Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

Between 2017 tavasz/nyár

2017. február 28. - Antalfy Krisztina

Crash collection

A kollekció egy része alapvetően maszkulin, illetve unisex szabásvonalak mentén  jött létre, amelyek sziluettje, vagy bizonyos részletei akár a múltba is visszanyúlnak. Minden darabra jellemző azonban a legnőiesebb stílusjegyek ezzel együtt történő alkalmazása, anyaghasználatára pedig kizárólag a finom textíliák.

ss17_btwn_campaing_1.jpg

Hétköznapi értelemben véve az egyes ruhadarabok megalkotása abból az életérzésből ered, amikor a nő belenyúl a barátja szekrényébe, és úgy érzi, annyira jól érzi magát a bőrében, hogy ma az ő XL-es pólójában, vagy a sport nadrágjában megy dolgozni, hiszen úgy is jól fog állni rajta.

btwn_look_1.jpg

A „Crash” kollekció különlegessége, hogy az öltözékek másik része kizárólag fehérneműkből áll, amelyek szofisztikált formában kerültek kialakításra. Ennek oka az -a manapság- igen vékony határvonal, amely a fehérnemű és a női felső ruházat között húzódik. A kollekció készítése során e vékony határvonal feszegetése szintén cél volt. Minőségi anyagok, különleges technológiai megoldások, és a kellő nőies vagányság, amely a szemlélet középpontjában állt.

btwn_look_2.jpg

Az egyes darabok részletkidolgozása különösen nagy hangsúlyt kapott. Csipke applikációk, muszlin betétek, layeres megoldások, fodor díszítés, és bedolgozott, multifunkcionális pántok formájában, amelyek különböző megkötése az öltözéket sokszínűsíti.btwn_look_3.jpg
btwn_look_4.jpg
btwn_look_5.jpg
btwn_look_6.jpg
btwn_look_7.jpg
btwn_look_8.jpg
btwn_look_9.jpg
btwn_look_10.jpg
btwn_look_11.jpg
btwn_look_12.jpg

 

Showroom
Heinrich Udvar/ 1085 Budapest, Üllői út 32. Fl.1.
Instagram https://www.instagram.com/betweenbrand Facebook
@betweenbrand

Legyen csodás a heted!
nevtelen_3.png
Ha tetszett a poszt, gyere a
VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr3912300389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása