcsolatomat is szimbolizálja.

Ez egy új együttműködés a Guerlain-nel, mely kölcsönös bizalmon alapszik. Olivier-t már a Guerlain-nel való közös munkánk kezdete óta ismerem. ő egy nagyon kedves barátom, aki nagyon fontos számomra. Ezt a karácsonyi kollekciót már egy éve tervezzük a fejlesztőcsapattal közösen. nagyon élvezem, hogy a megfelelő textúrák, színek és a csomagolás dizájnjának kiválasztásával foglalkozhatok. nagyon izgalmas, amikor az ötleteim, elképzeléseim konkrét alakot öltenek és alkotásaimat végül világszerte megoszthatom a nőkkel.”

mtqxndawnty1mdaymzq4mzu2.jpg

Nagyon romantikus alkat vagyok, így a shalimar legenda - shah jahan és szeretett felesége mumtaz mahal hercegnő szenvedélyes szerelmének története – mindig is lenyűgözött. kollekciómon keresztül, szerettem volna megidézni az indiai Birodalom fényűzését és gazdagságát. Ezért öltöztettem a météorites csomagolását is aranyba és kékbe, mely így az indiai ékszeres dobozok stílusára emlékeztet.

Emellett sokat inspirálódtam az értékes nemesfémek és drágakövek színeiből, így az arany és a zafír is megihletett. A KissKiss ajakrúzsnál, egy indiai színekhez hasonló meleg és intenzív fukszia árnyalatot választottam. a rouge g mély színe a Bindi-re emlékeztet engem. a Bindi az indiai nők szemei között viselt piros pötty, mely az alkotás egyetemes alapelveit szimbolizálja.”

guerlain-x-natalia-vodianova-holiday-collection-inside-3.jpg

TIPPEK by Natalia Vodianova

„Ezt a púder parfümöt az arcomra és a hajamra, és emellett a kézfejemre és a csuklómra is ráfújhatom. így az illatom minden egyes kézmozdulatomnál érezhetővé válik.”

SOUFFLE D’OR DE SHALIMAR
Illatosított irizáló púderparfüm testre és hajra
Limitált kiadás
Ajánlott fogyasztói ár: 28.300 ft

guerlain-holiday-2016-makeup-collection-1.jpg

„Direkt ezt a három gyöngyszínt választottam, melyek az indiai palotákban található mozaikok színeire emlékeztetnek engem. a rózsaszín gyöngyök kiemelik az arcszín természetességét és az arcbőr frissességét; a kék gyöngyök korrigálják az egyenetlen bőrtónust és a sötét karikákat; míg az arany gyöngyök melegebbé és ragyogóbbá varázsolják az arccsontok területét.”

nmc263c_mu.jpg

MÉTÉORITES PERLES DE LÉGENDE
Ragyogásfokozó púdergyöngyök
Limitált kiadás
Ajánlott fogyasztói ár: 19.500 ft

94d3d2b6c2a4332b455728204a636830.jpg

„A Rouge G önmagában egy ékszerdoboz, melynek része egy integrált belső tükör is. Ez az ajakrúzs kötelező sminkeszköz számomra, melyet mindig a táskámban tartok, mert könnyedén használhatom bárhol, bármikor.”

ROUGE G
Különleges komplett ajakrúzs
Limitált kiadás
Ajánlott fogyasztói ár: 16.000 ft

guerlain-rouge-g-exceptional-complete-lip-colour-3_5g-821---rouge-saphir.jpg

FELVITELI TIPPEK:

„A különleges 3-as technika, melyet Olivier Echaudemaison fejlesztett ki. Rajzolj egy 3-ast az arcod mindkét oldalára, a homloktól az orcáig, majd az állig.”

TERRACOTTA TERRA INDIA
Csillogó Bronzosító púder
Limitált kiadás
Ajánlott fogyasztói ár: 17.100 ft

mtqxndawnty1mdaymzq4mzu1.jpg

„Ennél a sminknél igazán fémes árnyalatokat szerettem volna, melyek intenzívebbé teszik a tekintetet. Emellett olyan értékes nemesfémek és drágakövek színei is inspiráltak, mint az arany és a zafír. garantáltan ellenállhatatlanná varázsolják szemeid!”

ÉCRIN SHALIMAR
Különleges szemhéjpúder, arany és zafír árnyalatok
Limitált kiadás
Ajánlott fogyasztói ár: 14.000 ft

mtqxndawnty1mdayndezodkx.jpg

„Húzz egy ragyogó arany vonalat a kollekcióban található szemhéjpúder árnyalatokra; garantáltan kihangsúlyozza a kék szemeket!”

L’OR EYELINER
Ragyogó arany filctus
Limitált kiadás
Ajánlott fogyasztói ár: 9.900 ft

mtqxndawnty1mdayndc5ndi3.jpg

„Arcod megvilágításához, vidd fel ezt az árnyalatot az arccsontokra, a szemek külső sarkára, az orrnyeregre és az ajkak kupidó ívére.”

PRECIOUS LIGHT
Gyöngyös rózsaszín világosító
Limitált kiadás
Ajánlott fogyasztói ár: 14.700 ft

mtqxndawnty1mdaymjgyode5.jpg

„Időnként az arccsontjaimra is felviszem, mellyel kihangsúlyozom színűket.”

KISSKISS
Krémes formázó ajakrúzs
563 indian pink
Limitált kiadás
Ajánlott fogyasztói ár: 12.600 ft

guerlain-fall-2016-new-kiss-kiss-lipstick-shades_1.jpgMegvan már melyiket kéred karácsonyra?
nevtelen_3_76.pngTovábbi információ:
GUERLAIN

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr9312054241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása