Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Készüljünk a tavaszra a Springfielddel!

2017. január 12. - Antalfy Krisztina

Már alig várjuk, hogy vége legyen a télnek, félretehessük a téli kabátunkat és bőrdzsekiben sétáljunk az első márciusi napfényben. A Springfield már elkezdte a készülődést a tavaszra: a legújabb kollekciójában egyaránt megjelenik az évszakra jellemző frissesség és a márka védjegyeként ismert kényelmes elegancia.

springfield_tavasz.jpg

Balett óra

Idén tavasszal a Springfielddel táncra perdülhetünk: a legújabb kollekcióját a balerina stílus elemei inspirálták egy kis keleties hatással. Virágminták pasztellrózsaszín, melanzs, türkiz vagy egyszerű fekete környezetben teszik viselőjüket nőiesen vagánnyá. A japán minták adják a ruhadarabok jellegzetességeit, amelyeket még különlegesebbé tesz a lurex vagy a flitteres anyag.

image001.png

Kivirágozva

Tavasszal mi is kivirágzunk a Springfield vidám, színes szettjeiben: a friss, fiatalos ruhadarabokon a virágminták kapták a főszerepet, amelyek egyaránt bámulatosan mutatnak az ingeken és a lenge, tavaszi pulóvereken. A kollekciót az ekrü, a piros és a tengerészkék hármasa dominálja, amikkel a legegyszerűbb ing-nadrág kombinációt is különlegessé tehetünk. A napos tavaszi délutánokon bomberdzsekivel párosítva tökéletes összhatást nyújt.

springfield_tavasz_2.jpg

Letisztult csíkok

Kényelmes, mégis elegáns? Nem lehetetlen: a Springfieldnek védjegyeivé váltak a laza eleganciát képviselő ruhadarabok. Az egyszerű tengerészkék és szürke csíkos felsők tökéletes viseletek lehetnek az irodában vagy egy kellemes, tavaszi délutánon. A nyomott vagy kötött ingünk egy farmerral kiegészítve egyszerű, de letisztult megjelenést biztosít.

image006.png

Vissza a ’80-as évekbe!

A férfi szetteknél is számtalan újdonsággal találkozhatunk. Tavasszal  visszatérünk egyenesen a nyolcvanas évek közepére: a Springfield ruhadarabjait az évtizedre jellemző fiatalos lazaság inspirálta. A márkától megszokott kényelmes szabásokat a sportos, retro elemek dobják fel. A színes, mintás és csíkos felsőinket tökéletes kombinálhatjuk felhajtott szárú farmerrel és laza utcai cipővel.

image013.png

Városi homokvihar 

Tavasszal ismét nagy hangsúlyt kap az urbánus stílus: a divatmárka új színpalettával rukkol elő a kollekciójában. A ruhadarabokat a natúr tónusok jellemzi: a nadrágok, pulóverek és felsők enyhén koptatott zöld, narancs és kék színekben jelennek meg. Az egyszínű és szürkés árnyalatú szettek nem csak egyszerű, lezser külsőt sugallnak, de kényelmet is biztosítanak a mindennapokban.

image015.png

Az örök kék

A Springfield visszatér idén az örök klasszikus kék színtónusaihoz. A tengerészkék tökéletesen kombinálható a bézs, a fehér és a halvány sárga színvilágaival, legyen szó kockás, csíkos vagy apró mintás ruhadarabokról. Munkába menet vagy kellemes tavaszi este a barátokkal, nem lőhetünk mellé, ha vékonyított vagy felhajtott szárú nadrágot választunk hozzá.

nevtelen_3_82.pngTovábbi információ:
www.myspringfield.com
www.facebook.com/Springfield
http://twitter.com/springfieldmw
http://instagram.com/springfieldmw
www.youtube.com/canalspf

 

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr1512122619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása