Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Hat divatmárka, mely hátat fordított a tökéletességnek

2017. január 30. - Antalfy Krisztina

Leáldozóban lenne a szupermodellek korszaka? Nem hiszem, sajnos egy túlidealizált világban élünk, ahol a magazinok címlapjairól photoshopozott, tökéletes testű és hibátlan arcú szépségek néznek vissza ránk – ám az Instagram elburjánzásának köszönhetően ma már bárkiből lehet sztár, akár úgy is, hogy nem tesz érte semmit, csak fotókkal bombázza követőit. Ezt pedig már a nagyobb ruhacégek gyártói is kiszúrták, és így máris kipattant a fejükből a szikra: modellek helyett civil, átlagos nők szerepeljenek a kampányok fotóin.

o-modcloth-facebook.jpgKép

Végül is miért ne? Ez által mi sem érezzük olyan rosszul magunkat, a márkát is közelebbinek érezzük magunkhoz, nem mellesleg jobban tudunk azonosulni vele, ergo hamarabb be is szerezzük a terméket.

Trollok, rosszindulató beszólogatók, HAJRÁ!

1. A Modcloth a saját alkalmazottaira adta rá fürdőruháit...

6_modcloth_april_swim_2_0.jpgKép

modcloth-3.jpgKép

2.
Lonely nevű új-zélandi ruhamárka a világ minden tájáról kér fel különböző adottságú nőket, hogy pózoljanak az alsóneműikben. Az üzenet egyértelmű: legyen egy nő dundi, sovány, magas, alacsony, mindenki ugyanolyan szexi egy szép fehérneműben!

lonely.jpgKép

lonely2.jpgKép

3. A Naja nevű fehérnemű márkánál a két alapító, Catalina Girald és Gina Rodriguez döntöttek úgy, hogy a saját vásárlóikat öltöztetik fel kedvenc alsóneműjükbe.

naja.jpgKép

o-naja-facebook.jpgKép

4.
Az American Apparel márka már a kezdetektől híres volt arról, hogy csak természetes modellekkel reklámoznak, és sosem használtak digitális utómunkát a fotókon.

american-apparel.jpgKép

5. Az amerikai Aerie márka volt az első, aki minden digitális utómunkát kivett a divatanyagjaikból.

aerie-3.jpgKép
aerie-4.jpgKép

6.
Végül íme a Curvy Kate nevű angol fehérnemű-márka, mely így közelítette meg a valódi nő kérdését.
curvy-kate.jpgKép
curvy-kate-2.jpgKép

Neked melyik hirdetés jön be?
nevtelen_3_88.pngForrás:

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr4112169616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása