Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Teszt // Calvin Klein DEEP EUPHORIA

2016. december 09. - Antalfy Krisztina

Már a reklám alapján felfigyeltem a CK divatház legújabb parfümjére, mely a kampányból úgy tűnt nagyon erős, füstös, buja és végtelenül dögös illat, így nagyon vártam, hogy élőben is beleszippanthassak végre. Bár nem ez lesz a legelső illat, amit reggelente magamra fújok indulás előtt, de tetszik. Nagyon bejön, ahogy a pézsma, pacsuli eljátszik a bőrömön, amit a szívjegyek - rózsa és az arab jázmin – tesznek lágyabbá, nőiesebbé.

photocat_10.jpg

Az illatot egy nagyon kifinomult, gyönyörű padlizsán színű üvegbe zárták az alkotók, melyre jó ránézni és még jobb kézbe venni.

Fej: cascalone molekula, mandarin levél, fehér bors 
Szív: rózsa, pünkösdi rózsa, geránium, arab jázmin  
Alap: fás chypre jegyek, pacsuli, pézsma 

giphy_28.gif

Tipikus őszi-téli illat, ami remekül körbe öleli a testünket egy rohanós, hideg reggelen, de remek választás az esti randevúhoz is, amire már hetek óta készülünk, vagy egy ultra brutál, szombat esti partyhoz, ahol a cél a vadászat. A CK DeepEuphoria azoknak a nőknek való szerintem, akik nem félnek kimutatni az érzelmeiket, bátran felvállalják vágyaikat, valódi bombázók, és ezzel bizony tisztában is vannak.

photocat2_1.jpg

A tartósságára nem mondhatok semmi rosszat, legalább is rajtam jó 4-5 órán át is megmarad, de nem egyszer volt rá példa, hogy ebéd után befújtam magam vele, és egy késő esti eseményen még megkérdezték tőlem, hogy milyen illatot viselek.

tumblr_oce381nsfc1tqoojmo1_500.gif

Összességében ez tipikus felnőttes illat, olyan határozott, erőteljes nőknek való, akik már rég kinőttek a fodros tütükből, a csillámos körömlakkokból, és hidegen hagyja őket, hogy ki-mit gondol róluk, a lényeg, hogy tisztában vannak saját képességeikkel és azt remekül meg is mutatják a világnak.

photocat_11.jpg

CK DEEP EUPHORIA EDP
100ml F 26900 Ft,  
50ml F 20700 Ft, 
30ml F 15200 Ft

Szippants bele és döntsd el Te melyik oldalon állsz! Mert ezt a parfümöt vagy azonnal megszereted, vagy pillanatok alatt elutasítod...

c7d5c714cbddf63d530bc43bb8af3ecb.jpg
nevtelen_3_74.png

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr7612036583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása