Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Trump kiűzi Hollywoodot a karibi paradicsomból?

2016. december 01. - Antalfy Krisztina

Ha a frissen megválasztott amerikai elnök, Donald Trump kiír valamit a Twitterére, valakiket mindig kitör a frász. Most éppen a hollywoodi rendezők és producerek kaptak a fejükhöz, mert Trump, aki nem tekinthető a kommunista Kuba legnagyobb rajongójának, olyasmit talált írni, hogy ha az ország nem lép a demokratizálódás útjára, felbontja az embargók enyhítéséről szóló szerződést.

maxresdefault_2.jpg

Ez azért lenne nagy csapás Hollywoodban, mert a mesés tájakkal és olcsó munkaerővel csábító országban az utóbbi időben több jelentős produkció is forgott, többek a Vin Diesel nevével fémjelzett Halálos iramban 8, Michael Bay Transformers: Az utolsó lovag című gigafilmje, valamint sorozatok és kisebb költségvetésű drámák. Kérdés, korai-e még a félelem, mert Trump minden másnap azzal fenyeget, hogy felmond valamilyen egyezményt. Legutóbb az iráni atompaktum törlését lengette be, ami kokrétan veszélyeztetné a világbékét.

donald-trump.jpgKép

A témát alaposan körbejáró Hollywood Reporter azzal nyugtatgat, hogy megszólaltatja a kubai produkciós cégek fejét, Michael Pacinót, aki szerint nem kell aggódni, mert Trump végtére is üzletember, és biztos nem akar belerondítani olyan üzletekbe, amelyek milliárdos hasznot hoznak.

Furious 8 // Halálos iramban 8
Hazai bemutató: 2017. április 13.
maxresdefault_1.jpgKép

Transformers: The Last Knight // Transformers: Az utolsó lovag
Hazai bemutató: 2017. június 22.
transformers-5-the-last-knight-online-trailer.jpgnevtelen_3_72.pngForrás:
www.uipduna.hu
www.facebook.com/uipdunafilm

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2412024921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása