Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Legyen Actimel az idei karácsony!

Mert az ünnep kemény meló

2016. december 12. - Antalfy Krisztina

Imádom a karácsonyt, az ünnepi fényeket, illatokat. Mégis alig várom, hogy elérkezzen a szenteste, amikor végre lehuppanhatok a kanapéra, magamra húzhatom kedvenc meleg pokrócomat, és nyugodtan elkortyolgathatom kedvenc csoki likőrös italomat. A karácsonyfa feldíszítéséig, az ünnepi asztal megterítéséig és az ajándékok beszerzéséig azonban van még néhány nap, és bármilyen sokat is várunk el a karácsonytól, nem tudjuk majd kihozni belőle a maximumot, ha nem erősítjük meg immunrendszerünket az utolsó nagy hajrára.

photocat_12.jpg

A múlthéten épp a karácsonyi listát írtam össze, amikor csöngettek. A kapuban egy kedves hölgy állt, kezében óriási karácsonyi papírtáskával. Mindig nagyra értékelem a meglepetéseket, azonban ez a küldemény más volt, mint az eddigiek, amiket már megszokhattam. Meglepő módon ez egy szupergiccses csomagolást és nyolc Actimel joghurtitalt rejtett, fincsi gránátalma ízben.

15251851_1125431424172528_3146361713834590208_n.jpg

Nagyon feldobta a napomat, mivel imádom a joghurtokat, csupán a csomagoláson lepődtem meg egy csöppet, ami úgy nézett ki, mintha a 4 éves unokaöcsém készítette volna az oviban. A csálé mikulásos papír négy színes, ugyanakkor nagyon félresikerült süteményt rejtett. Először furcsálltam ezt az egészet, gondoltam biztos valahol szállítás közben sérülhettek meg szegény muffinok, aztán rájöttem - mire jó a Facebook -, hogy az Actimel Magyarországnak és a mókusch café & deli profi csapatának köszönhetem a szándékosan csúnya csomagolást és az elszúrt édességeket. Ettől persze még jobban ízlett minden, amit az Actimel Télapója küldött.

15202531_1495843163764050_5559729382090578030_n.jpg

Mert, hát ki mondta, hogy a Karácsony a tökéletes csomagolásról, vagy a szakácskönyvbe illő ételekről szól? De, hogy Te is bírd az ünnepi készülődést, igyál gyorsan egy Actimel joghurt italt, mely segít benne, hogy ne add fel a leghúzosabb napokon sem...
#staystrongxmas


A legnehezebb dolga mindannyiunk közül mégis a Mikulásnak van. Belegondolni is szörnyű, milyen lehet több száz millió levelet elolvasni, majd házhoz szállítani annyi ajándékot egy éjszaka alatt. Nem csoda, hogy idén egészen rendkívüli módon készül fel az ünnepre... Mégis hogyan? Kiderül az alábbi videóból!

nevtelen_3_75.pngTovábbi információ:
Actimel Magyarország

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr5212043725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása