Az oldal, ahol Te vagy a divat közepe

VoilaMode

VoilaMode

A hónap 5 kedvence // Február

2017. március 01. - Antalfy Krisztina

A február az egyik kedvencem téli hónapom, egyrészt mert februári lány vagyok, másrészt  mert ekkor ünnepeljük Kedvessel az évfordulónkat, nem mellesleg ez az utolsó téli hónap, amikor búcsút inthetünk végre a zord télnek, és kezdődhet a várva várt tavasz. Ám mielőtt még virágba borulnának a gyönyörű gyümölcsfák, fusd át velem legutóbbi kedvenceimet, melyek nélkül nehezebben indultak volna a februári reggelek.

photocat_69.jpg

1. Pep-Start™ HydroBlur Moisturizer- Hidratáló


Olajmentes, összetett hatású hidratáló, mely azonnal elhomályosítja a bőrhibákat, miközben egész nap hidratálja a bőrt. Bőröd természetes-matt hatásúvá válik. Magában és alapozó alatt is viselhető. Könnyed formulájának köszönhetően alkalmas smink frissítésre is. 

img_20170312_111254.jpg

Az egyik legnagyobb kedvencem a hidratáló termékek piacán, számomra ez a termék minden pénzt megér. Bár a ráncok nem tűnnek el tőle, de hatóanyagának, illetve púderes állagának köszönhetően valami hihetetlen finom, légy réteget visz fel a bőrre, aminek köszönhetően egyenletessé, simává varázsolja az arcbőr felszínét, épp olyan, mint amikor szelfizés közben valamilyen lágy filtert alkalmaznánk. Smink alá kötelezővé tenném.  

2. JESSUP Blend ovális ecsetkészlet

Azóta lettem ennek az ecsetkészletnek a rajongó, amióta megláttam a Makeup Plaza kínálatában - IDE kattintva te is megnézheted őket.

img_20170330_141456.jpg

Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a Jessup Blend többfunkciós ecsetkészletével, amióta megvannak, azóta csak ezekhez nyúlok. Finom puhák, műanyag nyelük ellenére nagyon igényes a kidolgozásuk, használat közben nem hullajtják a szőrüket, extrém sokoldalúak, könnyedén foltmentesen satírozhatunk velük, nem nyelnek el túl sok alapozót, és szerintem ár-érték arányban is megfelelőek. 

img_20170330_141317.jpg

3. COVER UP FOUNDATION & CONCEALER // Alapozó

Alapozó és korrektor egyben, mely tökéletesen elfedi a bőrhibákat és a finomabb ráncokat, mindeközben kiegyenlíti a bőrtónust és eltünteti a sápadtságot.

photocat_45.jpg

Egyszerűen imádom! Az egyik legjobban fedő alapozó, amivel eddig találkoztam. Teljes fedést biztosít, tökéletesen elfedi a bőrhibákat, miközben érezhetően feszesíti és hidratálja is a bőrt.

Állaga a remek fedés ellenére is selymesen lágy, könnyű, krémes. Reggeli felvitel után egész nap fennmarad a bőr felszínén. Külön plusz pont jár neki a légmentes, pumpás kiszerelése miatt, aminek köszönhetően könnyedén felvihető, nem kell belenyúlni, nem kell pazarolni, és épp csak annyit nyomunk ki belőle, amennyire épp szükségünk van.  

photocat_46.jpg

4. PERLA sminklemosó olaj

A Perla neked való, ha zsíros a bőröd, és szeretnéd végre megszüntetni a pattanásaidat. Ha száraz a bőröd és boldog lennél, ha megszűnne a hámlás. Ha csodás a bőröd, de szeretnél végre natúr, organikus és tiszta kozmetikumot használni. Ha folyton sminkelsz, és félsz, hogy tönkremegy a bőröd.

04-2.jpg

Az alapos tisztító hatásnak és a hozzáadott terápiás minőségű illóolajoknak köszönhetően csökkenti a gyulladásokat, összehúzza a pórusokat, kiegyensúlyozza a faggyútermelést – zsíros és száraz bőr esetén egyaránt. Néhány hét használat után egészséges, ragyogó lesz az arcod, és jelentősen javul bőröd állapota!

5. AVON Luxe kőpúder és ajakrúzs

A különleges, rózsaszín virágos csomagolású Luxe sminktermékek nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem a szempillaspirálban található fekete gyémántgyöngyökkel és a kőpúderben fellelhető fehér zafírkivonattal csipetnyi luxust csempésznek a mindennapokba. A selyemkivonatot tartalmazó és dúsító összetételű Luxe ajakrúzsok pedig 4 új rózsás árnyalattal hódítanak.

fotorcreated_233_1.jpg

 

Ne feledd! Ahány ember, annyiféle igény és bőrtípus: amik befolyásolhatják a termékről kialakult véleményeket. Én tehát nem befolyásolni szeretnélek, csupán inspirálni, hisz a döntés mindig a Te kezedben van!
nevtelen_3_36.pngHa tetszett a poszt, gyere a VoilaMode Facebook oldalára, és természetesen az Instagram-on is követhetsz: @voilamode13.

A bejegyzés trackback címe:

https://voilamode.blog.hu/api/trackback/id/tr512388059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása