Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Új // Douglas Home Spa

Érzéki ápolás az Amazonas kincseivel

2016. december 14. - Antalfy Krisztina

Ki ne szeretne pihe-puha, friss és ápolt bőrt magának? Télen pedig különösen oda kell figyelnünk magunkra, hiszen a szeles, hideg időjárás és a fűtött szobák, irodák, na meg bevásárló központok száraz levegője miatt könnyebben kiszáradhat a bőrünk, ha azonban jól választjuk meg a hidratáló krémeket, testápolókat, akkor bizony az ünnepi szezonban is ragyogó, és üde lesz a külsőnk.

fotorcreated_173.jpg

A bővízű Amazonas folyót övező hatalmas őserdő a Föld egyik utolsó érintetlen területe, ahol még a természet az úr. A Douglas ennek a dzsungelnek az esszenciáját hozta most el a Breath of Amazonia sorozattal. Alapos, gyengéd tisztítás, és a bőr mély hidratációja - mindezt megkaphatja bárki, ha ezt az új és egzotikus termékcsaládot választja. A Breath of Amazonia minden termékének különlegessége, ahogy tetőtől talpig feltölti testünket energiával: a fás és gyümölcsös illatvilágtól és az intenzív ápolástól úgy érzed majd magad, mintha a természet ősereje járná át minden testrészed, fantasztikus illattal.

1. Amazonia Invigorating Shower Gel
Élénkítő Tusfürdő

Ez a fás és zöld gyümölcs illatú élénkítő tusfürdő az Amazonas esőerdőből származó összetevőket tartalmazza. Az Acai bogyó és a Maracuja tisztítja és energizálja a testet. Parabén mentes.

douglas_home_spa-amazonia.jpg

Kiszerelés: 300 ml
Ár: 2.990 Ft

2. Amazonia Smoothing Body Lotion
Testápoló

Ez a ápoló testápoló Acai bogyóval és Maracuja olajjal gazdagítva a gyengéden olvadó formulájával hidratálja és intenzíven ápolja a bőrt. Körbeöleli a testet a fás és zöld gyümölcsös illattal emlékeztetve minket az Amazonas esőerdejére. Gyorsan felszívódik és nem marad felesleges termék a bőrön. Parabén mentes.

douglas_home_spa-amazonia_1.jpg

Kiszerelés: 300 ml
Ár: 3.990 Ft

3. Amazonia Hand Cream
Regeneráló Kézkrém

Regeneráló ápolás és hidratálás a puha kezek érdekében. Gyorsan felszívódó. Parabén mentes.

douglas_home_spa-amazonia_2.jpg

Kiszerelés: 75 ml
Ár: 1.490 Ft

4. Amazonia Sea Salt & Sugar Scrub
Tengeri Só és Cukor Testradír

Ez a tengeri só és cukor testradír Amazonas esőerdő szépítő összetevőivel, gyengéden de alaposan tisztítja a bőrt és selymes bőrt hagy maga után. Használja heti egyszer vagy kétszer a felfrissült puha bőrért. Parabén mentes.

douglas_home_spa-amazonia-sugar_scrub-sugar_scrub.jpg

Kiszerelés: 200 ml
Ár: 3.990 Ft

Ha szereted a finom kényeztetést, ezeket a Douglas termékeket feltétlenül ki kell próbálnod.
nevtelen_3_75.png
További információ:
Douglas Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4712044643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása