Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ilyen egy tuti buli Dolce és Gabbana módra

2017. január 08. - Antalfy Krisztina

D&G 2017 tavasz-nyár

A márka már közismerten híres arról, hogy kampányfotóiról csak úgy árad az életöröm, a fieszta. Így nem meglepő, hogy az új kollekció képei is erről tanúskodnak. Nem mellesleg a sok olasz temperamentumú szépség mellett Cindy Crawford fia, Presley Gerber is feltűnik. A csodás hangulatú képeket Franco Pagetti lőtte, aki remekül visszaadta a tervezőpáros, na meg az olasz emberek felszabadult energiáját.

dolce-gabbana-spring-summer-2017-campaign03.jpg

Elfogulatlannak kéne legyek, de nem tudok, egyszerűen imádom ezt a márkát. Domenico Dolce és Stefano Gabbana 2017-es tavaszi-nyári kollekciójában is megőrizte a tőlük már jól megszokott kötelező elemeket: a csipkeruhákat, a virág motívumot, a látványos fejdíszeket, a hangsúlyos ékszereket. Az idei évben a tervezők kicsit kibővítették még ezt a kínálatot a tenger élővilágával, katolikus szimbólumokkal és a legtipikusabb olasz ételekkel: spagettivel, paradicsomszósszal, pizzaval. Egyszóval mindazzal, ami szükséges egy remek naphoz Caprin - a fotózás helyszíne.

dg3_3.jpgdg4_3.jpgdg5_3.jpgdg2_3.jpgnevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4112112245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása