Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Ismerd meg PERLA-t, a 100% természetes sminkeltávolítót!

2017. február 15. - Antalfy Krisztina

Ma már egy szép smink elengedhetetlen része a mindennapjainknak, azonban a nap végén még a legtökéletesebb sminket is el kell távolítanunk az arcunkról, ha nem akarunk öregebbnek tűnni a valós korunknál. Ehhez viszont szükségünk van egy remek sminklemosóra, mely hatékonyan eltávolítja bőrünkről a szennyeződést, ugyanakkor tökéletesen ápolja a legérzékenyebb bőrt is. Az alábbiakban elhoztam neked az egyik legújabb arctisztító kedvencemet, a PERLA sminklemosó olajat, ami amellett, hogy minden szennyeződést maradéktalanul eltávolít az arcunkról, 100%-ban természetes alapanyagokból készül.

04-2.jpg

Neked mi az első és legfontosabb szempont a sminklemosás során?

Minie, a PERLA megalkotójának első sorban a hatékonyság, hiszen senki sem szeretné külön terhelni a bőrét, valamint másnap pandamaci szemekkel ébredni. Ezen kívül úgy véli, hogy fontos az adagolhatóság, a kíméletesség a bőrrel szemben, valamint az, hogy mindezt milyen áron kaphatjuk meg.

Tesztelés során mindegyik terméknek ugyanazzal a sminkkel kellett megküzdenie: extra tartós, fekete szemhéjtus és szempillaspirál.

p11306752.jpgMinie

Helló PERLA!

Így hívja megálmodója ezt a csodálatos, 100% természetes, ehető, kizárólag organikus olajokból és terápiás minőségű illóolajokból álló arctisztító- és sminklemosó olajat.

Miért kísérletezted ki egy Magyarországon még ismeretlen kozmetikumot?

Az ötlet saját igényem alapján született meg. Azon túl, hogy fokozottan ügyelek táplálkozásomra, problémás bőrrel rendelkezem. Kipróbáltam egy egészen elképesztő módszert, majd kikísérleteztem magamnak egy tökéletes olajkompozíciót hozzá.  Miután környezetemben többen is kipróbálták és csupa pozitív visszajelzést kaptam, nem volt megállás. Szakemberek bevonásával tökéletesítettem és íme, itt van.

Mi mindenre jó ez a tiszta, organikus olaj?

- arctisztításra minden bőrtípus számára
- sminkelvátolításra
- szemfestékeltávolításra
- hidratálásra
- táplálásra
- testápolásra

A Perla Neked való…

Ha zsíros a bőröd, és szeretnéd végre megszüntetni a pattanásaidat. Ha száraz a bőröd és boldog lennél, ha megszűnne a hámlás. Ha csodás a bőröd, de szeretnél végre natúr, organikus és tiszta kozmetikumot használni. Ha folyton sminkelsz, és félsz, hogy tönkremegy a bőröd.

feminie-kozosseg-6.jpg

Ha sminkedet, szemfestékedet a lehető legkíméletesebben és leghatékonyabban szeretnéd eltávolítani. Ha megőrülsz az esti/reggeli rituáléktól, és egyszerűen szeretnél hidratált arcbőrt. Ha nincs időd magadra a munka, a háztartás és a gyerek mellett, de vágysz a puha, hidratált bőrre. Nagyon boldog voltam, amikor a vegyésztől megkaptam átnézésre a termékinformációs- és biztonsági adatlapot, ugyanis az értékelése szerint bármely korosztály számára – akár még babák részére is – biztonsággal használható. Nem célom arra biztatni, hogy ezzel kend babád bőrét, hiszen számukra szerintem van ennél egyszerűbb (azaz kevesebb vagy egyetlen összetevő) megoldás. Ezzel csak a termék tisztaságára és finomságára szerettem volna rávilágítani, miszerint bárki biztonsággal használhatja.

Milyen előnyei vannak a Perla arctisztítónak?

A tiszta, organikus olajok közül a jojoba bőrpuhító hatása kiemelkedő, hogy az én kedves sógórnőmet idézzem: “Olyan puha lesz a bőröm tőle, mintha kozmetikusnál jártam volna!”

Az alapos tisztító hatásnak és a hozzáadott terápiás minőségű illóolajoknak köszönhetően csökkenti a gyulladásokat, összehúzza a pórusokat, kiegyensúlyozza a faggyútermelést – zsíros és száraz bőr esetén egyaránt. Néhány hét használat után egészséges, ragyogó lesz az arcod, és jelentősen javul bőröd állapota!

A sminket gyorsan és hatékonyan távolítja el, így egy fáradt munkanap után nem kell majd pepecselned a sminklemosóval, vattapamacsokkal a tükör előtt, egy lépésben megoldod az arctisztítással együtt és tiszta, puha arccal dőlhetsz majd az ágyba!

Mint anya és üzletasszony egy valamiből van nálam mindig hiány: időből. Ha hasonló cipőben járunk, akkor imádni fogod a Perlát! Egy lépésben távolítja el a sminket, tisztít, táplál és hidratál, így nem kell lemondanod a bőrápolásról, két egyszerű lépésre van csupán szükséged naponta a tiszta, ragyogó arcbőrért!

Gyönyörű, hidratált arccal is érdemes kipróbálnod ezt a csodás, tiszta olajat! Citrusos-virágos-enyhén fűszeres illata és az olaj lágysága olyan wellness élményt nyújt majd otthon a fürdőszobádban, mintha egy ötcsillagos szállodában járnál!

Milyen csodálatos, tiszta összetevőkkel dolgozol?

Kizárólag hidegen sajtolt, finomítatlan, bio minősítésű olajok:
jojoba ligetszépe ricinus tamanu szőlőmag

Terápiás minőségű illóolajok:
linaloefa pálmarózsa római kamilla édesnarancs vanília teafa vetiver

Hol lehet megvásárolni?

Egyelőre nem kapható még, hiszen a receptúra tökéletes, de egy vállalkozás beindítása (sajnos) több egy remek terméknél és két lelkes, szívét-lelkét beleadó tulajdonosnál.

Még várjuk a szépséges dobozokat, címkéket és üvegeket, de úgy tűnik, január végén minden összeáll, és rendelhető lesz a Perla.

Ha érdekel a termék, kattints ide, és mindenkinél előbb tudod meg, ha már rendelhető!

Hogyan értesülhetünk az izgalmas fejleményekről és a bevezetésről?

Minden nap történik valami új, valami izgalmas a Perla életében. Olyan ez, mint a hullámvasút!

Egyszer szárnyalok a boldogságtól, hiszen látom, ahogy egy ötletből, álomból valóság válik. Máskor kicsit magam alatt vagyok, hiszen váratlan, előre nem látott akadályok gördülnek elénk. Ezekről is írok majd hamarosan, szeretném, ha nem csak a termékemet látnád, de engem és a sok erőfeszítést is mögötte!

Nagy öröm számomra, ha érdeklődsz termékem iránt.
Kérlek, add meg email címedet, hogy az elsők között értesülhess a fejleményekről és a hírekről.

Miért érdemes megadnunk most az email címedet és csatlakoznod a Feminie Közösséghez?

Elsőként Neked szólok, ha rendelhető a Perla. A Feminie Közösség tagjainak küldöm el először a legfrissebb, legizgalmasabb cikkeimet. Bár még minden alakul, fejlődik, azt biztosan tudom, hogy kitalálok egy fantasztikus kedvezményt vagy ajándékot minden Feminie Közösség tagnak, aki rendel a Perla olajból. Úgy érzem, együtt lüktetünk, gondolkodunk itt a blogon, így ha elakadok egy döntésben, vagy tanácsra, segítségre van szükségem (a weboldallal vagy egy reklám-kampánnyal kapcsolatban), biztosan Titeket kérdezlek meg először, hiszen számít a véleményetek! A Feminie blog mellett nagy álmom egy összetartó, baráti közösség, ahol nyíltan beszélgethetünk, kérdezhetünk egymástól. Célom, hogy 2017-ben létrejöjjön a Feminie Közösség, és ha megadod az email címed, Te is tagja leszel ennek a népes családnak!

Kattints ide, add meg az email címed, és alakítsunk 2017-ben együtt egy tudatos, összetartó, jó hangulatú közösséget!

 nevtelen_3_93.pngTovábbi információ:
http://feminie.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr8512263484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása