Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Rimmel Magnif'eyes paletta // TESZT

2017. január 11. - Antalfy Krisztina

Van az a paletta, amit csak jeles napokon húzok elő a fésülködő asztalom fiókjából, és van a Rimmel Magnif'eyes paletta, amit el sem teszek, mert napi szinten használok. Vele indul a reggelem, de remek kiszerelésének köszönhetően a táskám mélyén is helyet kap a rohanós hétköznapok során. Szeretem ezt a márkát, árban elérhető, minőségben pedig épp megfelelő. Az alábbi posztban el is hoztam egy rövid ismertetőt erről a termékről és egy sminket, amit gyakran alkalmazok.

photocat_26.jpg

Sokan kérdezik tőlem – mert mindig sminkben látnak – hogy én mindig sminkelem magam? A válaszom nem, hisz gyakran kedvem sincs sminkelni, ilyenkor egész nap természetes külsővel, smink nélkül járkálok otthon, ugrok el boltba, vagy épp a postára. Azonban észrevettem, hogy mennyit tud dobni már egy leheletnyi smink is a nő külsején. Egy természetes, szép smink az jelzi, hogy az illető odafigyel magára, és igényes a megjelenése. A Rimmel Magnif'eyes paletta pedig épp egy olyan sminktermék, amivel csodás alkalmi sminket, de természetes, natúr sminket is lehet készíteni anélkül, hogy már öt méterről látszódjon. Színeivel amolyan láthatatlan, mégis ragyogó külsőt varázsolhatunk magunknak. Nekem kifejezetten bevált ez a sminkpaletta.

giphy_43.gif

Külcsín

3 színösszeállításban került a boltok polcaira a Rimmel Magnif'eyes paletta, ebből a Keep Calm & Wear Gold árnyalat került hozzám. A csomagolásáról csak annyit, hogy nagyon egyszerű, de praktikus kis kompakt tartó, aminek a fedelében elrejtettek egy tükröt is, de nem a teljes felületen, így az átlátszó ablaknak köszönhetően már kibontás előtt láthatjuk a paletta színeit. A tok remekül záródik, így nyugodt szívvel bedobhatod a táskádba.

img_9457.JPG

A színekről

Imádom a szép, bronzos és enyhén csillogó színeket. A Rimmel Magnif'eyes paletta 8 gazdag, intenzív, főleg barnás árnyalatból, 3 matt, 3 fényes, 2 csillogóan fényes színből áll. Azonban minden szemfestéknél nagyon fontos - így ennél is - egy jó bázis felvitele, amitől sokkal tartósabb lesz a smink, és jó színalapot biztosít.

img_9467.JPG

A matt színek remek nem túl intenzívek, kevésbé pigmentáltak, de ennek ellenére remekül illenek a szemöldök alatti rész kivilágosítására, a tekintet nagyítására, ill. a két árnyalat közötti átmenet összesatírozására. A szemhéj teljes egészére csak akkor viszem fel őket, ha egy kis világos alapot szeretnék a smink előtt.

A fényes színek is csodásak, üdeséget kölcsönöznek a szemeknek. Mindig ehhez nyúlok, ha ragyogó, mégis hétköznapi sminket szeretnék. Jó alappal és nedves felvitellel szinte egész napon át tartósak maradnak.

img_9460.JPG

A csillogó árnyalatok, a csillámos barnás, bronz színek álomszerűek, remekül megállják a helyüket önmagukban, de fantasztikusan kombinálhatóak egymással is. Szerintem ezek a paletta legerősebb szereplői, nagyon pigmentáltak, intenzívek és hosszan tartóak. Mivel csillámos színekről van szó, ezek már kissé porolnak, de nem mondanám vészesnek, ez benedvesített vékony ecsettel szuperül használhatóak.

SMINK

 15803128_1663331697299608_3353748457444605952_n.jpg

Összességében:

A Rimmel Magnif'eyes paletta színskáláját szerintem nagyon jól eltalálták. Tetszenek ezek a nude, föld árnyalatok és a mellettük helyet foglaló ragyogó színek. Imádom benne, hogy ennyire multifunkcionális, így könnyedén varázsolhatok magamnak egy nappali sminket a mindennapi viselethez, ugyanakkor ráerősítve előcsalogathatom magamból a dívát is, ami jól jön egy esti randevúhoz.
fotorcreated_221.jpgKép1/2/3/4nevtelen_3_82.pngNeked mi a véleményed róla? Van kedvenc Rimmel terméked?

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr2112117757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása