Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Végre itthon is! – Megnyílt a divatmárka kávézója és delikátesz üzlete

2023. november 30. - Antalfy Krisztina

A magyar divatmárka más területen is kipróbálja magát

A világ számos nagyvárosában láthatunk már olyan luxus éttermeket, bárokat, amelyhez egy-egy nagy márka adja a nevét, a dizájnerek pedig ki is vették a részüket az enteriőr és a kínálat megtervezésében. Már Magyarországon is van olyan kávézó és deli, amelynek egy divatmárka a névadója.eilis-garvey-2y4byo1mn-0-unsplash.jpg

London, Párizs, Firenze, Szöul, New York, Sencsen, Tokió – ezekben a több milliós városokban nyíltak meg az első dizájner éttermek és kávézók. Rengeteg turista célozza meg ezeket a vendéglátóhelyeket, hiszen egyszerre látványosságok és olyan találkozóhelyek, ahol az ínyencek is megtalálják a számításaikat. Milyen lehet a Dior-cappuccino, a Louis Vuitton-koktél vagy a Tiffany-teasütemény? Garantáltan gourmet, magas minőségű alapanyagokból készülnek és persze a kiszolgálásnak is hoznia kell az elvárt színvonalat a nagy márkák üzleteiben. Ezek a kávézók általában frekventált helyen találhatóak, ahol eleve olyan nézelődők fordulnak meg, akik a brunch vagy délutáni tea után a közelben lévő dizájner üzletbe is bemennek vásárolni.magenta_deli_fotok_2023_5_1.jpgEspresso luxus környezetben

A nagy divatmárkák megtalálják gasztronómia terén is azt a célcsoportot, amelynek a ruhákat és a kiegészítőket tervezik. Nem véletlen, hogy a Tiffany Blue Box Cafe a londoni Harrodsban található (a Tiffany and Co. ékszerüzlet szomszédságában), ahol széles kínálattal álltak elő ötórai teázáshoz, az ételeket, italokat természetesen Tiffany-kék porcelánban szolgálják fel. Tokióban összeállt a Ladurée és a Dior, hogy a japán vendégek egy tökéletes párizsi kávézó hangulatát élhesség át náluk. A Dior az enteriőr dizájnban köszön vissza, a Ladurée édességei pedig a kávézó kínálatát színesítik. A Gucci firenzei vendéglátóhelye egész nap nyitva áll a vendégek előtt, napközben luxus kávéházként működik, estétől pedig a bevásárlóutca menő koktélbárja.

Eddig Magyarországon hasonló vendéglátóhelyre nem volt példa, de végre Budapesten is megnyílt az egyik hazai divatmárka saját kávézója és delikátesz üzlete.
magenta_deli_fotok_2023_3.jpgPisztáciás kávé és karácsonyi bevásárlás

A Magenta tulajdonosai már a webshop elindításakor ügyeltek arra, hogy dekoratív, jó minőségű élelmiszerekkel töltsék fel a virtuális delikátesz üzletük polcait. A 2022-ben indult Magenta Deli webshopban is már olyan termékeket válogathattunk össze, amelyek nemcsak elhozták a konyhánkba legfinomabb ízeket, de egy-egy termék még díszként is jól mutat az étkezőkben, illetve a kínálat nagy része gasztroajándéknak is remek.

A márka idén ősszel megint egy újdonsággal rukkolt elő, hiszen megnyitotta Budán a Magenta Deli & Cafét, ahol meghitt hangulatban reggelizhetünk, a kávézó találkozóhelynek is tökéletes, na és persze az üzletben sokáig barangolhatunk a finomságok között. Mivel a gasztroajándék egyre népszerűbb, a tulajdonosok úgy válogatták össze a kínálatot, hogy az év minden szakában ajándékbeszerző hely is legyen.magenta_deli_fotok_2023_10.jpg

Úgy válogattuk össze a üzlet kínálatát, hogy figyelembe vettük, melyek voltak a legkedveltebb termékek az elmúlt egy évben és persze a tavalyi adventi időszakban a Magenta Deli webshopjában. A tea-, méz-, csokoládéválogatásoktól, az olasz konyha minőségi termékein át egészen a magyar, prémium libamájpástétomig nagyon széles a skála, és ünnepi időszakban még a tipikus karácsonyi ajándékok is a polcainkra kerülnek, mint a panettonék vagy a díszdobozos pralinék.” – mondta el Dankó Dániel, a Magenta Deli & Cafe ügyvezetője, a családi vállalkozás egyik vezetője.

A Magenta divatmárka alapítóinak a textíliák beszerzése miatt stabil üzleti kapcsolatai alakultak ki Olaszországban az elmúlt 20 évben, egyértelmű volt, hogy a fő beszerző helyük is ez az a gasztronómiai terület legyen, hiszen rengeteg olyan márka és termék van, amit a Magenta tulajdonosai maguk is nagyon szeretnek. Alapos utánajárás és lelkiismeretes kóstolás után válogatják össze a delikátesz és a kávézó kínálatát. Szerintük idén ezzel a top 10 gourmet finomsággal érdemes meglepni a szeretteinket, üzletfeleinket, kollégáinkat.

10 ajándéktipp karácsonyra a Magenta Delitől:

Különleges ízesítésű pralinék, bonbonok, csokoládék
Minőségi, olasz prosecco
Panettone díszdobozban
Szarvasgomba pesto vagy carpaccio
Prémium olasz olívaolaj
Teaválogatás ajándékdobozban
Libamájpástétom különböző variációkban
Mézválogatás
Prémium szörpök és lekvárok
Olasz kávékülönlegességek

További információ:
Magenta Deli webshop

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

PosterStore.jpg

Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és az Instagram-on is megtalálsz: @antalfykrisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2418270811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása