Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Matt Damon Ben Afflecket vigasztalja

2016. december 01. - Antalfy Krisztina

Ki máshoz fordulna az ember bánatában, ha nem a legjobb kamaszkori barátjához. Egyre gyakrabban látni Matt Damont és Ben Afflecket együtt Los Angelesben. Az üzleti verzió szerint több közös produkciót készítenek elő – ezekről korábban ők maguk meséltek –, a romantikus változat viszont úgy hangzik, hogy Damon azért jár össze barátjával, hogy vigasztalja.

lead_960.jpgKép

Affleck, amióta elvált Jennifer Garnertől, nem tudta magánéletileg öszeszedni magát, bár a szakmai sikereire nem lehet panasza. Damon viszont hosszú ideje boldogan él három gyermekével és argentin feleségével – akit egy bárban ismert meg pincérnőként –, tehát biztosan ismeri a boldog házasság titkát.

627406828656fccbb99b730f754b5af3.jpgKép

Damont legközelebb A Nagy Fal című kínai-amerikai szuperprodukcióban láthatjuk. Damon középkori zsoldost alakít, aki azért megy Kínába, hogy két társával ellopja a puskapor titkát. Ehelyett egy háborúba keverednek, amelyben hat kínai hadsereg probálja megvédeni országát a Nagy Falon a sárkánygyíkok támadása ellen.

Mivel közeleg a film bemutatója, csaknem 9 perces új előzetes jelent meg a neten, amely számos újdonsággal szolgál.

The Great Wall // A Nagy Fal
Hazai bemutató: 2017. január 5

Itt nézhető meg, egyelőre csak kínaiul, de a látvány önmagáért beszél:

 nevtelen_3_72.pngTovábbi információ:
www.thegreatwallmovie.com
www.facebook.com/thegreatwallmovie
Forrás:
www.uipduna.hu
www.facebook.com/uipdunafilm

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr6012024861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása