Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ezért lett mutáns nő az új múmia

2016. december 09. - Antalfy Krisztina

Az eddigi múmiafilmekben jobbára enyhén oszlásnak indult, gyolcsba tekert férfiak alakították az ősi egyiptomi rémet, az új, Tom Cruise főszereplésével készült A múmia azonban teljesen más megközelítést alkalmaz. Alex Kurtzman rendező eredetileg szintén férfit képzelt el múmiaként, az X-Men-filmek hatására azonban úgy döntött, hogy inkább mutáns nő lesz az új rém.

15267850_1287121504641757_5543231074866585118_n.jpg

Hirtelen belém villant, hogy mi lenne, ha a múmia valamiféle mutáns nő lenne, pigmentált bőrrel és négy szemmel, ami miatt eleve örök számkivetettségre volt ítélve – mondta a rendező a CinemaBlendnek adott interjújában. – Ezzel sokkal érthetőbbek lesznek a motivációi, és olyan karakterré válik, akivel a nézők bizonyos mértékben azonosulni tudnak.”

tom-cruise-mummy-film.jpg

Kurtzman azért is jó ötletnek tartotta, hogy a múmia nő legyen, mert ezzel el lehet szakadni a jól ismert hagyományoktól, és mind a múmia-filmekbe, mind az akcióhorror műfajába új lelket lehet lehelni, még ha első hallásra képzavarnak is tűnik ez a megfogalmazás.

Az új múmiát egyébként Sofia Boutella algériai táncművész alakítja, aki legutóbb szép sikert aratott a Star Trek: Mindenen túl szexi földökívülijeként.

The Mummy
Hazai bemutató: 2017. június

nevtelen_3_74.pngTovábbi információ:
www.uipduna.hu
www.facebook.com/uipdunafilm

www.youtube.com/c/UIPDunaFilmYTchannel

www.uipdunafilm.tumblr.com

www.instagram.com/uipdunafilm

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3712037193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása